Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niski przelot :kox::decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

HALO! HALO! Czy Ktoś ma busa kontener???

Bo ja bym się zamienił.

Taka lala :polew:

Opublikowano

Lala?? Za taką cenę?? :mysli:

Opublikowano

pewno kuniak odkupi :kox: i widzę że nowe wstawki..chorm listewki + dvd :shocked:

Opublikowano

To wy ogry przed stołami się obżeracie, a my z Poziowym lansik(czyt. jogging) przd Maximusem zaliczyliśmy.

Piękna Vett sklepała mi pupe ;( , prawie załatwiłem skrzynie przez nią (1 2-ka mocno haczą :decayed:)

Golf R32 też pieknie sobie radził. Nastepnym razem zapraszam wszystkich do kibicowania :hi:[br]Dopisany: 23 Marzec 2008, 21:20 _________________________________________________Poziu się tak stara, a Wy nic :cool:

Opublikowano

Golfik ma być na kompresorku... :naughty: Zobaczymy :cool:

Opublikowano

Golfik ma być na kompresorku... :naughty: Zobaczymy :cool:

Zmasakruje wtedy jak nic
Opublikowano

Spokojnie, będe bronił barw naszego klubu do 1,5 bara :naughty:

Opublikowano

Kurde uprzedzam wszystkich spotowiczów z Wawy co by po spocie jeździli spokojnie.

Czegoś takiego to dawno nie widziałem. Ale na ulicach to był szok. Co najmniej 10 :a4fan: zawładnęło cała trasą Łazienkowska. Nie powiem, że to było be, nawet sam sie podłączyłem.

A nawet bardzo mi się to podobało. Dlatego powrót do domu miałem super.

Opublikowano

Lexpar to Ty tak upalałeś,że nie mogłem Cię dojść :shocked:

Co Ty tam masz pod maską chłopie :>??

Opublikowano

Kurde uprzedzam wszystkich spotowiczów z Wawy co by po spocie jeździli spokojnie.

Czegoś takiego to dawno nie widziałem. Ale na ulicach to był szok. Co najmniej 10 :a4fan: zawładnęło cała trasą Łazienkowska. Nie powiem, że to było be, nawet sam sie podłączyłem.

A nawet bardzo mi się to podobało. Dlatego powrót do domu miałem super.

a pytanie brzmi czy był z wami Horni ?? :naughty:

Opublikowano

Norbi z całym szacunkiem , ale jak dojechałem do domy to jęzor miałem do pasa :polew: :polew: :polew:.

Ale Witek trochę zawirusował mi paździocha :>

Opublikowano

Wróciłem dzisiaj z Bydgoszczy do W-wy i chyba podzielę się z Wami moimi ciekawymi przygodami z drogi:

Postanowiłem 1 raz w życiu jechać z godnie z przepisami (tym bardziej, że mi się nie spieszylo) - jak jechałem wczoraj do Bydgoszczy to tez w miarę jechałem wolno.

Zatankowałem na full, zamontowałem CB Radio, Automapę (mapa fotoradarów) i w drogę.

Tempomat ustawiłem na około 90km/h.

Przez całą cholerną drogę (czyli 256km) na CB odezwały się aż 3 osoby - pierwszy raz coś takiego spotkałem.

Ale to pominę.

Przez całą cholerną drogę wlokłem się jak kretyn zgodnie z przepisami - max prędkość jaką uzyskałem to 115km/h na trasie 256km, ale to przypadek, bo tylko raz wyprzedziłem na trasie 3 auta na raz i stąd ta duża prędkość max - widać to na podsumowaniu podróży z AUTOMAPY:

am.jpg

Ale nic to - jadę sobie 90km/h, wjeżdżam do wiochy, zrzuciłem tempomat żeby auto zwolniło do 60km/h i bach - wyskakuje gliniarz z suszarą, strzela i ... nie zatrzymał mnie - nie wiem czemu, ale na prędkościomierzu miałem coś około 80km/h na 50.

Nic to - oczywiście na CB nikt nic nie powiedział.

