Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł patałachi, słyszałem,że było wyjście podczas mojej nieobecności. Bedzie w ryja!!!!!

nie przejmaj sie,oba to nadrobimy :cool1:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozer do Bukowiny lecim RS-em pali w trasie 5 litry mniej niż to Twoje śmierdzące słabe evo :decayed: ... w dodatku z tjulem na dachu, trzema parami nart i dechą. [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 20:45_________________________________________________

Joł patałachi, słyszałem,że było wyjście podczas mojej nieobecności. Bedzie w ryja!!!!!

nie przejmaj sie,oba to nadrobimy :cool1:

też nie byłeś?
Opublikowano

tez nie bylem ale tez pilem i dzisiaj doswiadczylem cudu zmartwychwstania :sick3: :sick3:

Opublikowano

Pozer[/b] do Bukowiny lecim RS-em pali w trasie 5 litry mniej niż to Twoje śmierdzące słabe evo

Jak ty mnie czasami potrafisz podnieść ciśnienie to masakra :naughty:

Opublikowano

Troche , wracalismy z kebaba , najprawdopodobniej szef knajpy zadzwonił na psy ze kierowca Audi A4 nietrezeźwy , zatrzymali nas na środku krzyzowek na bombach , w pewnym momencie były trzy radiowozy , a my up***doleni w środku jak świnie :kox: :kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

urwa, to Wy zadzwońcie do sanepidu i powiedzcie że w kebabie był karaluch :polew: :polew: albo najlepiej powiedzcie który to kebab to sam zadzwonię do kumpla z sanepidu i koleś pożałuje takich akcji a na koniec dostanie pozdrowienia od syna ministra z audi :wink4:

Opublikowano

Troche , wracalismy z kebaba , najprawdopodobniej szef knajpy zadzwonił na psy ze kierowca Audi A4 nietrezeźwy , zatrzymali nas na środku krzyzowek na bombach , w pewnym momencie były trzy radiowozy , a my up***doleni w środku jak świnie :kox: :kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

urwa, to Wy zadzwońcie do sanepidu i powiedzcie że w kebabie był karaluch :polew: :polew: albo najlepiej powiedzcie który to kebab to sam zadzwonię do kumpla z sanepidu i koleś pożałuje takich akcji a na koniec dostanie pozdrowienia od syna ministra z audi :wink4:

mundry grześ ci jutro powie który to kebab :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

mundry grześ

chyba poproszę admina żeby my zmienił nicka na forum :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: bo faktycznie przeszedł samego siebie :kox:

Opublikowano

mundry grześ

chyba poproszę admina żeby my zmienił nicka na forum :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: bo faktycznie przeszedł samego siebie :kox:

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=5572

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Moja koleżanka jechała rano do pracy do szpitala do piaseczna i spóźniła się na autobus.

złapała stopa żeby sie na dyżur nie spóźniła

no i nie dojechała

ale to jest ta sama dziewczyna co wsiadła dziś do tej Hondy? :(

Opublikowano

Moja koleżanka jechała rano do pracy do szpitala do piaseczna i spóźniła się na autobus.

złapała stopa żeby sie na dyżur nie spóźniła

no i nie dojechała

dzisiaj widziałem to bmw co pokazują na końcu... siła uderzenia była spora... bo rozwalone latarnie a części rozrzucone po całej ulicy.

Przykra sprawa...moje kondolencje

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

co wy spać nie możecie... promil was obudził :kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Chyba już się dobrze czuję i jestem trzeźwy :decayed: