Opublikowano 27 Stycznia 201016 l O kurawa jak na blondyne to calkiem calkiem [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 21:55_________________________________________________kufa ale sie napracowalem dzisiaj jeszcze litr spirytusu zostal ale nie mam juz sily
Opublikowano 27 Stycznia 201016 l Bubejszyn...będziesz szczał we wszystkich kolorach tęczy, a Twa wątroba zawiśnie na gumie do żucia :polew:
Opublikowano 27 Stycznia 201016 l Bubejszyn...będziesz szczał we wszystkich kolorach tęczy, a Twa wątroba zawiśnie na gumie do żucia :polew: EEEtam... jeszcze zielony trunek z kaktusa jest :gwizdanie:
Opublikowano 27 Stycznia 201016 l EEEtam... jeszcze zielony trunek z kaktusa jest :gwizdanie: Źle przeczytałem ostatni wyraz :polew: :polew: :polew: Daj cynę jak te mixole będą wychodzić i którym wyjściem..a i opisz jutro w jakim stopniu Twoje dwie Bubowe półkule nie mogą złapać ze soba kontaktu
Opublikowano 27 Stycznia 201016 l Źle przeczytałem ostatni wyraz :polew: :polew: :polew: ta ciemna jest z herbaty, grana byla wczoraj i jakos zyja wszyscy, kutasowa tez calkiem calkiem, wchodzi bez przepitki cytrynowke eksperymentuje dopiero
Opublikowano 27 Stycznia 201016 l Daj cynę jak te mixole będą wychodzić i którym wyjściem..a i opisz jutro w jakim stopniu Twoje dwie Bubowe półkule nie mogą złapać ze soba kontaktu a ja sie spaliłem
Opublikowano 27 Stycznia 201016 l ta ciemna jest z herbaty, grana byla wczoraj i jakos zyja wszyscy, kutasowa tez calkiem calkiem, wchodzi bez przepitki cytrynowke eksperymentuje dopiero Masz Ty zdrowie Ja kiedyś jak wróciłem z Wawy na święta brejdak uraczył mnie spirytem rozrobionym z dżemem..bo żadnego soku już nie było..gryzł się jakieś 4 minuty na parapecie :decayed: Na drugi dzień głowa nadawała się tylko do położenia na pień :polew: a ja sie spaliłem :polew: :polew:
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l Wczoraj znowu OES Janki był Heh no właśnie robi się pogoda na jakieś latanko ostre... ... Pany spadamy w klasyfikacji klubów... Bierzmy się za promocję klubu...
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l Dobre warunki ? Dla ciebie to warunki były kosmicznie trudne i wymagające
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l Już nie wiem czy się nabijasz czy nie Lód ? raczej chodzi mu że swoją ośką możesz sobie ... . :gwizdanie:
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l Już nie wiem czy się nabijasz czy nie Lód ? raczej chodzi mu że swoją ośką możesz sobie ... . :gwizdanie: Te.. Menago nadarzyńskiego Wikidajła Na śniegu jeszcze luz, a na lodzie to mi już nic nie pomoże
Opublikowano 28 Stycznia 201016 l Już nie wiem czy się nabijasz czy nie Lód ? ty gupi jakiś jesteś przecież ja na forum to zawsze na poważnie :gwizdanie: majowy liściu :decayed: