Gość MIKOłAJ 44 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 witam. auto mam niedługo.pod deską od strony kierowcy mam przycisk dostałem od sprzedającego taką informacje że musze go przytrzymac około20 sek kontrolka świec gaśnie normalnie.doczego on służy czy ktoś wie.
Gość spedyt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Pewnie jakieś niefabryczne odcięcie zapłonu.
cayenne Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zobacz,co się stanie jak go nie przytrzymasz a będziesz wiedział od czego jest.
Gość MIKOłAJ 44 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 rano jak jest zimny silnik to pomaga w odpaleniu a jak jest ciepły to odpala bez problemu nieużywając tego przycisku
demoralizator Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 To zapewne obejście do grzania świeć żarowych. użyj miernika i niech druga osoba wciśnie go i zobaczysz czy na zdjętej "fajce" od swiec pojawi się napięcie ( może byc też zwykła próbówka). Oczywiście na ciepłym motorku zeby E.C.U nie załączył grzania. Ktos to zrobił bo rano ciężko odpalał czyli do skontrolowania kąt wtrysku.
Gość MIKOłAJ 44 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 dzięki za podpowiedz sprawdze tak jak napisałeś
Musashi Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 zmien nazwe tematu, jest mylaca w silnikach wysokopreżnych nie ma układu zapłonu Pod każdą wypowiedzią jest przycisk Zgłoś do moderatora Na przyszłość proszę używać w takich przypadkach, przy okazji możesz zaproponować jak nazwać temat. [spedyt]
rojbert Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 po prostu kolego masz prawdopodobnie wymieszaną pompę paliwa i w ten sposób oszukujesz komputer ze silnik jest zimy, bo w przeciwnym wypadku ciężko by palił na rozgrzanym silniku
Rekomendowane odpowiedzi