Kamyk Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 niniejszym zwracam się do krzaka i doopy o wybaczenie :notworthy: [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 12:15_________________________________________________moskal wiem że też śledziłeś na żywo , ale dla innych co nie śledzili Real Madryt - Tottenham Hoptspur Chelsea - Manchester United FC Barcelona - Szachtar Donieck Inter Mediolan - Schalke Gelsenkirchen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 podobno wyglądał jak pół doopy zza krzaka, to go do wroclavia zesłano :decayed: Nie obrażaj doopy :naughty: i krzaka Yebani :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 To już widzę oficjalnie drą łacha z krawatów :polew: :polew: Zachód pozdrawia największą wieś w PL :gwizdanie: Odezwał się ten, co jeszcze niedawno sam był krawatem Nigdy nie czułem się krawatem [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 13:21_________________________________________________ To już widzę oficjalnie drą łacha z krawatów :polew: :polew: Zachód pozdrawia największą wieś w PL :gwizdanie: Odezwał się ten, co jeszcze niedawno sam był krawatem podobno wyglądał jak pół doopy zza krzaka, to go do wroclavia zesłano :decayed: ale nie nie jak psita uszata [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 13:21_________________________________________________ podobno wyglądał jak pół doopy zza krzaka gorzej :gwizdanie: :przebiegly: Lustro w domu masz ? Patrzysz w nie czasem ?? i co...... boli ?? [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 13:22_________________________________________________ podobno wyglądał jak pół doopy zza krzaka, to go do wroclavia zesłano :decayed: Nie obrażaj doopy :naughty: i krzaka Yebani :polew: :polew: gejozy z pruszkowa mają tu najmniej do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Lustro w domu masz ? Patrzysz w nie czasem ?? i co...... boli ?? :decayed mówi mi ciągle: zerżnij mnie :kox: :kox: gejozy z pruszkowa mają tu najmniej do powiedzenia grubo idziesz, ostatnio każdy kto podskoczy przydupasowi prezesa dostaje kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 któremu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 gejozy z pruszkowa mają tu najmniej do powiedzenia To musisz im powiedzieć, że we wrocławiu zrobią zawrotne kariery grubo idziesz, ostatnio każdy kto podskoczy przydupasowi prezesa dostaje kropka Do Ciebie to akurat sami się wyrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Lustro w domu masz ? Patrzysz w nie czasem ?? i co...... boli ?? :decayed mówi mi ciągle: zerżnij mnie :kox: :kox: gejozy z pruszkowa mają tu najmniej do powiedzenia grubo idziesz, ostatnio każdy kto podskoczy przydupasowi prezesa dostaje kropka pffff to są tzw e- kozaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Do Ciebie to akurat sami się wyrywają :naughty Na razie tylko prezes sobie na moich plecach utwardza pałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 gejozy z pruszkowa mają tu najmniej do powiedzenia To musisz im powiedzieć, że we wrocławiu zrobią zawrotne kariery Tyle masz do powiedzenia ??? Słyszałem, że kucasz jak lejesz ?? Powiesz mi, że to też pogłoski ? Wrocławiu - tak tak nazwa własna...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Do Ciebie to akurat sami się wyrywają :naughty Na razie tylko prezes sobie na moich plecach utwardza pałe poziu jak zawsze po krawędzi leci :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Do Ciebie to akurat sami się wyrywają :naughty Na razie tylko prezes sobie na moich plecach utwardza pałe Teraz jest szybki jak nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Do Ciebie to akurat sami się wyrywają :naughty Na razie tylko prezes sobie na moich plecach utwardza pałe Teraz jest szybki jak nigdy schudł ma chudsze palce i szybciej mu się w myszkę klika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 gejozy z pruszkowa mają tu najmniej do powiedzenia To musisz im powiedzieć, że we wrocławiu zrobią zawrotne kariery Tyle masz do powiedzenia ??? Słyszałem, że kucasz jak lejesz ?? Powiesz mi, że to też pogłoski ? Wrocławiu - tak tak nazwa własna...... :nose: Pruszkowa.. tak tak to też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 gejozy z pruszkowa mają tu najmniej do powiedzenia To musisz im powiedzieć, że we wrocławiu zrobią zawrotne kariery Tyle masz do powiedzenia ??? Słyszałem, że kucasz jak lejesz ?? Powiesz mi, że to też pogłoski ? Wrocławiu - tak tak nazwa własna...... :nose: Pruszkowa.. tak tak to też Nazwy osad można pisać małymi literami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 No i zostałem bez pracy :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 No i zostałem bez pracy :kox: :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Nazwy osad można pisać małymi literami. Ok. OK. No i zostałem bez pracy :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 zwolniłem sie z roboty :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 i co teraz? jak w ogóle z tym wspólnym wyjazdem na zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi