Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto tam Ogry i Ogrzyce jest na oriencie o której jutro Poziowego na niebiesiech wypatrywać :>

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie no dziewczynki :polew:......normalnie rozwaliliscie mnie wasza dzisiejsza rozmowa :polew:

........ ja tu widze ze tu coraz goretsze tematy..... :polew:

az strach sie bac co wymyslicie nastepnym razem :D:polew:

Opublikowano

Panie i panowie od dzisiaj naleze oprocz Teamu DVD i Trixenonu do jeszcze jednego elitarnego klubu "zimnego schowka" :decayed:

naprawde jest przeciag, jedna rureczka a ile radochy :dance:

ono pojechal ze swoja stacja badawcza pomierzyc temperaturki takze beda dokladne dane :thumbup:

Opublikowano

nie wiem co mnie bardziej zaskoczyło, płaskorzeźba czy zimna wodeczka w schowku u Lukasa :mysli::D

Opublikowano

nie wiem co mnie bardziej zaskoczyło, płaskorzeźba czy zimna wodeczka w schowku u Lukasa :mysli::D

Hehe.. nie tylko u Lukasa. Rezaliśmy trzy bryki dzisiaj u oniaka pod domem. Ania robiła foty tej kolejnej "operacji tuning" i może później gdzieś wrzuci.

Na razie jedna, słaba fotka z mojego telefonu:

20-06-07_1827.jpg?imgmax=576

BTW: ta płaskorzeźba składa się z odlewów prawdziwych "miejsc intymnych". Widziałem to już w jakimś artykule.

Opublikowano

Panie i panowie od dzisiaj naleze oprocz Teamu DVD i Trixenonu do jeszcze jednego elitarnego klubu "zimnego schowka" :decayed:

ja za to naleze EKSKLUZYWNIE do elitarnego klubu 'bujajacego sie fotela" :decayed::tongue4:

wit.s plaskorzezba jest psze ale...restaurator na zlocie w naszym domku...przebil to bezapelacyjnie :polew:

Opublikowano

Foty dałem tu :)http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12905.new#new

Rezanko było git :D Przy włączonej klimie miałem w schowku 11 stopni ale jutro posprawdzam jak będzie upał bo teraz na dworze 16 stopni.

Ale kox :P

screenhunter01jun202326jb5.jpg

Opublikowano

Hehe, masakra ! :)

Opublikowano

czy moze ktos sie orientuje czy mozna odzyskac kontakty z telefonu bo zapomnialem ze ich nie skopiowalem i przywrocilem ustawienia fabryczne i skasowalem pare bardzo waznych numerow

Opublikowano

ładną mgiełke zrobiło na flasiach. :th:

Opublikowano

Ja to zamiast tej wodeczki to bede trzymał w schowku moje PAWEŁKI zeby sie nie rozpuszczały w tej temperaturce :polew:

Opublikowano

Ja to zamiast tej wodeczki to bede trzymał w schowku moje PAWEŁKI zeby sie nie rozpuszczały w tej temperaturce :polew:

No wlasnie tak myslalam ze tylko po to rezasz ten schoweczek Lukas :polew:

Ale co by nie bylo pomysl dobry :)

ja tez KCEM taki :decayed:

Opublikowano

angela jak juz oniak napisal do B5 do 900 zł netto z naszymi czesciami :D

Opublikowano

oj to nie stac mnie na taki luksus :wallbash::D

ps.. nie no co Ty przeciez zartowalam z tym schowkiem :tongue4:

Opublikowano

czy moze ktos sie orientuje czy mozna odzyskac kontakty z telefonu bo zapomnialem ze ich nie skopiowalem i przywrocilem ustawienia fabryczne i skasowalem pare bardzo waznych numerow

No plati jak nie ma na karcie sim to kicha. Rób sobie kopie fona

Dzisiaj przy rezaniu schowka odkryliśmy z Lukasem dziwną sprawde u Malika w bryce , nic mu nie mówiliśmy żeby chłopak nie zamknął sie w sobie...

screenhunter02jun210041pu6.jpg

Sprawdzaliśmy u nas i pisze jak byk CCCO

Ja bym sie normalnie pochlastał hyhyhy

Opublikowano

Zgadzam się ... trzeba zapisać w telefonie i robićkopie na kompie to najbezpieczniejszy sposób :) też kiedyś miałe taki ból mało się nie pociołem jak straciłem ponad 200 numerów.

Opublikowano

Rób sobie kopie fona

mam kopie z przed 2 miechow a pare numerow bardzo waznych zapisalem po kopii zapasowej

Opublikowano

Rób sobie kopie fona

mam kopie z przed 2 miechow a pare numerow bardzo waznych zapisalem po kopii zapasowej

Więc pozostaje Ci droga mailowa albo spotkanie i donowienie telefonów.

Opublikowano

koniecznie dajcie znać ile stopni w tym schowku będzie. Skąd bierze powietrze?? Prawa strona od klimy czy jak?? Bo zastanawiam się czy np. można ustawić tak jak na klimatroniku stronę kierowcy np. 19 stopni a strone pasazera L0 i czy wtedy bardziej się schłodzi ??

Chcę wiedzieć :thumbup: :thumbup: :th:

Opublikowano

Dzisiaj przy rezaniu schowka odkryliśmy z Lukasem dziwną sprawde u Malika w bryce , nic mu nie mówiliśmy żeby chłopak nie zamknął sie w sobie...

screenhunter02jun210041pu6.jpg

Sprawdzaliśmy u nas i pisze jak byk CCCO

Ja bym sie normalnie pochlastał hyhyhy

Ale kox .... .ale jak gdzie kiedy .....