Jadę sobie dalej zadowolony, bo szkoda czasu na tłumaczenie się i po 20 km drogi, wjeżdżając do jakiejś wiochy, przypomniałem sobie o tej suszarce i myślę, że jakby mnie ustrzelili to chyba pokażę im logi z AUTOMAPY, że całą drogę jadę zgodnie z przepisami - przestałem o tym myśleć i BACH - widzę z daleka świecącą na czerwono pałkę i Pana Policjanta: moja A. usłyszała tylko: "o ja pierd..ole". Wskazania suszarki 71km/h - jak Pan Policjant powiedział ile jechałem to nie wytrzymałem i parsknąłem śmiechem i usłyszałem: Co Pana tak rozbawiło ? - więc powiedziałem, że jadę całą drogę jak kretyn zgodnie z przepisami, mam CB, na którym nikt nic nie mówi, a oni jeszcze mnie zatrzymali. Pośmialiśmy się trochę, pouczyli mnie ładnie i pojechałem.

A co do mojej ekonomicznej i przepisowej drogi - jak ładnie wtedy auto spala i ile wskazuje FIS km do przejechania - jednak diesle to ekonomiczne auta (zobaczcie na wskazania stanu paliwa - po 225km wskazówka ledwo się ruszyła :naughty:) :polew::

pr.jpg

pr1.jpg

WNIOSEK: nie ma co jeździć zgodnie z przepisami, bo jak jeździłem szybko to odkąd mam AUDI to mnie nie ustrzelili na suszarkę, a tu człowiek chce być dobry i od razu ... :polew:

Opublikowano

Wskazowke masz w takiej pozycji po 225km jak ja po 80-100... :polew:

Opublikowano

No i mnie zbiło 525i... ale ledwo. Rogal będzie musiał pogrzebać.

Opublikowano

u to niezły kibel..rób program i beta Twoja :naughty:

Opublikowano

ŁukaszkuR z CB w dni wolne, święta i weekendy to norma że cisza. Chłapaków z Tirów nie ma to nie pogadasz. Co do jazdy wolnej to napewno nie warto. Z Wisełki przyjechałem w 2h 50min (nie wiem ile to kilosów, ale chyba dalej niż Ty wczoraj) i mandatu ani śladu. Chory kraj to zapierdalajjj!!! :decayed:

Opublikowano

(nie wiem ile to kilosów, ale chyba dalej niż Ty wczoraj)

370km :kox:

Opublikowano

ŁukaszkuR z CB w dni wolne, święta i weekendy to norma że cisza. Chłapaków z Tirów nie ma to nie pogadasz. Co do jazdy wolnej to napewno nie warto. Z Wisełki przyjechałem w 2h 50min (nie wiem ile to kilosów, ale chyba dalej niż Ty wczoraj) i mandatu ani śladu. Chory kraj to zapierdalajjj!!! :decayed:

Tylko normalnie w tym miejscu, w którym mnie akurat dziabnęli to zawsze mam 140 wzwyż więc i dobrze, że jechałem tylko 71km/h, bo inaczej to musiałbym sie trochę natrudzić żeby mnie puścili :tongue4:

Opublikowano

A ja mam złą wiadomosć wczoraj w Pruszkowie przy Pizzeri Corrado jadąc sobie lewym pasem w kierunku Wawy debil który jechał na prawym pasie pukną w mój prawy tył wpadłem w poślizg obruciło mnie 3 razy sunełem bokiem 90 metrów wpadłem na chodnik skosiłem znak drogowy i przeleciałem jeszcze 10 m po chodniku. Gości który we mnie pukną uciekł z miejsca :(.

Uszkodzenia tylna prawda lapma, tylny błotnik i kawałem tylnego zderzaka z prawej strony ale pewnie pujdzie cały do wymiany najgorzej że prawe tylne koło stoi bardzo krzywo i pewnie coś się stało z zawieszeniem dodatkowo lewa przednia felga się skrzywiła.

Mandatu 1000zł i 6 puntków nie przyjełem i sprawa poszła do sądu grockiego i ,,policnajci" obstawiają że przegram, wogule ta pseudo drogówka była bardzo nie miła bo jeden z panów mówił słowa pod tytułem wypier.... i co ty pier.... nie wiem czemu tak może zazdrościł samochodu albo nie lubi młodych w czarnych samochodach.

Chciałbym Was się o rade zapytać jak myślicie jak się ta sprawa zakończy w sądzie i co tam może być do wymiany w tym zawieszeniu??od razu mówie że po wypadku samochód nie chce odpalić nie wiem czemu.

Zaznaczam też że mam kompletne ubezpieczenie.

Wczoraj normlanie płakałem jak widziałem robitą audiolke w sumie to nie jest mocno ale i tak łzy mi leciały.

Z góry dzięki za pomoc