Seba_LDZ Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 hahah z trasy ldz wwa ale fajne staja prawie nie smigane z malym przebiegiem
Seba_LDZ Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 hehehe no no jeszcze cieple
Seba_LDZ Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 hahah to jeszcze troche hehehe narazie bedzie wewnetrzne glosowanie pozniej ogolne
Seba_LDZ Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 no chlopie pewnie zawsze i wszedzie jak dobrze pojdzie robimy sesje w sobote jak tydzien temu tylko jeszcze do konca nie wiem gdzie z jakim sprzetem i w ajkims skaldzie [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 23:03_________________________________________________a no i jak jest juz statyw to mozemy robic nocne fotospoty moze jakas techniczna ?? gielda ?? jakis dell ??
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Seba...butelka pod rękę i chętni na spota się znajdą - trzeba by w końcu się poznać bliżej;)
Seba_LDZ Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 heheh lato minelo i sie nie poznalismy lepiej ja przynajmniej bo widzialem ze tam niektorzy dawali rade szczegolnie na ogolnopolskim
klysek Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 heheh lato minelo i sie nie poznalismy lepiej ja przynajmniej bo widzialem ze tam niektorzy dawali rade szczegolnie na ogolnopolskim to bylo zapoznawanie na skale switowa ja na sobote jak najbardziej [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 23:16_________________________________________________a moze umowmy sie na jakas szamapnsak wycieczke z wieczora np. w sobote wieczorkiem
klysek Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 no napewno jakis lokalik milutki i nie drogi dobrze zjesc wypic o potanczyc :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 wypic o potanczyc :gwizdanie: jeszcze Wam mało tylko z obrazami nie tańczcie a tak wogóle Pozdro z Bydgoszczy
Seba_LDZ Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 heheh prosze ile odwiedzin z innych miast normalnie szok
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 heheh prosze ile odwiedzin z innych miast normalnie szok pewnie nawet nie wiesz że Twoi koledzy uratowali mi dupsko bo się zgubiłem ( )cysterna cytrynówki dla Nich za to
Rekomendowane odpowiedzi