Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, ale byłaś już parę razy.

Ale spoko, nadrobię zaległości.

pare razy :D to malo powiedziane.....bo ja to chyba jakas maniaczka spotowa jestem :polew: odkad sie zalogowalam po raz pierwszy nie opuscilam zadnego spocika :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no nic ja mykam spac, dobrj nocy dla całej reszty co zostaje :wink4:

Opublikowano

To tylko kobitki są takie zawzięte i uparte :polew:

Opublikowano

o Ty.....gardzisz klubowymi :D

Jaaaaaaaaaa ?? Nie no, jakże bym śmiał. Nawet mi to przez myśl nie przeszło :polew:

Opublikowano

To tylko kobitki są takie zawzięte i uparte :polew:

no juz nie wspomne o czasie spedzonym online na forum :polew:

powinnam od Hugo dostac :bicz3: za pozeranie transferu :polew:

Opublikowano

no juz nie wspomne o czasie spedzonym online na forum :polew:

Niedlugo Cie dogonie :drool:

Opublikowano

On jako dobrze wychowany zmienił po prostu providera :D[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2007, 23:45 _________________________________________________Dzięki za spotkanie.

Lecę do łóżeczka :wink4::hi:

Opublikowano

Dzieci kochane i inne dziki... niestety musze przełozyć impreze w Castle del Poziek z powodu wyjazdu biznesowego do Londynu - wylatuje jutro i wracam za 10 dni. Za niedogodności przepraszam i w czerwonej wynagrodze.

Opublikowano

Dzieci kochane i inne dziki... niestety musze przełozyć impreze w Castle del Poziek z powodu wyjazdu biznesowego do Londynu - wylatuje jutro i wracam za 10 dni. Za niedogodności przepraszam i w czerwonej wynagrodze.

Ożesz Ty , a ja się już spakowałem :rant: :bicz3:
Opublikowano

Czyli potwierdzają się te plotki o których mówili w tvn24.Jednak baletów nie będzie :drunk: Ale nie jest źle , bo mam już zastępczą imprezę zaproponowaną.I jeszcze jeden plus jest taki , że jak będe lecial w późniejszym terminie do Castle del Poziek , to przetestuje nową obwodnice Garwolina. :thumbup:

Opublikowano

No tak, ale byłaś już parę razy.

Ale spoko, nadrobię zaległości.

pare razy :D to malo powiedziane.....bo ja to chyba jakas maniaczka spotowa jestem :polew: odkad sie zalogowalam po raz pierwszy nie opuscilam zadnego spocika :naughty:

:thumbup: tak trzymać.. idzie zima.. trzeba będzie się zaopatrzyć w termosy i ciepłe gacie :decayed:
Opublikowano

Znowu w pracy, grypa na całego

Zmierzyłem w domu gorączkę: 39.6 (i ja tak na spociku byłem)

Wracało mi się jakbym był normalnie pijany, strach się bać......

Jak ja dzisiaj w robocie wytrzymam to nie mam pojęcia

Spocik bardzo fajny, miło było się spotkać :kox::naughty:

Opublikowano

Na spociku było jak zawsze kox. Nie mam takiego stażu jak Angela, ale też od momentu zalogowania jeszcze nie opuściłam żadnego spotu. :)

Pozdrowienia dla nowych osób. Mnie równiez miło było poznać.

Opublikowano

Czyli potwierdzają się te plotki o których mówili w tvn24.Jednak baletów nie będzie :drunk: Ale nie jest źle , bo mam już zastępczą imprezę zaproponowaną.I jeszcze jeden plus jest taki , że jak będe lecial w późniejszym terminie do Castle del Poziek , to przetestuje nową obwodnice Garwolina. :thumbup:

nie ma tego dużo do testowania ale zawsze coś, wczoraj coś mówili że po 20 września mają ją otwierać ale to chyba nic pewnego bo miesiąc temu gadali że 3 września otwierają i nic! a to łobuzy...

Opublikowano

I tak najladniejsze 2.5 w stadzie zostalo dzis w domu :evil:

Nieprawda! Byłem na spocie :):P

Opublikowano

:hi:

Cholera :kwasny:na spota nie dotarłem :confused4: Wozu nie mam.... :disgust: chwilowo mam nadzieje ;( Czytam,że spot był :kox::thumbup: :drool: MałyZLOT :D

Opublikowano

Cholera :kwasny:na spota nie dotarłem :confused4: Wozu nie mam.... :disgust: chwilowo mam nadzieje ;( Czytam,że spot był :kox::thumbup: :drool: MałyZLOT :D

co się dzieje z wozem??
Opublikowano

Z tygodnia na tydzień przybywa aut na spotach oby tak dalej :th: tylko będą musieli ochrone wzmocnić w Promenadzie :polew: :polew:

Opublikowano

co się dzieje z wozem??

Nareście wjechał do komory lakierniczej.....ile można czekać :rant:

Teraz okres oczekiwania aż Pikasso podejdzie z pędzlem i dokona dzieła :polew: ŁoBoże :blink:

Opublikowano

Malujesz cala bude?