zlota1977 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Mariusz oglądałam zdjęcia i sie pytam gdzie Madzia ma warkoczyki :gwizdanie:
chriss Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 takiemu to dobrze :gwizdanie: uwierz mi że wolał bym w domu siedzieć niż w lorkach sie kisić
MarianekZg Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Mariusz oglądałam zdjęcia i sie pytam gdzie Madzia ma warkoczyki :gwizdanie: włosy już jej odrosły nie było innego wyjścia - trzeba było zdjąć :gwizdanie: siedziały dwie dziewczyny przez 7 godz. i rozplątywały [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 20:28_________________________________________________A propos , pisałem, że już mnie dziś tutaj nie będzie - ale ja miętki jestem :polew:
zlota1977 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 nooo miętki Gadaj z lepszą połówką na temat spotu Zgierz- Kraków bo Misiek chętny na jakoś flaszke
MarianekZg Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 nooo miętki Gadaj z lepszą połówką na temat spotu Zgierz- Kraków bo Misiek chętny na jakoś flaszke pomyślimy - obiecuję :mysli: dla kogo lepszą :mysli:
zlota1977 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 dla wszystkich!!!!!!!!!!!!! przeciez nie dla Ciebie :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 dla wszystkich!!!!!!!!!!!!! przeciez nie dla Ciebie :gwizdanie: zaraz będzie :foch: :foch: :foch: :foch:
MarianekZg Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 jestem Seba dobrze że się poprawiłeś bo bym pomyślał że :drunk: (było jerstem )
zlota1977 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 jestem z Toba nie gadam masz pod kreską :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 przejdzie Ci jak się postarasz to może :naughty: :naughty: może na Spocie LDZ - KR :naughty: :polew: :polew:
bartek1605 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 jestem z Toba nie gadam masz pod kreską :gwizdanie: co Ci zrobił
zlota1977 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 jestem z Toba nie gadam masz pod kreską :gwizdanie: co Ci zrobił zapytaj jego
Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 heheh oj tam no nie mialo byc daleko tylko ze chwile mi zajmie zanim dojade [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 20:58_________________________________________________ jestem Seba dobrze że się poprawiłeś bo bym pomyślał że :drunk: (było jerstem ) a bo pyknalem przy projekcie 2 piwka i drinka [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 20:59_________________________________________________ale prosze jaki czujny jak wie co jest grane
Kimi Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Seba, Mariusz i oba Bartki - czy Wy żeście sie kurna zmówili z tymi avatarami, czy jak? No bo przeglądam posty od wyjścia z pracy i tak naprawde nie wiem, o czym piszecie, tylko laski na avatarach glądam...
MarianekZg Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 heheh oj tam no nie mialo byc daleko tylko ze chwile mi zajmie zanim dojade [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 20:58_________________________________________________ jestem Seba dobrze że się poprawiłeś bo bym pomyślał że :drunk: (było jerstem ) a bo pyknalem przy projekcie 2 piwka i drinka [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 20:59_________________________________________________ale prosze jaki czujny jak wie co jest grane nie żebym się chwalił ale jestem spostrzegawczy :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :cool1: :wink4:
Rekomendowane odpowiedzi