DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Fakt Seba - jeszcze artykuły krążą;D http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-lodz-mlody-mezczyzna-porwanys-na-wieczor,nId,140373
chriss Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 no znalazles oj ty niedobry :bicz3:
MarianekZg Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Witka wszystkim Koledzy Bartkowie - jak będziecie myśleć poważnie o ''kapciach" do swoich pięknych wozów to dajcie znać, ja też muszę kupić letniaki na następny sezon więc przy większej ilości że można będzie coś negocjować
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 siema Mario zbieram sie i lece na treninga troche poboksowac bede pozniej pozdro
MarianekZg Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 miłego boksowania :wink4: zostaw sobie troszkę siły na klikanko [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 18:14_________________________________________________Seba jesteś idolem kolejnego młodego człowieka. Adam był dziś na zakupach z Kasią i nie było innej opcji zakupu czapki - " ja chcę taką jak Seba" :wallbash: :wink4:
kachnazgierz Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 kimi, miała być biała 4 na wiosnę, a ty widzę już jakaś desperacja normalnie, rozglądasz się '' za czym popadnie" [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 18:30_________________________________________________ miłego boksowania :wink4: zostaw sobie troszkę siły na klikanko [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 18:14_________________________________________________Seba jesteś idolem kolejnego młodego człowieka. Adam był dziś na zakupach z Kasią i nie było innej opcji zakupu czapki - " ja chcę taką jak Seba" :wallbash: :wink4: i ma, nawet dwie
Kimi Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 kimi, miała być biała 4 na wiosnę, a ty widzę już jakaś desperacja normalnie, rozglądasz się '' za czym popadnie" No miała być, miała, ale już mnie świerzbi BTW, mam pytanie - czy jakakolwiek firma ubezpieczeniowa oferuje w jakiejś sensownej cenie pakiet OC+AC dla auta z 1996 roku? Bo jak na razie sprawdzam, to jest lipa, a w PZU wyszła mi składka OC+AC, nie uwierzycie, ale 5000 PLN !!! Macie AC? (pytanie do właścicieli raczej B5) ? Jesli tak, to gdzie ?
Adrenalina Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Adam był dziś na zakupach z Kasią i nie było innej opcji zakupu czapki - " ja chcę taką jak Seba" :wallbash: :wink4:
zlota1977 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 No cześć tak sobie myśle że może bym wdepła do Was w sobote na ten spot wojewódzki
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 wpadaj wpadaj z Krakowa to rzut landrynkiem
zlota1977 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 no dokładnie jak mnie MISIE zaproszą jeszcze do Zgierza na kawe... :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 jak nie misie, to kto inny zaprosi - spoko
zlota1977 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 to przyjeżdzam tylko się zdecydujcie o której ta impreza
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 jak impreza to trzeba zacząć wcześniej :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 no oczywiście że zapraszamy, możesz zostać nawet do niedzieli :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi