sebastian_marat Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 co fajne? roboty?
Seba_LDZ Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Asia Basia Mariusz i John
MarianekZg Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 mili Państwo było mi dziś bardzo miło z Państwem poklikać ale niestety spaduje już w kokonik :hi: Do juterka bo jutro :naughty: :naughty: piątek, piąteczek,.................... :polew:
Bartas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 hahahha dawaj Pigule hehe a kozaczki sa lekko przegiete jakies nie smaczn wole normalne szpileczki ... czarne ... jakies niebieskie .... :slina: Sebus to zaloz nastepnym razem [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 22:27_________________________________________________842 - jesteś tak za***isty, że ja pier**le! eh Seba, Seba to przez te szpilki pewnie :polew:
Adrenalina Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 hahahha dawaj Pigule hehe a kozaczki sa lekko przegiete jakies nie smaczn wole normalne szpileczki ... czarne ... jakies niebieskie .... :slina: Sebus to zaloz nastepnym razem [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 22:30_________________________________________________ co fajne? roboty? no no
sebastian_marat Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 no fajne fajne dlatego sie w to bawie nie chwaląc się mam też pare miejsc na podium m.in. wicemistrza Europy
Adrenalina Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 no fajne fajne dlatego sie w to bawie nie chwaląc się mam też pare miejsc na podium m.in. wicemistrza Europy uuuuuuhuhuhuhuhu :gwizdanie: no to gratki fajne takie nietypowe pasje
Seba_LDZ Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 hahahha dawaj Pigule hehe a kozaczki sa lekko przegiete jakies nie smaczn wole normalne szpileczki ... czarne ... jakies niebieskie .... :slina: Sebus to zaloz nastepnym razem [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 22:27_________________________________________________842 - jesteś tak za***isty, że ja pier***e! eh Seba, Seba to przez te szpilki pewnie :polew: no masz no i dodac do kontaktow i juz bedzie wyciagal a co widocznie prawda takie zycie nic nie poradze Seba no no elegancko mamy mistrza
Bartas Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 oj bede wyciagal ;P mam to samo
sebastian_marat Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Dziękuje, dziękuje mam takie małe marzenie, żeby już niedługo spadł śnieg i wtedy pojadę sobie na duży plac pokryty białym puchem i.... wcisnę magiczny przycisk z napisem "ESP".... i będzie fajnie
Adrenalina Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 ...a ja się już pożegnam, bo mi się oczęta zamykają 3majcie się chłopaki - łodziaki
Seba_LDZ Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 hehe no no ja tez czekam sniegu Papap Basiu
sebastian_marat Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 ciekawe jak będzie sie latało bokiem z QUATTRO bo jeszcze nie miałem okazji spróbować
frugodh Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 dzisiaj mial być śnieg i co? i d*pa
Seba_LDZ Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 no z quatro tez nie mialem okazji ale widzialem jak prosto sie baczki kreci mozna zawracac w miejscu pewnie duzo wieksza kontrole bedziesz mial nawet bez esp [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 23:09_________________________________________________no to PSZTRYKAM tylko zebow nie powybijac
MarianekZg Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 coś na rozluźnienie :polew: http://eskarock.pl/index.php?page=show_song_eska_rock&also_id=11155
Kimi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 O, Basia, teraz dopiero zauważyłem, że wrócił avatar z motywem Kopciuszka
Rekomendowane odpowiedzi