Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy MATERIALIŚCI ! dawać te numery kont :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ono Pucować mi się tu co to za PATENT ??? :polew:

hehe...nie bedzie latwo.....

Alvaro no chyba,ze krowke wyslesz im poczta :polew:

Opublikowano

Dzisiaj na spocie odkryliśmy wręcz genialny , prosty i tani sposób na zaparowane czy brudne od środka lampy , pomysł jest niesamowity ale jeszcze nie zdradzajmy bo za takie info to wielka krowa sie należy :)

Jaka krowa jaka krowa ?? Żartujesz chyba. Za ten sposób to należy się krata krów - taki pomysł, a Ty tak tanio to chcesz puścić w obieg. :polew:

Opublikowano

właśnie sprawdziłem w domu i mam 7szt tego szczęścia :D

Opublikowano

m@riucha

właśnie sprawdziłem w domu i mam 7szt tego szczęścia grin

Madafaka co to może być ?? może zrobimy jakiś konkurs typu zgaduj zgadula ?? :polew:

Opublikowano

właśnie sprawdziłem w domu i mam 7szt tego szczęścia :D

Ty tu nic nie mów, bo zaraz się wyda o co chodzi.

Poza tym ciesz się, bo niedługo będzie to towar deficytowy.

Także cicho-sza :D

Opublikowano

Ale i tak najlepszy na spocie byl MALIK i jego nowa Kurtka akumulatorowa :drool:

Opublikowano

dobra, już nic nie mówię :) a właściwie powiem, ta rzecz fachowo jest na literę A

Opublikowano

Mam nadzieje,ze zapiekanki smakowaly :)

pozdr

M.

Smakowały smakowały :drool:

Opublikowano

Ale i tak najlepszy na spocie byl MALIK i jego nowa Kurtka akumulatorowa :drool:

...z kinem domowym :cool:

Opublikowano

...z kinem domowym :cool:

Z głośnikami, wybieraniem głosowym i bluetoothem...poprostu obłęd

Opublikowano

Malik to najlepszy był ze swoim dymiącym paździochem :polew:

Opublikowano

mogłem swoje webasto odpalić to dopiero byłaby zasłona dymna :>

Nastraszyłeś mnie troszeczkę z tym rozrządem i teraz szukam jakiegoś mechaniora,macie kogoś dobrego?

Pewnie i tak zrobię u Rogala ale post z jego namiarami nie otwiera mi się :mysli: Chyba w sprawach mechaniki to dzwonic do jego kolegi ale do niego też nie mam telefonu, poratujcie mnie, pleaseee...

Opublikowano

Pewnie i tak zrobię u Rogala ale post z jego namiarami nie otwiera mi się :mysli: Chyba w sprawach mechaniki to dzwonic do jego kolegi ale do niego też nie mam telefonu, poratujcie mnie, pleaseee...

Poszło na PW.

Opublikowano

Zaniepokoiłem się tym dymkiem, nie powiem. Zadzwoniłem od razu do kolesia, który zajmuje sie instalacjami webasto i mnie uspokoił. Zimą to taka trzecia rura wydechowa i czasami może nieźle dymić :) Trzeba uważać żeby nie zostawiać włączonego w małych zamkniętych pomieszczeniach. Mimo wszystko umówiłem sie na sprawdzenie czy wszystko jest OK z instalacją.[br]Dopisany: 07 Listopad 2007, 12:04 _________________________________________________

Linka do pewnej galerii miales mi dac za to, ze w koncu wydremelowalem Ci ta srubke :)

Opublikowano

UWAGA!! PROSZĘ O POMOC - POTRZEBUJE W WAWIE ZWAŻYĆ AUTO - CZY KTOŚ ZNA JAKIEŚ MIEJSCE?

BARDZO PROSZĘ O POMOC :thumbup:

Opublikowano

UWAGA!! PROSZĘ O POMOC - POTRZEBUJE W WAWIE ZWAŻYĆ AUTO - CZY KTOŚ ZNA JAKIEŚ MIEJSCE?

Na skupie złomu powinni mieć taką wagę na której zmieści sie Twoje auto, zawsze możesz spróbować podjechać i może ci zważą.

Opublikowano

Na skupie złomu powinni mieć taką wagę na której zmieści sie Twoje auto, zawsze możesz spróbować podjechać i może ci zważą.

I od razu Ci go wycenia na miejscu :polew: :polew:

Opublikowano

A ja mam pytanie-ankiete: wczoraj nas ostro przepiździło w FW (podobno byl 1 stopien), mnie co chwile skurcz lapal w stope z tego zimna. Moze pomyslimy o jakims innym miejscu jeszcze?