Kasjan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam, auto kupiłem całkowicie seryjne z niemcowni dwa lata temu. Podstawowe wyposażenie było następujące: -klimatronik - licznik z fisem - felga 16' + opona wielosezonowa 205/55 - kierownica sport A wyglądało mniej więcej tak: No ale oglądając auta na forum zaraziłem się pasją do modzenia i o to co do tej pory udało mi się osiągnąć ( z pomocą klubowiczów także ): - Lampy bixenon pomalowen na czarno + HID 4300k a w miejscę długich światła led do jazdu dziennej - Amortyzatory koni+springi HR Zawieszenie gwintowane SUPERSPORT - Felgi 18' Flaty pomalowane plasti dipem OrangeBlaze + oponki 215/35 + 15mm dystans z tyłu - Dach pomalowany czarnym plasti dipem - Ramka grilla w kolor czarny mat a znaczek w orange blaze - Przedni zderzak od s4 - Wywalony katalizator - przyciemnione szyby - Kubełki skórzane z elektrycznymi lędźwiami i grzaniem pupy + boczki skóra - Ręczny skóra z polifta - Konsola środkowa poliftowa przerobiona na 2DIN - Radio DVD 2DIN Pioneer AVH 3200 - Głośniki przód Hertz. tył ori. I bagarzniku jakaś tam skrzynia ale bez szału. - Gałka zmiany biegów polift - Swap hamulców na 312mm z przodu. Tył seria - Kompletna polerka by JohnyBravo - Jakaś tam końcówka wydechu ale planuję to zmienić bo trochę wioską ciśnie - Gałka zmiany biegów od polifta Jeszcze pewnie coś mi umkneło ale to jak się przypomni to uzupełnie A plany na nadchodzący sezon są następujące: - zerwać ściemę i nakleić po całości najaśniejszą folią 3M - drobne poprawki lakiernicze - grill s4/rs4 - progi mam już kupione i pomalowane ale jeszcze nie zamontowałem ich - zrobić porządek pod maską No i jak wyżej, to na pewno nie wszystko zawsze coś wpadnie jeszcze do głowy bo wiem że trzeba sporo poprawić i jeszcze lista możliwości modyfikacji jest długa Pare fotek, jak będzie ładna pogoda to coś więcej ogarnę:
soolek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Całkiem całkiem. Zacznij od pomalowania progów, żeby komponowały się z pomalowanymi już dokładkami. Następnie boczne kierunki zmień na białe - grosze, a wygląda o niebo lepszy. W kierukowskazy przednie wsadź srebrne żarówki - nie będzie widać żółci.
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Możesz zmienić przednie lampy Depo napisał że xenon z przodu V6 a jaka pojemność i moc bo w profilu masz zupełnie co innego
abdul81 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 progi w kolor i bedzie o niebo lepiej, zbliż ją do ziemi i zmień przednie lampy i bedzie 2.6 czy 2.8 ?
Kasjan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To jest 2.6. Moc seryjna. Chodzi Wam o te dolne listwy? co do kierunkow to zrobie te biale z boku, dzieki za rade. zawieszenie i lampki niedlugo sie pojawia. Co jeszcze proponujecie?
Kasjan Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mam pytanie: Co zrobić z osłoną airbaga pasażera, od słońca troche się odkształciła... I popielniczka też do końca się nie zamyka. Jest na to jakiś sprytny sposób?
duffy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Mam pytanie: Co zrobić z osłoną airbaga pasażera, od słońca troche się odkształciła... I popielniczka też do końca się nie zamyka. Jest na to jakiś sprytny sposób? zdejmij schowek i zajrzyj czy wogole jest poducha skoro cos sie tam dzieje .....
Kasjan Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Sprawdziłem i na szczęście poduszka jest. Da rade jakoś to dokleić? Czy całą to osłonę trzeba nową kupic? No i jak z popielniczka. [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 13:49_________________________________________________Przepraszam za spam ale edytowałem pierwszy post gdyż dokonałem kilka istotnych zmian wiec pragnę otrzymać komentarze i się pochwalić
junior_tdi Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 fajnie gada ten silniczek a tak to prysnąłbym progi w kolor, ładuj te czarne bixy, gleba i jakaś 18stka ładniutka
Kasjan Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 fajnie gada ten silniczek a tak to prysnąłbym progi w kolor, ładuj te czarne bixy, gleba i jakaś 18stka ładniutka Tez chciałem progi w kolor ale lakiernik nagadał że tam bedzie pekać i sie zdzierać bo tam każdy nogami szoruje i wgl. Może po prostu mu się nie chciało. Gleby większej nie przewiduje narazie, obecnie są sportowe amorki KONI i sprężyny HR. A felunie na wiosne, myśle że jakieś ori albo coś z kolekcji BBS.
junior_tdi Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 A felunie na wiosne, myśle że jakieś ori albo coś z kolekcji BBS.
junior_tdi Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Srebrna Audi Avant sporo ostatnio tych srebrnych Avantów
Kasjan Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie rozumiem Coś nie tak z autem?
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 No mody na plus, radyjko przestaw sobie na czerwone podświetlenie:thumbup1: dobry model wybrałes:naughty: z naklejakmi to nie przesadż, tu potrzebna raczej felga nie naklejki to zostaw sobie na koniec:whistling:
pioteros Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 zamien stronami zaslepki spryskow lamp bo masz odwrotnie a tak to fajne auto!
Rekomendowane odpowiedzi