Seba_LDZ Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 no dobra dzisiaj damy ci spokoj ale pokaz mi foty mojego wspalnialego srodka :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 16:53_________________________________________________ Ja jak coś to tak co około 2 tygodnie jestem w Łodzi, ale raczej w środku tygodnia w srodku tygodnia tez moze cos wyczarujemy Prezes byl na wizytacji i dalismy rade wyzej patrz
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 nom w niedziele chociaz dawno juz nie bylo dzisiaj zrobilismy pospolite ruszenie i sie spotkalismy na sesje zdjeciowa po szybkim przegladnieciu zdjec uwazam ze sesja sie udala CDN... [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 16:22_________________________________________________maly sampel CDN... fajna sesja
zlota1977 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 zdjęcia Misiu pozdrów swoją połówke[ niie mówie o flaszce!!! ]
klysek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 ku....wa piekne wnetrze B5 do kalendarium jak znalzl
Seba_LDZ Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 hehehe no no raczej nie inaczej :gwizdanie: czekam jeszcze ale to pewnie jutro jakos ;)na zdjecia od bartka z drugiego aparatu
Seba_LDZ Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 heheh no oby zobaczymy ja znikam pozdro i dzieki za sesje
klysek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 to my dziekujemy tylko fason tam trzymaj
chriss Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 nom w niedziele chociaz dawno juz nie bylo dzisiaj zrobilismy pospolite ruszenie i sie spotkalismy na sesje zdjeciowa po szybkim przegladnieciu zdjec uwazam ze sesja sie udala CDN... [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 16:22_________________________________________________maly sampel CDN... fajna sesja no fajna szkoda ze mnie tam nie mogło być ;( ale mam nadzieje ze niebawem jakiś spocik uda się z organizować :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Misiek przed sesją zdjęciową :naughty: http://www.postimage.org/image.php?v=TsCoY6i[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 21:20_________________________________________________ nom w niedziele chociaz dawno juz nie bylo dzisiaj zrobilismy pospolite ruszenie i sie spotkalismy na sesje zdjeciowa po szybkim przegladnieciu zdjec uwazam ze sesja sie udala CDN... [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 16:22_________________________________________________maly sampel CDN... fajna sesja no fajna szkoda ze mnie tam nie mogło być ;( ale mam nadzieje ze niebawem jakiś spocik uda się z organizować :gwizdanie: Zapraszaliśmy :wink4: co by nie było :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 trzymalem faon heheh ale chyba nie na tyle zeby teraz jeszcze cos zrobic hehehhehe no co bywa hahahaha no dobra sam sie smieje czyli hehehe sie spilem albo mnie spili jakos tak ale mgla bylaaaaaaaaaaaaaa momentami to normanie chcialem we wiadro to mleko lapac dobra nie bede pisal po pijaki bo to zlo odezwe sie za troch ejak sie wyspie pozdrto D:
MarianekZg Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Seba nie spiłeś się ani cię nie spili gdyby tak było to nawet byś jednego kliknięcia nie wykonał a tu wypowiedź że hoho :kox: :polew:
Magdalenah Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Fotosy git tylko czemu tak mało Bardzo fajne te bazgroły na ścianie. Pozdrowka
Adas Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 chyba muszę się załapać na następną sesję :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 zyje ale jeszcze chyba musze droche polezec zdjec bedzie troche wiecej ale nie wszystkie sie nadaja do czegokolwiek
MarianekZg Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157065.0
Rekomendowane odpowiedzi