Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Asia Basia Mariusz i John :D

Opublikowano

mili Państwo było mi dziś bardzo miło z Państwem poklikać ale niestety spaduje już w kokonik

:hi: :hi: :hi:

Do juterka bo jutro :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: piątek, piąteczek,.................... :polew: :polew:

Opublikowano

hahahha

dawaj Pigule :D

hehe a kozaczki sa lekko przegiete jakies nie smaczn wole normalne szpileczki ... czarne ... jakies niebieskie .... :slina: :slina: :slina:

Sebus to zaloz nastepnym razem :polew:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 22:27_________________________________________________842 - jesteś tak za***isty, że ja pier**le! eh Seba, Seba :D to przez te szpilki pewnie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hahahha

hehe a kozaczki sa lekko przegiete jakies nie smaczn wole normalne szpileczki ... czarne ... jakies niebieskie .... :slina: :slina: :slina:

Sebus to zaloz nastepnym razem :polew:

:hahaha:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 22:30_________________________________________________

co fajne? roboty? :tongue4:

no no :naughty:

Opublikowano

no fajne fajne dlatego sie w to bawie :polew: nie chwaląc się mam też pare miejsc na podium :kox: m.in. wicemistrza Europy :naughty:

Opublikowano

no fajne fajne dlatego sie w to bawie :polew: nie chwaląc się mam też pare miejsc na podium :kox: m.in. wicemistrza Europy :naughty:

uuuuuuhuhuhuhuhu :gwizdanie: no to gratki :naughty: fajne takie nietypowe pasje :wink4:

Opublikowano

hahahha

Sebus to zaloz nastepnym razem :polew:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 22:27_________________________________________________842 - jesteś tak za***isty, że ja pier***e! eh Seba, Seba :D to przez te szpilki pewnie :polew: :polew: :polew:

no masz no i dodac do kontaktow i juz bedzie wyciagal :D

a co widocznie prawda :D takie zycie nic nie poradze :D

Seba no no :) elegancko :D mamy mistrza ;)

Opublikowano

Dziękuje, dziękuje :naughty:

mam takie małe marzenie, żeby już niedługo spadł śnieg i wtedy pojadę sobie na duży plac pokryty białym puchem i.... wcisnę magiczny przycisk z napisem "ESP".... i będzie fajnie :polew:

Opublikowano

...a ja się już pożegnam, bo mi się oczęta zamykają

3majcie się chłopaki - łodziaki :kox:

:hi:

Opublikowano

hehe no no ja tez czekam sniegu :D

Papap Basiu :)

Opublikowano

ciekawe jak będzie sie latało bokiem z QUATTRO bo jeszcze nie miałem okazji spróbować :naughty:

Opublikowano

dzisiaj mial być śnieg i co? i d*pa

Opublikowano

no z quatro tez nie mialem okazji ale widzialem jak prosto sie baczki kreci :D mozna zawracac w miejscu :D pewnie duzo wieksza kontrole bedziesz mial :D nawet bez esp :)[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 23:09_________________________________________________no to PSZTRYKAM tylko zebow nie powybijac :)

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

O, Basia, teraz dopiero zauważyłem, że wrócił avatar z motywem Kopciuszka :D