Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Poniedzialku dziewczynki jade na dziki wschow :drunk:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do Poniedzialku dziewczynki jade na dziki wschow :drunk:

Ja jutro lecę :rolleyes:

Opublikowano

A tak BTW. Hornet Wieśniaku - Ty byś się kolegów najsampierw zapytał czyby który nie kupił, a nie w obce ręce, ten teges... :polew:

Wiciu ...... boli Cię coś ???? Rozmawialiśmy na spocie ..... a co masz może chęć kupienia?? moge zrobić Ci leasing na osobę prywatną i będziesz go sobie spłacał.

[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2007, 17:57:01_________________________________________________Neeeee. Tak sobie szeleszczę na jaja.

Już Ci mowiłem, że mi się Twój podoba, ale zamiana nie miałaby uzasadnienia ekonomicznego.

"Zrobię Ci leasing" Dobry jesteś. Widzę,poczułeś "zew krwi" :D[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2007, 17:57:41_________________________________________________

No, ja tez w największe korki odlatuję na południe.

Opublikowano

Wiciu i Żółwik - mam już dla Was gadżety. Właśnie odebrałem :>.

dzieki wielkie brachu :a4fan:- odbiore na spocie!

ja tym razem nie wyjezdzam nigdzie na weeekend... zostaje u siebie na wsi :disgust:- lans i zamulanie bedzie grane :P[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2007, 01:55 _________________________________________________

Kurde coś bym wypił bo mnie ssie , jakaś oszroniona biała wódeczka mmmmmmmmm

Finlandia Mango sie szroni w lodowce...tylko taki zapierdol, ze nie ma kiedy wypic :polew:

Opublikowano

Sorki czarnuchy ale zobaczcie na te zdjęcia i ten wydech...i niech ktoś mi powie, że nie bedzie pasowało do mojego:

http://audizine.com/forum/showthread.php?t=145788

Opublikowano

oj poziek, poziek...jak juz to od S4 ruly a nie jakies dziwologi :bicz2:

poza tym to...napis turbo od prosiaka przebil wszystko :polew:

Opublikowano

NO Pikne tłumoki i te końcóweczki.. :naughty: ...i akcent z porshe :tongue4:

Opublikowano

Finlandia Mango sie szroni w lodowce...tylko taki zapierdol, ze nie ma kiedy wypic :polew:

No to cos z tym trzeba zrobic chlopaki bo ja tez zostaje w wawie na weekend. W takim razie moze jakiegos grillka? Pogoda ma byc ponoc ladna.

Opublikowano

Sorki czarnuchy ale zobaczcie na te zdjęcia i ten wydech...i niech ktoś mi powie, że nie bedzie pasowało do mojego:

http://audizine.com/forum/showthread.php?t=145788

Dla mnie kox ..... ale chyba sobie czegoś takiego nie zrobisz.... ;)

Opublikowano

Sorki czarnuchy

Czarnuchy.HŁE HŁE HŁE.

Patrzcie jak to okolica wpływa na człowieka-mój wujo jak wrócił po roku z USA mówił "na kornerze tego strita stoi kara" :polew:

No, to słuchaj madafaka nigga! Noł gut ruła. One ruła - good. Two rułas - fuckingood. Four rułas - łot the f*ck is this :blink:

A tak BTW - jesteście zdrowo szurnięci, ze w piątek o 2-giej 3-ciej w nocy siedzicie na forum zamiast pić wódkę i ****** panny.

:decayed:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2007, 09:47:38_________________________________________________

Dopiero wczoraj podczas traski do mnie dotarło, jak bardzo brakowało mi mojego paździocha :>

Opublikowano

Sorki czarnuchy

A tak BTW - jesteście zdrowo szurnięci, ze w piątek o 2-giej 3-ciej w nocy siedzicie na forum zamiast pić wódkę i ****** panny.

:decayed:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2007, 09:47:38_________________________________________________

Dopiero wczoraj podczas traski do mnie dotarło, jak bardzo brakowało mi mojego paździocha :>

Czasami kobiecie i wódce trzeba dać odpocząć :tongue4:

Opublikowano

heheh swieta prawda ;)

ja wrocilem do domu po 23 i zaczym dotarlem na forum to juz taka godzina byla :decayed:

No to cos z tym trzeba zrobic chlopaki bo ja tez zostaje w wawie na weekend. W takim razie moze jakiegos grillka? Pogoda ma byc ponoc ladna.

no wlasne tylko powtarzam..taki zapierdol, ze nie ma kiedy zaladowac i rozladowac :>

proponuje u pozka dzisiaj ...tradycyjnie :polew:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2007, 14:26 _________________________________________________Lukaszku mam inspiracje dla ciebie..piekny dzwiek :a4fan:

Opublikowano

proponuje u pozka dzisiaj ...tradycyjnie

Moja odpowiedź - zbędna :D

Opublikowano

Hejka

podpinam sie do was ehehehee , bo u nas jakas maxymalna posucha , nie wiem czy sie boja pisac czy im palce poucinali :P a wy to grzmocicie tych postow ile wlezie wiec sobie poklikam tutaj , jesli mnie przyjmiecie :decayed::dance::embarrassed:

Opublikowano

mega KOX :a4fan:

B7 RS4 + supercharger = 535 KM :thumbup:

ale pieknie chodzi :notworthy:

Opublikowano

Mad Max - nawet nie pytaj, ale jak sam widzisz u nas też dziś spokojnie :D

RS - fajny, ale 4 rury jakoś mi nie paszą, a na masce z przodu przykleili mu jakiś VT :wink4:

Locomotiv - :drool:, za RSa - nie, ale za to cacko zaraz bym się zamienił :polew:

Krótka historia czujnika ciśnienia oleju:

1. Zepsuł się

2. W legendarnym juz EMTI - powiedzieli 50+50 (czujnik+robota)

3. W Intercar'ie 15 zeta, ale sprzedali mi zły

4. Mechanik w Tarnowie - szukał go przez 30 min zeby wymienić, po czym stwierdził ze czujnik jest OK

4. Mój ojciec podrapał się w głowę, poruszał czujnik i ... przylutował oderwany drucik.

:polew: :polew: :polew:

Mam do sprzedania czujnik ciśnienia oleju za 13 zeta. Uwaga - nie pasuje do A4 :polew:

Opublikowano

Mad Max - nawet nie pytaj, ale jak sam widzisz u nas też dziś spokojnie :D

RS - fajny, ale 4 rury jakoś mi nie paszą, a na masce z przodu przykleili mu jakiś VT :wink4:

Locomotiv - :drool:, za RSa - nie, ale za to cacko zaraz bym się zamienił :polew:

Krótka historia czujnika ciśnienia oleju:

1. Zepsuł się

2. W legendarnym juz EMTI - powiedzieli 50+50 (czujnik+robota)

3. W Intercar'ie 15 zeta, ale sprzedali mi zły

4. Mechanik w Tarnowie - szukał go przez 30 min zeby wymienić, po czym stwierdził ze czujnik jest OK

4. Mój ojciec podrapał się w głowę, poruszał czujnik i ... przylutował oderwany drucik.

:polew: :polew: :polew:

Wieśniaku :gwizdanie: to nie to forum ... jak masz czujnik nie do A4 to szukaj gdzieś indziej 1:1 :polew: :polew:

Mam do sprzedania czujnik ciśnienia oleju za 13 zeta. Uwaga - nie pasuje do A4 :polew:

Opublikowano
:D