Flyer Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nie wkrecaj chlopaka,ostatnio na spocie ciezko znalezc kogokolwiek o vagu nie wspominajac,ostatnio spoty sa malo popularne,przewaznie ok.piecioosobowe,na szczescie zawsze spotykam tych ktorych sie spodziewam na pewno Pozka - ale kogo jeszcze ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ja jestem zawsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Moskal i Fleja stawiają browar z racji urodzin [/color][/size] Deklarować się kto będzie! mnie raczej nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dobra siury. Żeby nie było, że nie ostrzegałem. Starym zwyczajem spotykamy sie w najbliższy piątek w Bierhalle w Arkadii. Start 19:00. Ja zarezerwuję stolik. Moskal i Fleja stawiają browar z racji urodzin Deklarować się kto będzie! no raczej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 bede o ile to pelnopiz*zie z pruszkowa tez bedzie i nas porozwozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 u mnie wszystko się wyjaśni w okolicach środy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Dobra siury. Żeby nie było, że nie ostrzegałem. Starym zwyczajem spotykamy sie w najbliższy piątek w Bierhalle w Arkadii. Start 19:00. Ja zarezerwuję stolik. Moskal i Fleja stawiają browar z racji urodzin Deklarować się kto będzie! jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 bede o ile to pelnopiz*zie z pruszkowa tez bedzie i nas porozwozi kórwa , gdyby impra była z soboty na niedziele to nie byłoby problemu. Paulina by po nas przyjechała , w sobote rano odpada bo wstaje rano do pracy i nie mialbym serca jej budzić w środku nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 przecież nie musisz się tak bardzo napier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 przecież nie musisz się tak bardzo napier... buhahahahahaha jutro bede miał dyche :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nie widzę w takim razie przeszkód na piątek wieczór :gwizdanie: Nosfi Cię odstawi do domciu, grzecznie o 1:30 będziesz już kimał chyba, że powiem milicjantowi, że ma pękniętą szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 nie widzę w takim razie przeszkód na piątek wieczór :gwizdanie: Nosfi Cię odstawi do domciu, grzecznie o 1:30 będziesz już kimał jak tak to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 na szczescie zawsze spotykam tych ktorych sie spodziewam Kaliego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ja pier... http://kontakt24.tvn.pl/temat,straznicy-zablokowali-karetki-pogotowia,82732.html?grupa=najnowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ja pier... http://kontakt24.tvn.pl/temat,straznicy-zablokowali-karetki-pogotowia,82732.html?grupa=najnowsze POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 kur.fa dzien kobiet dzisiaj :gwizdanie: Trzeba kupic kwiaty zeby por.uchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 kur.fa dzien kobiet dzisiaj :gwizdanie: Trzeba kupic kwiaty zeby por.uchac Bzykasz tylko w takie dni - zmień kobietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 do tego za łapówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi