przemek81 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam wszystkich mam problem z autkiem,a mianowicie podczas skręcania kierownicy w lewą lub prawą stronę coś tyknie jeden raz i tak samo jest jeżeli pokręcę kierownicą energicznie-dzieje się to od strony kierowcy.proszę o pomoc
przemek81 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wydaje mi się że to nie przegub,bo by tykał przy skręcie non stop,a to tylko raz da o sobie znać przy skręcaniu w jedną ze stron
ruzo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 kolego sprawdz koncowki drazkow.. od strony gwintow
przemek81 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 dodam jeszcze że byłem na sprawdzeniu zawieszenia i wszystko jest ok.A wydaje mi się że dźwięk wydobywa się z okolic dróżka kierowniczego jest coś tam co mogło by paść?
Zadymiacz Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 drążek ktoryś pewnie jak przy skrecie . musisz sprawdzić pewnie ktoryś wybil sie juz
andrewsc Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Kiedy wahacze wymieniałeś? Kumplowi strzelało przy ruszaniu- idealny objaw skończonego przegubu, okazało sie że mu sie poluzowała śruba na dolnym wahaczu, niedawno wymieniał. Przegub sprawny
Zadymiacz Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 kwestia sprawdzenia wjedz na kanał i pospradzwadzaj te rzeczy o tak to mozemy mwoic tobie co tego i co tego sprawdz
Rekomendowane odpowiedzi