Duch^ Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ja się przejechałem i wyrwałem zaślepkę z powrotem jedno i to samo i silnik chodzi jak trup (czyt. głośno).
krupskim Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ja bym jednak stawiał na niewłaściwy kąt ustawienia wtrysku
Killer1984 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ja bym jednak stawiał na niewłaściwy kąt ustawienia wtrysku A podobno kąt wtrysku ma wpływ tylko na odpalanie :gwizdanie: ( ja się na tym nie znam - piszę tylko to co przeczytałem na forum )
fusse Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 na prace silnika rowniez ma wplyw. ja tez stawiam na kąt wtrysku. za malo doczytales
Killer1984 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 za malo doczytales no cóż, człowiek uczy się całe życie dzięki za info
ptaku999 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 jak tylko podepne auto do vaga to zrobie logi i tu wrzucę, jest jeszcze jedna rzecz. Slysze jak gdyby metaliczne drgania dobiegające z komory silnika jak jestem w aucie bo na zewnątrz tego nie slychac. Miałem to już przed zimą ale w zimę się uspokoiło i teraz po ziemie znowu to jest. Dodam że mam nową plecionkę. Zastanawiam się czy to nie poduszki silnika ?
Duch^ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Na dzień dobry Ja i tak obstawiam 3 sprawy: Kąt trysku, rozrząd albo wtryski.
ptaku999 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Na dzień dobry Ja i tak obstawiam 3 sprawy: Kąt trysku, rozrząd albo wtryski. napisz jakie konkretne logi mam zrobić żebym wiedzial co mowic jak pojade do mechanika ?
fusse Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 zrob Basic Settings grupa 000, log statyczny przez pare sekund. auto ma byc nagrzane na ful. (90stopni) a najlepiej to sobie kup kabel z allegro za 20zl ,a nie latac jak glupi do mechanika z pieniedzmi w zebach.
Rekomendowane odpowiedzi