dawid195a Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Mam pytanie gdzie na śląsku można odpowietrzyć pompe ABS-u ? , wiem że jest potrzebny kabel po Canie i za pomocą Vaga się to robi. Przy wymianie hamulców wypadł mi tłoczek i wyciekł płyn, odpowietrzałem hamulce kilka razy,nawet urządzeniem Ate, ale dalej na włączonym silniku jak podpompuje pedałem to rośnie... Jakieś pomysły? Abs i esp działa bez zarzutu tylko to że hamulec bierze mi w połowie oraz że rośnie mnie zastanawia
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Odpowietrzanie pompy układu ABS Audi A4/S4 [Wybór] [03-ABS/hamulce] [Nastawy podst. - 04] Grupa "002" [idź!] W tym momencie pompa systemu ABS powinna uruchomić się na ok. 10 sekund. Odgłosy uruchomionej pompy powinny być dobrze słyszalne. [Gotowe, powrót] ...i gotowe.
michalzielone Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie mogę uruchomić tej procedury, może ktoś ma jakiś pomysł, żeby to zadziałało?
Dev Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 a przechodzi "test elementow wykonawczych" ?
Rekomendowane odpowiedzi