Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ono - ja juz nie wiem jak traktowac te wypowiedzi - zarcik, kpina, czy udielila Ci sie depresja??

Powaznie ciegle taka bida z moca?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kpina to to jest od początku. Ale poważnie dzisiaj wzrost o 2 KM .

Pewnie program jest zjebany , poprawią i będzie latał.

Poź jak tam w USA ? Wszystko cacy ? Dawaj jakieś foty.

Opublikowano

ok tjuningowcy...bawcie sie swoimi kuniami mechanicznymi, killujecie Tico i inne sprzety :P

"bujany fotel exclusive team" jedzie za niedlugo na Mazurki odreagowac tydzien w miescie :P

....jeszcze tylko traska do zrobienia a potem grillek i :drunk:...prawie jak u pozka :th:

Opublikowano

ok tjuningowcy...bawcie sie swoimi kuniami mechanicznymi, killujecie Tico i inne sprzety :P

"bujany fotel exclusive team" jedzie za niedlugo na Mazurki odreagowac tydzien w miescie :P

....jeszcze tylko traska do zrobienia a potem grillek i :drunk:...prawie jak u pozka :th:

Żeby nie pogoda, to byśmy Żółwiku razem popili :drunk::dance:
Opublikowano

image001jc6.jpg

jak widac Wiciu to urodzony "złotówa" hyhyhy

Opublikowano

kurna pleban czym tysmigasz? karawanem??

Opublikowano

Git Wit :dance::D

Opublikowano

Wiciu, dla mnie bomba :D Myślałem że mieli Ci tylko przód wyklepać.. a tu widzę że i w kolorek poszedłeś nowy :th:

Opublikowano

Wiciu, dla mnie bomba :D Myślałem że mieli Ci tylko przód wyklepać.. a tu widzę że i w kolorek poszedłeś nowy :th:

kolorek jak kolorek.....ale ja tu widze ze Wiciu poszedl na maxa....nawet kierownice kazal zamontowac po prawej stronie :polew:

Opublikowano

mamy w klubie kolejnego kierowce taxi :decayed:

Opublikowano

Pleban i do tego taxą zapina :thumbup:

Opublikowano

No więc słuchajta..ile mocy wyszło już wiecie..rozmawiałem wczoraj z Tomkiem i mówił że to była tylko poprawka softu zeby nie kopcił..auto wciąż kopci ale troche mniej niż ostatnio widzieliście..dodatkowo zauważyliśmy nieszczelność w układzie (rura dochodząca to FMICa puszczała powietrze - na spawie tzn za mocno wypolerowi) podjade na poprawki..jeśli chodzi o przepływkę to jest okej..Tomek napisał że dziwne że kopci bo mu dał spore doładowanie a benzynki mało..trubo ma lekkie luzy (pewno będzie regeneracja lub nowe), wtryski będziemy wstawiać jakieś nowe lub od ARLa..program jeszcze Tomek będzie robił po powrocie..to tyle :)

Opublikowano

No więc słuchajta..ile mocy wyszło już wiecie..rozmawiałem wczoraj z Tomkiem i mówił że to była tylko poprawka softu zeby nie kopcił..auto wciąż kopci ale troche mniej niż ostatnio widzieliście..dodatkowo zauważyliśmy nieszczelność w układzie (rura dochodząca to FMICa puszczała powietrze - na spawie tzn za mocno wypolerowi) podjade na poprawki..jeśli chodzi o przepływkę to jest okej..Tomek napisał że dziwne że kopci bo mu dał spore doładowanie a benzynki mało..trubo ma lekkie luzy (pewno będzie regeneracja lub nowe), wtryski będziemy wstawiać jakieś nowe lub od ARLa..program jeszcze Tomek będzie robił po powrocie..to tyle :)

Rormalnie Poziowy bis :>
Opublikowano

Aaaaaaaaaa sie wczoraj nawaliłem uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Adaś jak qwa nowe turbo ? A ta twoja to co ? Myślałem że ci wsadzili nowe flaki do niej , a to sie już sra ?

Opublikowano

poprosze Twoje wtryski ladnie spakowac i wyslac na moj adres :decayed:

Opublikowano

a ja wam powiem, ze w tym roku jest wysyp za***istych dupeczek w mieście - normalnie koks :thumbup: chyba zaczne robić fotki i wklejać do jakiejś galerii :drool: :evil:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2007, 02:52 _________________________________________________i jak tam imprezka u mnie?? mamuska była zadowolona?? :polew::tongue4:

Opublikowano

jak tam imprezka u mnie?? mamuska była zadowolona??

brykiet rormalnie, Ono zarzygał trawnik, a Wit się w to wywrócił. Angela połamała szpilki tańcząc z Żółwiem :D:polew::decayed::drunk:
Opublikowano

no i Norbi zapomniałeś jeszcze dopisać że Klaudyna trenowała sobie wyjazd do garażu Poziową furą no i niestety stało się :drunk: :oklaski: przód do wymiany..troche dach :notworthy: naruszyła konstrukcje..no i dach garażu leży na Twoim dachu..samochód tak się obiżył że nie będziesz już musiał wstawiać sprężyn :decayed: a no i Twoja siostra ma nowego chłopaka..>TOMBOY :afro:

Opublikowano

a no i Twoja siostra ma nowego chłopaka..>TOMBOY :afro:

Buahahahaha to teraz bedzie można tomboyową kase ściagnąć z Pozia bo w rodzinie wszystko wspólne :dance:

Opublikowano

możesz sobie teraz $$ odebrać w postaci trixenonów :dance: od pozia..lub DVD :drool: (albo i to i to) w końcu procenty rosły.. :decayed: