MarianekZg Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 co tam słychać? ja w domku z dzieciakami, Kacha w pracy, ja sobie troszkę klikam a dzieciaki "Lego World" , a po obiadku trzeba umyć furacza i na 18.00 podjechać na foto/helloweem
Adrenalina Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 co tam słychać? ja w domku z dzieciakami, Kacha w pracy, ja sobie troszkę klikam a dzieciaki "Lego World" , a po obiadku trzeba umyć furacza i na 18.00 podjechać na foto/helloweem to jeszcze jakąś dynię musicie powycinać
MarianekZg Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 co tam słychać? ja w domku z dzieciakami, Kacha w pracy, ja sobie troszkę klikam a dzieciaki "Lego World" , a po obiadku trzeba umyć furacza i na 18.00 podjechać na foto/helloweem to jeszcze jakąś dynię musicie powycinać nie nie ja wyglądam jak diabeł więc damy jakoś radę :polew:
Adrenalina Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 co tam słychać? ja w domku z dzieciakami, Kacha w pracy, ja sobie troszkę klikam a dzieciaki "Lego World" , a po obiadku trzeba umyć furacza i na 18.00 podjechać na foto/helloweem to jeszcze jakąś dynię musicie powycinać nie nie ja wyglądam jak diabeł więc damy jakoś radę :polew: :decayed:
klysek Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 wszystkim ale sie wczoraj zniszczylem
Kimi Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 co tam słychać? ja w domku z dzieciakami, Kacha w pracy, ja sobie troszkę klikam a dzieciaki "Lego World" , a po obiadku trzeba umyć furacza i na 18.00 podjechać na foto/helloweem Czyli spotykamy się dzisiaj? Super. Ja teraz muszę wyjść, ale potem się włączę, to zobaczę gdzie będziemy Mariusz, zabierz może swojego lapka, to Ci od razu wrzucę ETKE Aha, informacja dla wybierających się na Szczecińską: kocioł, policja kieruje ruchem, ale i tak kocioł. Szczecińska jednokierunkowa od Teresy w stronę Zgierza; powrót przez Zimną Wodę do Aleksandrowskiej. Najlepiej zostawić auto na którymś z parkingów pod Rossmanem (Teresy) i sobie ten kawałek dopedałować z buta To był najświeższy serwis drogowy...
kachnazgierz Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 taaaa spocik, chyba misiek sam będzie na nim :evil: [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 14:10_________________________________________________ co tam słychać? ja w domku z dzieciakami, Kacha w pracy, ja sobie troszkę klikam a dzieciaki "Lego World" , a po obiadku trzeba umyć furacza i na 18.00 podjechać na foto/helloweem kacha w pracy ale na wszystko ma podgląd
chriss Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Witka a ja obiadek i w drogę jak patrze co sie dziś dzieje na ulicach o aż strach pomyśleć....... przedemną,Piotrków,opoczno i stolyca czas operacyjny 2 dni. ;([br]Dopisany: 31 Październik 2010, 14:12_________________________________________________Miłego pocenia sie dziś życze [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 14:12_________________________________________________Jak złape zasięg PlayOnline to sie może wieczorem ode zwe narka
MarianekZg Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 no i jak pany zlatujemy się dzisiaj o 18-tej czy mi leci do browarka i nie wiem czy wypić czy poczekać do wieczorka
klysek Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 no ja na chwil pare moge podjechac i podjade
MarianekZg Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 no ja na chwil pare moge podjechac i podjade ja i Kimi też będziemy :wink4: :good:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 17:05_________________________________________________pewnie Seba też podleci [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 17:05_________________________________________________Ale żeby była jasność - Manufaktura godz. 18.00 przy Lorey-u
Seba_LDZ Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 :hi: dobry wlasnie wrocilem ale mi sie spac che kuwa mac [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 17:31_________________________________________________ hej :> :hi:ale masz fajny avatar ;P
Bartas Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 a ja nie mogę się niczego doprosić B4rt4a ty chyba masz jakieś względy :gwizdanie: Piekny, mlody i mam audi :polew:
chriss Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Wieczorek [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 17:49_________________________________________________nikogo nie ma -wszyscy się spocą chyba
Adrenalina Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Wieczorek [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 17:49_________________________________________________nikogo nie ma -wszyscy się spocą chyba ja się nie spocę
Adrenalina Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 cześć Krzyś, co tam słychac dobrego? [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 18:42_________________________________________________nie spocisz się dzisiaj z innymi?
chriss Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 nie bo ja dziś w terenie,obecnie w Opocznie przebywam ale neta mam kiepskiego ledwo co stronke otwiera
Rekomendowane odpowiedzi