malik Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Super opis! W takim razie wiem juz co zamawiać
ba$ior Opublikowano 9 Października 2008 Autor Opublikowano 9 Października 2008 Super opis! W takim razie wiem juz co zamawiać Dzienx malik ORI światła DRL są strasznie żółte i słabo komponują się z diodami więc jutro montuje coś takiego i zapodam fotki efektu wymiany żarówek DRL na diody tego typu: Efekt na pewno będzie ciekawy A tu efekt diód w nocy - dają po oczach
kiciafirerek Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Super opis! W takim razie wiem juz co zamawiać Dzienx malik ORI światła DRL są strasznie żółte i słabo komponują się z diodami więc jutro montuje coś takiego i zapodam fotki efektu wymiany żarówek DRL na diody tego typu: Efekt na pewno będzie ciekawy A tu efekt diód w nocy - dają po oczach a myslałem juz ze lepiej B7 nie może wygladac a tu takie diody teraz tez mi sie wydaje ze ta B7 to juz szczyt szczytow i wiecej nie mozna nic poprawic a pewnie sie zaraz jeszcze diody na klapie pojawia i zupełnie bedzie szczena opadała :kox: gratulacje za udane ulepszanie doskonałosci :notworthy:
ba$ior Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 Witam, Diody już zamontowane w aucie. FIS szczeka,że brakuje mu żarówki ale ja mu jeszcze pokaże (pod koniec października będę miał gotową instalacje likwidującą błąd) . A tu mały "wabik" tego co nadejdzie...
Rosemeyer Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 hehe - tez walcze z tylnymi ledami, ale cos czasu brak na dluzsze rezania. poki co mam jedna lampe i jeszcze 3 przede mna :/
ba$ior Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 Witam, Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem żarówek typu ba15s (p21w) - zamienników "żółtków" - jako światła DRL to można je zakupić u Wojtas530: http://www.allegro.pl/item453245197_zarowka_ba15s_13hyper_led_biala_najnowszy_model.html
Klima Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Witam to moje ledy, trochę słaba jakość ale widać to co trzeba
domjenick Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 ...jak dla mnie-fajne,u mnie w podpisie jest,jak ja zrobilem u siebie
skalarx Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 A tu mały "wabik" tego co nadejdzie... i to właśnie mnie interesuje . Jak rozbieracie światła w mikrofali lub piekarniku Gdzie kupiłeś te wkłady diodowe do tylnych lamp?
Dibo Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Witam to moje ledy, trochę słaba jakość ale widać to co trzeba Efekt ciekawy może u siebie się skuszę na coś takiego
a4kta Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 koledzy potrzebuje takie swiatelka zamontować w b5 2001 r mozna cos takiego kupic na allegro
musti Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 koledzy potrzebuje takie swiatelka zamontować w b5 2001 r mozna cos takiego kupic na allegro tu masz to czego szukasz http://www.allegro.pl/item586068983_2x_lampy_ledowe_paski_6_led_pozycyjne_dzienne_ledy.html
Cineksik Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 koledzy potrzebuje takie swiatelka zamontować w b5 2001 r mozna cos takiego kupic na allegro tu masz to czego szukasz http://www.allegro.pl/item586068983_2x_lampy_ledowe_paski_6_led_pozycyjne_dzienne_ledy.html jak dla mnie to lekka lipa
Dibo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 koledzy potrzebuje takie swiatelka zamontować w b5 2001 r mozna cos takiego kupic na allegro tu masz to czego szukasz http://www.allegro.pl/item586068983_2x_lampy_ledowe_paski_6_led_pozycyjne_dzienne_ledy.html Jak chcesz coś takiego zamontować to najlepiej wyrezaj sobie sam. Te z allegro to porażka
arturo_freestyler Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 koledzy potrzebuje takie swiatelka zamontować w b5 2001 r mozna cos takiego kupic na allegro tu masz to czego szukasz http://www.allegro.pl/item586068983_2x_lampy_ledowe_paski_6_led_pozycyjne_dzienne_ledy.html lipa w zyciu bym tego nie załozył :gwizdanie:
a4kta Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 to co proponujecie, i jak to zrobić a wogóle czy jest sens aby tego nie spiepszyc
Dibo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Poszukaj na forum. Ktoś już to sam rezał i wyszło lepiej niż te z allegro.
Gość gienio Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 chyba spalilem bo nie daje życia lampa podpiolem prosto pod zasilacz tak, 1+ 2 - 3 sterowanie wiec + i nic stabilizator sie zrobi mam tez inne diody o wiekszej wydajnosci ktore moglbym zamienic gdyby te siadly ale jak bby to lampe rozkrecic jak jest ona zgrzewana a ja mam pytanie, montował ktoś te diody w B5 ?? bo ja już zamontowałem i mam taką ori przetwornice co rozdziela prąd na te diody, ale jak podłączam do prostownika 12v lub pod Aku to jest OK, ale jak podłącze pod halogienki to coś sie dupcy , bo diody zaczynają mrugać i ogólnie coś jest nie teges. Czy w B5 musze instalować tą przetwornice?? bo może wystarczą te stabilizatory na 12V od Tomiego co do znaczków dorzuca?? i czy te cyfry z fotki dobrze są opisane przez Sida czy źle?? bo te ori kable mają wtyczki , ale zamówiłem już w ASO nowe wtyczki i chyba bede podłączał to przez stabilzatory Tomiego pod halogeny. niech ktoś coś doradzi
norka Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 jak to sa ori S6 ledy to 2 to napewno nie jest minus ja mam te ledy podlaczone pod kable od przeciw mgielnych bez ori przetwornic i zeby to swiecilo to trza bylo plusy polaczyc razem,tylko niewiem czy 1 z 2 czy 2 z 3.[br]Dopisany: 07 Maj 2009, 20:58_________________________________________________a tak to wyglada w B5
Rekomendowane odpowiedzi