Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie motto na jutro: hej dziewczyny w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty :]

Idziecie do Sofii? :naughty:

a nawet jeśli to wówczas pójdziesz z nami?? :polew:

hehehe... w sobote spoko, w piatek niestety nie moge :kwasny:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pierdzielę, ja nie chodzę już do Sofii prawie zawsze jak tam jestem to spotykam znajomych i jakimś trafem żona dowiaduje się o moich ekscesach tam :wink4:

Opublikowano

jaka sofia?? panowie proszę was - jutro kulturwa !!!

Opublikowano

jaka sofia?? panowie proszę was - jutro kulturwa !!!

Czyli Cafe Kulturalna w PKiNie? :)[br]Dopisany: 30 Listopad 2007, 09:05 _________________________________________________

Pierdzielę, ja nie chodzę już do Sofii prawie zawsze jak tam jestem to spotykam znajomych i jakimś trafem żona dowiaduje się o moich ekscesach tam :wink4:

Hehehe.. no to łapy przy sobie :D Możesz patrzeć ale nie macać :polew: Wtedy żona nie powinna się czepiać :)

Opublikowano

Hehehe.. no to łapy przy sobie :D Możesz patrzeć ale nie macać :polew: Wtedy żona nie powinna się czepiać :)

Ja ich nie dotykam :wink4: to zawsze one mnie miziają :D

Opublikowano

powie ktoś dokąd idziecie na ta impre? tam żeby mniej wiecej wiedzieć co, gdzie i o której :naughty:

Opublikowano

Ja ich nie dotykam :wink4: to zawsze one mnie miziają :D

Eeee.. no to żona może mieć co najwyżej pretensje tylko do nich a nie do Ciebie :)

Opublikowano

Audica u mahera, wymiana rozrządu in progress..... ma być na jutro gotowa

Trzymajcie kciuki żeby nic nie spier...ili.

Opublikowano

Planujemy tu :

http://www.bierhalle.pl/

Opublikowano

Morgoth, czy Ty zawsze musisz wyskoczyć z jakimś tekstem oderwanym od wątku ??.

Druga strona już jest o mizianiu, dupeczkach, balonach i sofii, a Ty wyskakujesz z jakimś rozrządem.

Napisz jeszcze ile kosztowało Ciebie doprowadzenie autka do stanu normalności po zakupie, ile kosztuje roczne utrzymanie oraz ile pali i będzie komplet :th:

Opublikowano

Nie zauważyłem - Panowie Kaśka idzie z nami :> To oznacza, że trzeba się ogolic i psiuknąć perfumą :kox::drunk:[br]Dopisany: 30 Listopad 2007, 11:56 _________________________________________________Mamy zarezerowany stolik w Arkadii na godzinę 20 :drunk:

Opublikowano

Mamy zarezerowany stolik w Arkadii na godzinę 20 :drunk:

Właśnie chciałem zapytać czy na NŚ czy w Arkadii.

Zdecydowanie Arkadia jest lepsza :th:

Opublikowano

Ja też chętnie, ale nie mogę dać 100% pewności, dlatego nie głosuje. Jak będziecie siedzieć dłużej to pewnie podjadę do was. Tylko żebyście byli jeszcze w stanie usiedzieć na krzesłach. :drunk:

Opublikowano

Morgoth, czy Ty zawsze musisz wyskoczyć z jakimś tekstem oderwanym od wątku ??.

Druga strona już jest o mizianiu, dupeczkach, balonach i sofii, a Ty wyskakujesz z jakimś rozrządem.

Napisz jeszcze ile kosztowało Ciebie doprowadzenie autka do stanu normalności po zakupie, ile kosztuje roczne utrzymanie oraz ile pali i będzie komplet :th:

I ch...j po całej atmosferze.... wziął i popsuł.....niech Cię ...... [br]Dopisany: 30 Listopad 2007, 12:40 _________________________________________________

Mamy zarezerowany stolik w Arkadii na godzinę 20 :drunk:

Co później ....z tego co się orientuję to do 3 Akadia nie będzie otwarta :thumbdown: [br]Dopisany: 30 Listopad 2007, 12:41 _________________________________________________

Ja też chętnie, ale nie mogę dać 100% pewności, dlatego nie głosuje. Jak będziecie siedzieć dłużej to pewnie podjadę do was. Tylko żebyście byli jeszcze w stanie usiedzieć na krzesłach. :drunk:

No no dawaj dawaj, driver będzie jak znalazł .... :wink4:

Opublikowano

Ja już wiem co to moderowany.

:kwasny:

Niech ja tego co mi ten teges dał dorrrrrrrwę.

Tak wogóle, to jakieś dziwne rzeczy sie dzieją na Forum z tymi ostzrezeniami - trzeba żeby w koncu ktoś publiczną debate przeprowadził :mysli:

A w temacie - ja dziś odpadam, sobota OK.

Opublikowano

No no dawaj dawaj, driver będzie jak znalazł .... :wink4:

z tym może być problem bo prawdopodobnie już będę po promilach, w razie czego będę dzwonić :tongue4:

Opublikowano

numer do LukasaR 0700 69696969

Opublikowano

Spoko. Dzwoń śmiało, a wytłumaczę Tobie słodkim głosem co i jak :D

Opublikowano

jak będziesz miał perukę i wysokie obcasy to będę dzwonić o każdej porze, nawet jak 4,66 EURO za minutę

Opublikowano

jak coś to wpadne na impreze tylko najwcześniej o 2 w nocy :)

jak coś to pilnujcie dla mnie miejsca i nie pozwólcie zamknąć wcześniej arkadi :)