comar_pl Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 autko niby ladne, jak wiekszosc nowych, ale nie powinni tego nazwac Impreza, juz od poprzedniego lanosa zaczelo sie partaczenie. tak samo evoX z silnikiem od chyba hiundaya, te auta juz nie maja charakteru, goni je chocby focus rs, z napedem FWD
cocoo24 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a impreza z 96 roku kombi 110 koni, histria kołem sie toczy
Cristoforo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Subarynka stoczyła się trochę bo jest produkowana i składana w Tajwanie i na Węgrzech oraz montowane w Malezji i Wietnamie. Poza tym chińskie Yungue powstają na licencji Subaru. więc co wy chcecie kiedyś to była jakoś i klasa w sama w sobie Jak podjeżdża stary GT albo WRX/STI ale z lat 2006 i mocno stare GT wypatroszone z końcową 6-7 calową puchą to nie dość, że zjada na śniadanie nowe STI to wygląd bije po głowie
Mariusz90r Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Gorsze według mnie jest to co zrobili z Legacy. Z zewnątrz to był według mnie najładniejszy sedan ever, plus te drzwi bez ramek...
damian_qbass Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 http://www.autoguide.com/auto-news/2010/12/2012-subaru-impreza-wrx-sti-rendering-whos-the-ugly-one-now-evo.html zwykła wersja ale STI będzie jakoś wyglądało o wiele lepiej
Gość karex Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 przypomina bardziej limuzyne niz sportowca
Rekomendowane odpowiedzi