killer2000 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a na tą chorwacje to gdzie, mam w sierpniu wesele i sie zastanawiałem nad chorwacja tylko czy tam piaszczyste plaze jakieś są a jak nie tam to jakies last minute sie wykupij
Bartas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 moja sista ma znajoma ktora zalatwia prywante kwatery. 50 ojro za apartament na 5 osob. nie powiem jaka wyspa bo nie pamietam plaze roznie podobno
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 ja bylem w miasteczku Makarska w sumie fajnie cieplo na maxa dobra rakija ceny przystepne plaza z kamyczkow ale fajna bo nie jestes w piachu caly woda blekitna tylko jeden minus jezowce jest tam tego od ch... i ciut ciut mozna sie niezle ponabijac ciezko sie goii paprze sie jesli nei powuciagasz kolcow no a pozatym nurkowanie z maseczka czysta przyjemnosc kraby kolorowe rybki super sprawa polecam tylko obowiazkowo buty do nurkowania takie piankowe z grubsza podeszwa ochroni przed nadepnieciem na jezowca
Bartas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no wlasnie takie siatkowe chce sobie kupic widzialem cos ala adidasa. nie moge sie doczekac juz, cieplej wody, opalonej mojej mlodej i....... ahhhhhhhhhhhhh. i niunia w goracym sloneczku
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 heheh ty bo sie wiesz pobrudzisz ;P
tomwi Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 widze ze nie wyslalo to co wysylalem czy jak sie jedzie za granice to trzeba miec znaczek pl na szybie ?? bo jak tak to bylbym chetny na jakis ladny to chyba zależy do jakiego kraju juz teraz nie musisz miec zadnego znaczku na 100% Naklejki chyba nadal obowiązują, ale jak ktoś ma nowe tablice to sprawa załatwiona bo na tablicy jest PL i flaga
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 o a kolegi to tu jeszcze nie widzialem ;P wydaje mi sie ze masz racje naklejki z PL obowiazywaly przy starych blachach
Bartas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 duzo ludzi nie zaglada. kolega z pieknej chyba juz wcale
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 hehehe to co na weekend cos organizujemy ? na pilsudskiego ??
chomerski Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 kurka nie mam sieci w domu więc z gościnności korzystam, ja w weekend nie obiecuję. siora sie przeprowadza więc czort wie o której skończym.[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 13:04_________________________________________________ja byłem dawno temu na wyspie KRK i było super choć fakt na jeżowce trzeba baczyć a plaże różne. wyjazd super bo i kraj fajny...
Bartas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 duzo pieniedzy trzeba brac ? i czy duzo ludzi na plazach ? jak w nocy ciepla woda i duzo ludzi ?
bartek1605 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a ktoś ostatni odwiedzał plaże we włoszech ?
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 duzo pieniedzy trzeba brac ? i czy duzo ludzi na plazach ? jak w nocy ciepla woda i duzo ludzi ? hmm ja oile dobrze pamietam na 10 dni mialem cos kolo 1500 zl i sporo zostalo plaze mocno zawalone przynajmniej w makarskiej b duzo ludzi w nocy sredni osie idzie kompac bo nie mozna przebywac na plazach sa nie oswietlone i patroluja je policjanci
Bartas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 no to lipa jak w nocy nic nie idzie na plazy ;p tak jakby polskie byly oswietlone :} we wloszech to bylem tylko raz na plazy.... fajne d*py toples sie opalajace, duzo piachu, sliczna goraca woda, natryski na plazy. rewela
bartek1605 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 a jak z kosztami utrzymania bez noclegu
Bartas Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 nie mam pojecia ja tam bylem jeden dzien na plaze trafilem nie wiem jak tylko moje spostrzezenie co do wygladu moge powiedziec:) w jastarni fajniej hhahahaha:D
chomerski Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 ja byłem na przełomie sierpnia i września, ludków niewiele a kasyile? trudno powiedziec, na pewno warto wziąć żywność tam drogawa więc jak jest miejsce można oszczędzić....
Rekomendowane odpowiedzi