Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki czas będzie kropka ??? Tak na poważnie bo albo jestem ślepy albo nie ma opisane :thumbdown:

tydzień :good:

musze se przypomnieć kiedy ci zgłaszałem do moderatora :mysli:

w zasadzie juz powinien ci zniknąć , moze faktycznie dali ci na tyle ile masz latek , jesli tak to zniknie ci gdzies w drugiej połowie lutego :decayed:

ooo... a ja właśnie kolegi moskala szukam, podobno posiadasz VAGa i mógłbyś sprawdzić co dolega w autku ? :) pobierasz jakieś opłaty ? :)

:blink: ja mam vaga ??? no w sumie mam ale w zasadzie raz go podpiąłem i okazało sie ,ze ze służbowego lapka nic nie zrobie :thumbdown:

a kto ci powiedział ze ja vaguje auta ??? totalna bzdura, poważnie , sam chciałbym zrobic logi i zabieram sie za to juz pół roku ale nikt nie chce mi tegoo zrobić :thumbdown:

podjedz na spota we wtorek do Arkadii tam napewno ktoś ci pomoże , najlepiej pytaj o nowego Pana Moderatora Nosfera , chłop uczynny , no i musi spłacać długi wdzięczności

kórwa nie badz swinia,pomoz koledze,na kazdym spocie jestes przeciez z vagiem,mysle ze inni tez potwierdza ta informacje[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:17_________________________________________________

7 tysi jest optymalnie za DOBRZE wykonaną robotę

na bank też jest to taniej niż chciał CTVał :decayed::naughty:

no moze i fakt,patrzac na ceny 3,0 tdi :shocked:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kokos z drugiej strony to kusząca propozycja :kox:

Ale musiał bym drugie konto założyć ( chyba na siostrę ) :>

Opublikowano

ooo... a ja właśnie kolegi moskala szukam, podobno posiadasz VAGa i mógłbyś sprawdzić co dolega w autku ? :) pobierasz jakieś opłaty ? :)

nie wiem czemu moskal się wykręca ale do tej pory zawsze VAGował każdego kto poprosił a jest przecież w tym specem lepszym niż Nosfer :good:

także wpadaj i za zestaw w MC'd moskal cie zvaginuje :naughty:

Opublikowano

Kokos z drugiej strony to kusząca propozycja :kox:

Ale musiał bym drugie konto założyć ( chyba na siostrę ) :>

mozesz zalozyc na mnie,uzbieraj 7 tysi a ja nie potrzebuje q wiec wydam je na duzo ciekawsze rozrywki :polew:

Opublikowano

dobra juz dobra , swego czasu vagowałem Audi ale oddalem kabel Nosferowi i jestem bez sprzętu :thumbdown: , na spocie też mnie nie bedzie bo auto rozbite i na bank nie dojade.

wal do Nosfera , obsłuży cie z przyjemnością godną swieżo upieczonego Pana Moderatora :good:

Opublikowano

nie wiem czemu moskal się wykręca ale do tej pory zawsze VAGował każdego kto poprosił a jest przecież w tym specem lepszym niż Nosfer :good:

także wpadaj i za zestaw w MC'd moskal cie zvaginuje :naughty:

dokladnie, sam koledze napisalem zeby sie do ciebie odezwal :good:

slyszalem ze specjalnie z grodziska przyjezdzasz jak ktos poprosi o VAGowanko i wystarczy maly zestaw MC'a ew jakies fryty :guma:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 21:49_________________________________________________wybiera sie ktos na jakies slizganie??

Opublikowano

wybiera sie ktos na jakies slizganie??

jade w alpy kiele marca :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 22:02_________________________________________________moge cie zabrać w bagażnik dachowy

Opublikowano

wybiera sie ktos na jakies slizganie??

jade w alpy kiele marca :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 22:02_________________________________________________moge cie zabrać w bagażnik dachowy

:ssij::acute:

Opublikowano

ale sobie jezdzicie :D

jakie to piekne :P

Opublikowano

Witam! :-)

Wiem, ze pytanie troche (za przeproszeniem) z d*py (pewnie za ow stwierdzenie dostane pierwsze upomnienie;-)), ale czy ta wtorkowa Arkadia jest wciaz aktualna?

Pytam, bo moze jak juz sie nieco oswoje ze swoim A4, to moze wpadne tam za tydzien lub dwa i chcialem sie upewnic, czy jak pojawie sie we wskazanym miejscu wyszykowany jak szczur na otwarcie kanalu, nie przywita mnie jakis smutny parkingowy z tekstem: "A co sie pan tu tak greci jak Zyd po pustym sklepie?! Prosze zaparkowac i biegiem na zakupy!"

Z gory dzieki za info!:-)

Pozdrawiam!

Opublikowano

swierzak

spoty sa w arkadii

jakby byla zmiana bedziesz mial w poscie na samej gorze w tym temacie

puki jest zima jest arkadia

i jeszcze nie bylo wtorku zeby sie paru tych oszolomow nie zjechalo :P

Opublikowano

Dzieki za informacje:-) Jak sie tylko z fura ogarne, to na pewno wpadne:-)

Pozdrawiam! :-)

Opublikowano

Kufa powiem wam, że tak za***anych Janek to jeszcze nie widziałem....kolejeczka była do wystartowania...masakra, chyba o 3 nad ranem trzeba jechać :evil: :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 00:33_________________________________________________

idealna interwencja

szkoda, że gość sobie jeszcze przedniego zderzaka od trabanta nie założy bo mu zalega :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Kufa powiem wam, że tak za***anych Janek to jeszcze nie widziałem....kolejeczka była do wystartowania...masakra, chyba o 3 nad ranem trzeba jechać :evil:

Oby przez te kolejeczki ta miejscowka nie umarla... w stylu policja, ochrona, odsniezanie... :gwizdanie:

Opublikowano

:ssij::acute:

tez cie kocham słoneczko :friends:

pierwsze koty za płoty , aż sie boje zakładać nowego tematu :shocked::offtopic::spam::ban:

Opublikowano
  • Autor

:siema: cipeczki

co tu taka cisza :?: Cykacie się Nosferatora :naughty:

Opublikowano

Cykacie się Nosferatora :naughty:

dokładnie , ja cały czas na kiblu siedze :shocked:

Opublikowano

Wodospad masz? :kox:

Opublikowano