Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej bawi mnie fakt, ze coraz częściej można spotkać tam dziewczyny w charakterze ... gości :shocked:

W jakim charakterze gości, ja tam przyjeżdzam dowiedziec się czegoś :foch:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wit, A to drugie co sie wybieracie to jakies muzeum, tak? :evil: :evil: :evil: Sorry za niewiedze, ale dopiero 7 lat w Warszawie i nie znam wszystkich lokali...

Opublikowano

Zawalił się nowo budowany wiadukt na ósemce w miejscowości Głuchy. Trasa W-wa Białystok jest zablokowana.

Opublikowano

Wit, A to drugie co sie wybieracie to jakies muzeum, tak? :evil: :evil: :evil: Sorry za niewiedze, ale dopiero 7 lat w Warszawie i nie znam wszystkich lokali...

Jakie muzeum ?? O czymś nie wiem ??

Opublikowano

Najbardziej bawi mnie fakt, ze coraz częściej można spotkać tam dziewczyny w charakterze ... gości :shocked:

Heh, to widzę, że kolega to stały bywalec. Dorobiłeś się już jakiejś zniżki czy karty klubowej? :)

A te panie przychodzą tam same w charakterze "gości" czy w męskim towarzystwie?

Jak przychodzą same do takiego lokalu to w sumie różnie można to interpretować.

Opublikowano

:polew: Kaśka :polew:

Opublikowano

:polew: Kaśka :polew:

Kasiu, ale my nie piszemy o bibliotece :gwizdanie:

Opublikowano

Heh, to widzę, że kolega to stały bywalec. Dorobiłeś się już jakiejś zniżki czy karty klubowej? :)

:polew: Jasne. Jak będziesz się wybierał, to sie na mnie powołaj. Wstęp o 5 zeta tańszy, a tańce 7 minut dłuższe :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Październik 2007, 16:01:03_________________________________________________Wrrrrrrrrrrrrróć.

Chciałem powiedzieć.

Powołaj się na mnie, a wstęp bezpłatny, aksiażki można wypożyczyć na trochę dłużej

:D[br]Dopisany: 05 Październik 2007, 16:02:00_________________________________________________Do domeczku idę

Opublikowano

A te panie przychodzą tam same w charakterze "gości" czy w męskim towarzystwie?

Jak przychodzą same do takiego lokalu to w sumie różnie można to interpretować.

Upss... :embarrassed: ja tu się bulwersuje, że wy tak o nas o kochanych klubowiczkach, a wy o jakimś lokalu.

Poza tym jak gdzieś się wybieracie to byście mnie zabrali :>

Opublikowano

Do domeczku idę

I słusznie. Też się zrywam, koniec tej harówy na dzisiaj ;)

Opublikowano

Do domeczku idę

I słusznie. Też się zrywam, koniec tej harówy na dzisiaj ;)

To pa chłopaki. Buźka

Opublikowano

Upss... :embarrassed: ja tu się bulwersuje, że wy tak o nas o kochanych klubowiczkach, a wy o jakimś lokalu.

:polew: :polew: :polew: Nieeeee, no spadłem z krzesła! :polew: Ty na prawdę myślałaś, że my o spotach piszemy? :polew: :polew:[br] [br]Dopisany: 05 Październik 2007, 16:07 _________________________________________________

Poza tym jak gdzieś się wybieracie to byście mnie zabrali

Chyba by Ci się jednak tam nie podobało :)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: Nieeeee, no spadłem z krzesła! :polew: Ty na prawdę myślałaś, że my o spotach piszemy? :polew: :polew:[br] [br]Dopisany: 05 Październik 2007, 16:07 _________________________________________________

Poza tym jak gdzieś się wybieracie to byście mnie zabrali

Chyba by Ci się jednak tam nie podobało :)

No dobra jak nie to nie :foch:

Tym razem przynajmniej uzasadniony Foch.

Serio myślałam, że o spotach piszecie :D

Opublikowano

No nie moge....... :D

Kaska zapomnialas, ze nasi koledzy to erotomani-gawedziarze sa :polew:

Opublikowano

No nie moge....... :D

Kaska zapomnialas, ze nasi koledzy to erotomani-gawedziarze sa :polew:

Nie zapomniałam, ale jakoś tak siedzę w tej pracy, chora jestem i gdzieś nie zauważyłam kierunku w jakim te wypowiedzi podążają.

Właśnie wychodzę z pracy, więc najprawdopodobniej do następnego w poniedziałek. Pa :)

Opublikowano

Ja pier**le co ta brynia reklamuje w tvn turbo hyhyhyhyhyhyhy mało sie nie polałem :D :D :D Oglądajcie raport turbo :D:kox:

Opublikowano

a co ona tam reklamuje niech to ktos nagra i nam pokaze :wink4:[br]Dopisany: 05 Październik 2007, 17:45 _________________________________________________aaa melex połączony ze smartem :decayed:

Opublikowano

Kufa ocipieliście tyle nasmarować. Malik trzymiem się z tym FW albo Caerforu Bemowo. ;)

Opublikowano

Norbi masz juz przeciez obiecane jak postawisz flaszke :drunk: to moge dac ci to na pismie :D

Opublikowano

no wlasnie przed chwila chlopaki o tym pisali. Nie mam Turbo, to moze ktos by to wrzucil na youtoube ;)