Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tarcze sie tocza :decayed: moze wreszcie przestanie walic kierownica :confused4:

nieźle,

mnie to moje audi zaczyna wkur... i chyba czas na zmianę, ale najpierw muszę kupić klapę :disgust:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co sie z twoja stalo :mysli:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 20:00_________________________________________________przypadkiem w telewizji natrafilem na transformersow i nie moge sie na jej dekolcik napatrzec ubrudzony w smarze

transformers-megan-fox2.jpg

i bioderka

megan_fox_transformers_02.jpg

:slina:

Opublikowano
  • Autor

magiel po regeneracji, a cieknie do środka i oddałem na gwarancji, poza tym wpada w dzikie wibracje i nawet mechanik nie mógł tego zdiagnozować, ale teraz jak wytargał magiel może dobrać się do dwumasa, który jest głównym podejrzanym :disgust: generalnie ma obejrzeć półośki, przeguby i takie tam bo na drodze jest strasznie niestabilny :thumbdown: dodatkowo wkur... mnie zawiasy drzwi, które znowu opadły no i ta jeb... klapa tylna, spod tablicy rej. wylazł taki bąbel 10x5cm :thumbdown:

Opublikowano

i ta jeb... klapa tylna, spod tablicy rej. wylazł taki bąbel 10x5cm :thumbdown:

chłopie toż to Ips typographus (kornik drukarz) Ci się wdał:)

Opublikowano

a co sie z twoja stalo :mysli:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 20:00_________________________________________________przypadkiem w telewizji natrafilem na transformersow i nie moge sie na jej dekolcik napatrzec ubrudzony w smarze

transformers-megan-fox2.jpg

i bioderka

megan_fox_transformers_02.jpg

:slina:

ogólnie to Megan cycki chyba w garderobie zostawiła :thumbdown::kox: :kox: :kox:

mnie to moje audi zaczyna wkur... i chyba czas na zmianę,

łącze sie z tobą w bólu , nigdy wiecej Audi , nastepne auto na bank japoniec :good:

EVO VI ?? :mysli::naughty: :naughty:

Opublikowano

idealnie rodzinne auto :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 22:50_________________________________________________tarcze zalozone, ciekawe czy jutro bedzie hamowac bo z latarka skadalem wszystko :gwizdanie:

Opublikowano

Części Ci Buba nie zostały ....jak nie to będzie ok :good:

Masz zdrowie przy latarce :naughty:

Opublikowano

Części Ci Buba nie zostały ....jak nie to będzie ok :good:

Masz zdrowie przy latarce :naughty:

czy ja wiem :mysli: dales mi do myslenia, teraz nie bede spal przez noc. jutro rano sprawdze czy wszystkie klocki wsadzilem :decayed: a tarcze cycus malina sie swieca jak psu jajca :naughty:

Opublikowano

Żartowałem ... wyluzuj - walnij browca i wszystko będzie ok :good: przecież robiłeś dla Siebie , co może być nie tak .

Opublikowano

Żartowałem ... wyluzuj - walnij browca i wszystko będzie ok :good:

wiem :kox: nie cisnieniuj sie tak bo ty nie bedziesz spal przez to ze ja nie moge przez to ze mi tak powiedziales :gwizdanie:

Opublikowano

Żartowałem ... wyluzuj - walnij browca i wszystko będzie ok :good:

wiem :kox: nie cisnieniuj sie tak bo ty nie bedziesz spal przez to ze ja nie moge przez to ze mi tak powiedziales :gwizdanie:

Ale doyebałeś :good: ...... :polew: :polew: :polew:

Poszukam znieczulenia :gwizdanie: żebym mógł spokojnie w kimę uderzyć :naughty: / :drunk::good:

Opublikowano

a ja nie mam ;(

Opublikowano

a ja nie mam ;(

To na stacje , albo nocnego zapitalaj :polew: i problem z głowy :good:

Opublikowano

chyba ze otworze moje 7letnie wino :mysli:

Opublikowano

chyba ze otworze moje 7letnie wino :mysli:

Stare to wino , młode to dupki :kox: .... nie żałuj otwieraj :decayed:

Opublikowano

no to polej a nie tak sam :decayed:

Opublikowano

magiel po regeneracji, a cieknie do środka i oddałem na gwarancji, poza tym wpada w dzikie wibracje i nawet mechanik nie mógł tego zdiagnozować, ale teraz jak wytargał magiel może dobrać się do dwumasa, który jest głównym podejrzanym :disgust: generalnie ma obejrzeć półośki, przeguby i takie tam bo na drodze jest strasznie niestabilny :thumbdown: dodatkowo wkur... mnie zawiasy drzwi, które znowu opadły no i ta jeb... klapa tylna, spod tablicy rej. wylazł taki bąbel 10x5cm :thumbdown:

Ale pamiętasz, że najpierw swoje lampy musisz założyć u mnie :naughty:

Inaczej powiedzą, że walony też przodem :decayed:

Opublikowano

idealnie rodzinne auto :gwizdanie:

rodzinne auto dla Pauliny to bedzie yaris :kox:

http://moto.allegro.pl/item982734798_mitsubishi_lacer_evo_iv_320km_nie_subaru_impreza.html

http://moto.allegro.pl/item987226482_lancer_evolution_iv_evo_4_1996_2_0t_110tkm_srebrny.html

http://moto.allegro.pl/item987232028_lancer_evolution_iv_evo_4_1996_2_0t_119tkm_bialy.html

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 07:16_________________________________________________a trak wogóle to siema :hi: