Opublikowano 18 Czerwca 201115 l ja uczę się testów na A chyba AA :gwizdanie: AA to ma opanowane do perfekcji :kox:
Opublikowano 18 Czerwca 201115 l Dzięki wszystkim za życzenia Synek ledwo co się urodził a mnie już głowa boli
Opublikowano 19 Czerwca 201115 l _________________________________________________ Auto mocno doinwestowane Na SR jest opis....
Opublikowano 19 Czerwca 201115 l _________________________________________________ Auto mocno doinwestowane Na SR jest opis.... dawaj liniora
Opublikowano 19 Czerwca 201115 l _________________________________________________ Auto mocno doinwestowane Na SR jest opis.... dawaj liniora http://www.racingforum.pl/lofiversion/index.php?t72572.html
Opublikowano 19 Czerwca 201115 l "Szkoda auta, właściciel pisał na jednym forum że źle auto było ustawione na lawecie(za bardzo z tyłu) i podczas jazdy z górki zrobiła się przeciwwaga no i tylne koła w touringu straciły przyczepność Szkoda tak dobrze przygotowanego driftowozu :(" faraon201 4 godz. temu
Opublikowano 19 Czerwca 201115 l przeciez widać gołym okiem ze idiota rozbujał autem lawete , kozaczył tylko troszke przekozaczył
Opublikowano 19 Czerwca 201115 l przeciez widać gołym okiem ze idiota rozbujał autem lawete , kozaczył tylko troszke przekozaczył ta... jasne... ch*ja widac co sie stalo zanim calosc zaczela sie "bujac" - a moze cos ominal i zaczelo nim rzucac? jest masa debili na swiecie, ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora.
Opublikowano 19 Czerwca 201115 l otwórz oczy , na poczatku filmu auto jedzie prosto. nie zainteresowało Cie to dlaczego filmik zaczyna sie akurat w TYM momencie ??? no i wogóle dlaczego krecili filmik na prostej drodze ???? :gwizdanie: