Kimi Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 A ja delikatnie ponowię swoje pytanie, gdyż od zaaferowanych wczorajszym spotem nie doczekałem sie odpowiedzi Do kogo mam się zgłosić po naklejki z gołąbkiem?
klysek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 A ja delikatnie ponowię swoje pytanie, gdyż od zaaferowanych wczorajszym spotem nie doczekałem sie odpowiedzi Do kogo mam się zgłosić po naklejki z gołąbkiem? do Remka ale go juz sporo czasu tu nie ma takze nie wiem ...... musisz cierpliwie czekac
Bartas Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Kasia dzwoneczek obiecany :polew: :polew:
admin20 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 ja chyba wiem kto jest autorem :laghing2: a gdzie sa zdjęcia?
Seba_LDZ Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 Powitac <a href="http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures1/">klik klik</a> zobaczymy co Wy na to [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 15:35_________________________________________________no nic chyba sie nikomu nie podobaja bo nikt nic nie pisze ja sie zbieram na stolice pozdro
Bartas Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 a dlaczego sa takie niewyrazne ?
chriss Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Powitac <a href="http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures1/">klik klik</a> zobaczymy co Wy na to [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 15:35_________________________________________________no nic chyba sie nikomu nie podobaja bo nikt nic nie pisze ja sie zbieram na stolice pozdro Seba zdjęcia są zajefajne tylko trochę małe i mało ty nasz fotoreporterze
admin20 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 zdjęcia super :oklaski: mam nadzieję że jeszcze się zbierze taka ekipa wtedy ja będę pozdrawiam
kachnazgierz Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 fotek nie trzeba zachwalać, jak zawsze pełna profeska :good: miałam nadzieję, że będę na większej ilości fotek :gwizdanie: Sebciu, pamiętaj o jesieni, został Ci tylko tydzień
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Fotki bardzo fajne, ale chyba seba stwierdził, ze z tymi klawiszami to zbyt wielka siara, żeby to umieszczać w galerii
kachnazgierz Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 zdjęcie które nas najbardziej rozbawiło :polew: [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:05_________________________________________________ Fotki bardzo fajne, ale chyba seba stwierdził, ze z tymi klawiszami to zbyt wielka siara, żeby to umieszczać w galerii mówisz i masz, od Kasi :tongue4: [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 20:07_________________________________________________i to nie w "byle jakiej galerii", tylko na jakim forum :a4fan:
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Dzisiaj jakoś spamerstwo się nie odzywa, ale jutro przed 8 się zacznie;D
Adrenalina Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 no widzę że było grubo DJ respect, nie widzialam ze z Ciebie taka artystyczna dusza mogę tylko żałować że mnie nie było
Seba_LDZ Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 :hi: jest w sumie zdjec 178 jest troche rozmazanych troche podobnych jutro jeszcze popracuje nad nimi i bedzie wiecej Bartek ma jeszcze sporo fajnych tez bedzie dzisiaj jutro obrabial i wstawi ma bardzo fajne zdjecia z jazdy jak jezdzilismy po miescie co prawda robil zdjecia krotko bo zanim sie sponiewieral to jeszcze widno bylo heheheheheh ale bylo grub to fakt
MarianekZg Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 właśnie , tak myślałem trochę mało tych zdjęć . Ogarnijcie resztę fotek i wrzucajcie na pewno będą zacne :naughty:
klysek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Ale Bart jeszcze sie nie odzywal :gwizdanie: chyba nie ma mocy dzisiaj
Seba_LDZ Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 hahaha dlugo jeszcze tam byliscie ?? po naszym odjezdzie ??
klysek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 hahaha dlugo jeszcze tam byliscie ?? po naszym odjezdzie ?? no jeszzce z 1h na pewno jeszcze wlaszke dokonczylismy i od tamtej pory film ciach i dopiero pod domem sie wlaczylo od nowa
Seba_LDZ Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 hahahaha no to ladnie rozumiem ze kierowca dojechal pozniej ? ? i wrociliscie do domu plywal ktos ??
klysek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 nikt chyba nie plywal :gwizdanie: kierowca dzisiaj mowil ze bylismy nie grzeczni w samochodzie
Rekomendowane odpowiedzi