Adrenalina Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 hehe ale sie usmialem nie ma co nie zadna pani mnie nie zapewniala nic z tych rzeczy ja grzeczny jestem i wierny ... a czy film poszarpany ?? hmmm pociety ??? nie wiem jak to nazwac Wybacz, Seba, nic nie poradzę, że mi się 99% rzeczy z jednym kojarzy... true...
bartek1605 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:36_________________________________________________ a jeszcze, Barabara zacznij szykować zastawe na wizytacje :gwizdanie: kiedy? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:37_________________________________________________ jesli tu o mnie chodzi to wczoraj mielismy mala impreze w pracy nic nie pamietam do niczego sie nie przyznaje czyżby poszarpany film? :gwizdanie: za 3 godziny :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:36_________________________________________________ a jeszcze, Barabara zacznij szykować zastawe na wizytacje :gwizdanie: kiedy? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:37_________________________________________________ jesli tu o mnie chodzi to wczoraj mielismy mala impreze w pracy nic nie pamietam do niczego sie nie przyznaje czyżby poszarpany film? :gwizdanie: za 3 godziny :gwizdanie: za 3 godz. to ja będę w połowie dniówki :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 A ja mimo najszczerszych chęci nie będę w stanie zjawić się na sobotnim spocie Moja Mała Księżniczka złapała zapalenie oskrzeli, a ponieważ Szanowna Małżonka ma szkołę, muszę z nią zostać w domu.
zlota1977 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dzień dobry :> powiem tak, o 12 wyjeżdzamy z Krakowa i tak koło 14 miło by było dostac od Was telefon gdzie mamy przyjechac :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ania, od 15 do 16 będziemy na pewno na parkingu pod loreyem (obok Manufaktury) czyli spoko, powinniście przybyć na czas :good:
adam_ptb Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a ja tez moge :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Siemanko wszystkim coś tak cienko ostatnio z frekwencją na tym łódzkim klikanku :mysli: czy coś się stało
sebastian_marat Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Panowie ja też prawdopodobnie podbiję do Was a jak się mają sprawy dalszych imprez? (zdjęcia, grill) gdzie to i co trzeba zabrać?
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Panowie ja też prawdopodobnie podbiję do Was a jak się mają sprawy dalszych imprez? (zdjęcia, grill) gdzie to i co trzeba zabrać? tak jak wcześniej było napisane zjazd między 15-16 pod Loreyem, potem wyjazd na grillika ( w trakcie się okaże gdzie) kiełbaski etc. będą już zakupione ( zrzutka do oddania na miejscu).
Seba_LDZ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 :hi: powitac dzizas nie dolecialem do lodzi :/ i dzisiaj juz nie dolece kurde jak sie wczoraj zniszczylem heheh nadal auta nie moge prowadzic
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 :hi: powitac dzizas nie dolecialem do lodzi :/ i dzisiaj juz nie dolece kurde jak sie wczoraj zniszczylem heheh nadal auta nie moge prowadzic Witka gościu nie żartuj sobie na jutro na 15.00 widzę cię pod Loreyem :bicz3: :bicz3:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 nie no bede spoko spoko jutro o 7ej lece do lodzi
zlota1977 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a ja mam prośbe!! wezcie i wklejcie mapke gdzie ten wasz sklep jest, w którym miejscu w łodzi, co bym nie błądziła albo ulice chociaż
Rekomendowane odpowiedzi