spetsnaz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Kto ma najbliżej do ASO?? Urwałem 2 śruby przy odkręcaniu, nie ma opcji nawet że będę przykręcał stare. Może ktoś ma możliwość podjechania do ASO po te śruby komplet ok 57 PLN, mogę podać numery fabryczne gratów.
wit.s Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja z domu mam relatywnie niedaleko do Szewczyka. Ale podjechać mogę dopiero jutro rano o 8,00. Jak Ci pasi - dawaj znac to się zgadamy na PW.
spetsnaz Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja z domu mam relatywnie niedaleko do Szewczyka. Ale podjechać mogę dopiero jutro rano o 8,00. Jak Ci pasi - dawaj znac to się zgadamy na PW. daję znać
soolek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wiem, wiem, mieliśmy kiedyś bodaj z Edmondo lekką ścinkę odnośnie EBC, ale i tak nie potrafię się nie cieszyć. O co kaman? Proszę nadaremno nie używać mojego nicka
wit.s Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wiem, wiem, mieliśmy kiedyś bodaj z Edmondo lekką ścinkę odnośnie EBC, ale i tak nie potrafię się nie cieszyć. O co kaman? Proszę nadaremno nie używać mojego nicka hłe hłe hłe, a, to się uniósł Faktycznie, nie z Tobą się przepychałem. Zreszta to nie ważne, nie chodziło mi o osobę tylko o nawiązanie do dyskusji nt badziewności/niebadziewności EBC. Zreszta wtedy też nie był to całościowo problem. Daliśmy sobie z tamtym kolegą po razie i spox.
ono Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wczoraj ze starym bawiliśmy sie nową zabawką Wymieniony filtr powietrza na sportowy Sportowy wydech Zawieszenie gwintowane 3,8 KM v-max 120 km/h Pomiary G-Techem już niedługo kox
malik Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Wczoraj ze starym bawiliśmy sie nową zabawką 3,8 KM v-max 120 km/h Spalinówka? Mało widac na zdjeciu ale nie widze mufflera więc chyba elektryk. Malik otrzymuje ostrzeżenie za gaszenie auta zaraz po jeżdzie - a co z tym idzie za dobijanie turbiny.
ono Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Malik elektryczne samochody są dla dzieci Oczywiście że spalinowy
poziek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 a czy do takiej zabawiki potrzebne jest prawo jazdy??
ono Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No to tak za***rdala że powinno być wymagane
malik Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Malik elektryczne samochody są dla dzieci Oczywiście że spalinowy No to MASAKRA! Przy porownaniu z pudelkiem fajek wyglada na niezla bestie! Zrob jakies lepsze foty. [br]Dopisany: 02 Sierpień 2007, 17:48 _________________________________________________ [br] Malik otrzymuje ostrzeżenie za gaszenie auta zaraz po jeżdzie - a co z tym idzie za dobijanie turbiny. [br] Heh... Spoko, montujcie te turbo timery. Jak wszystko będzie git to też się zdecyduję. Ale coś czuję, że tak jak z dotychczasowymi Waszymi modyfikacjami skończy się na czkawce silnika i Batorym
Lukas Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Malik dostałes ostrzezenie od Pozia niektorych to nie powinno sie dopuszczac do wladzy po
malik Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Malik dostałes ostrzezenie od Pozia niektorych to nie powinno sie dopuszczac do wladzy po Eeee tam, człowiek się uodparnia na nieracjonalne działania "elit". Poczynań naszego obecnego rządu nic nie przebije
malik Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Tekst z Bąkiem przebija wszystko Chodziło o to, że jeszcze do niedawna nie miałem pojęcia o tym, że po szaleństwach trzeba potrzymać silnik chwilę na wolnych obrotach żeby turbinka się wychłodziła. No i wyłączałem silnik ot tak po prostu I nic się nie działo. Przypomniało mi to tzw. teorię Bąka. Otóż Bąk to jest takie stworzonko, które lata. Naukowcy obliczyli jednak, że ma za małą powierzchnię skrzydeł w stosunku do masy swojego ciała żeby latać. No ale Bąk o tym nie wie .... i lata Pewnie jakby się dowiedział to by spadł No, czyli teraz jak wiem już o tym, że należy dbać o turbinkę i rzeczywiście będę ją oszczędzał to na pewno się coś spier*oli
ono Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Malik otrzymuje ostrzeżenie za gaszenie auta zaraz po jeżdzie - a co z tym idzie za dobijanie turbiny. Za takie coś to ban do odwołania hyhyh
T-żółw Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No ale Bąk o tym nie wie .... i lata Pewnie jakby się dowiedział to by spadł malik....spadlem to prawie ja z krzesla...po przeczytaniu a teraz Wy pospadacie z fotel...kupilem sobie fajke....i ja teraz opalam
Lukas Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zółw tylko uwazaj zebys nie zasnal z nia bo jeszcze pozaru narobisz :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi