Opublikowano 20 Października 201114 l Nie, nie łączy, ale się czujnik wyje.... standardowa usterka Tomi, czujnik na termostacie to ja już latem zreanimowałem, bo się wtyczka z obsadą ze starości upierd... Obstawiam coś innego i dlatego potrzebuje kabla :ranting1:
Opublikowano 20 Października 201114 l a jak czujnik temperatury nie łączy ? to będziesz miał przynajmniej nowy termostat a tak na poważnie to kabelka przy sobie nie mam
Opublikowano 20 Października 201114 l a jak czujnik temperatury nie łączy ? to będziesz miał przynajmniej nowy termostat a tak na poważnie to kabelka przy sobie nie mam A jaki inny czujnik, a nie ten przy termo ? :>
Opublikowano 20 Października 201114 l a jak czujnik temperatury nie łączy ? to będziesz miał przynajmniej nowy termostat a tak na poważnie to kabelka przy sobie nie mam A jaki inny czujnik, a nie ten przy termo ? :> to wymienisz potem ten inny czujnik .. będę sie jednak upierał i myślę że warto sobie sprawić nowy termostat
Opublikowano 20 Października 201114 l a jak czujnik temperatury nie łączy ? to będziesz miał przynajmniej nowy termostat a tak na poważnie to kabelka przy sobie nie mam A jaki inny czujnik, a nie ten przy termo ? :> to wymienisz potem ten inny czujnik .. będę sie jednak upierał i myślę że warto sobie sprawić nowy termostat Z własnego doświadczenia wiem, że brak połączenia przy czujniku termo nie wpływa w żaden sposób na wahania wskazówki temperatury :>
Opublikowano 20 Października 201114 l thx za wtorkowego spota, może nie ze wszystkimi udało się pogadać ale cóż takie uroki na obcym terenie , za tydzień też powinienem wpaść
Opublikowano 20 Października 201114 l mada faka Co tam Ojciec ? :polew: pozdro Poziu [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:27_________________________________________________ thx za wtorkowego spota, może nie ze wszystkimi udało się pogadać ale cóż takie uroki na obcym terenie , za tydzień też powinienem wpaść Spoko , kilka razy przyjedziesz i poznasz wszystkich a i będzie czas żeby ze wszystkimi pogadać
Opublikowano 20 Października 201114 l gdzie podjechać zrobić przegląd w pobliżu Ursynowa, Dolnego Mokotowa ze starszym autkiem? Ja swoje OOOO rejestruję poza wawą bo tam boją się wrzucić Q na rolki :gwizdanie:
Opublikowano 20 Października 201114 l Taksiarzom to dobrze :naughty: fejk takie doopy w londynie - niemożliwe
Opublikowano 20 Października 201114 l gdzie podjechać zrobić przegląd w pobliżu Ursynowa, Dolnego Mokotowa ze starszym autkiem? Ja swoje OOOO rejestruję poza wawą bo tam boją się wrzucić Q na rolki :gwizdanie: http://www.miplo.pl/point.php?&p=a3189pmm Kiedyś tam byłem i koleś się mocno nie przemęczał przy przeglądzie - skasował dychę za wymianę żarówki postojowek i pojechałem.
Opublikowano 21 Października 201114 l thx za wtorkowego spota, może nie ze wszystkimi udało się pogadać ale cóż takie uroki na obcym terenie , za tydzień też powinienem wpaść Pozdrawiam, i w sumie moge powiedzieć to samo
Opublikowano 21 Października 201114 l gdzie podjechać zrobić przegląd w pobliżu Ursynowa, Dolnego Mokotowa ze starszym autkiem? Ja swoje OOOO rejestruję poza wawą bo tam boją się wrzucić Q na rolki :gwizdanie: http://www.miplo.pl/point.php?&p=a3189pmm Kiedyś tam byłem i koleś się mocno nie przemęczał przy przeglądzie - skasował dychę za wymianę żarówki postojowek i pojechałem. I chyba tam podjadę, chodź kiedyś słyszałem opinie że mocno trzepali; na pewno bardziej niż na Migdałowej. Na pewno odradzam uja na Sikorskiego, wczoraj pół godziny przed zamknięciem powiedział że mnie nie przyjmie bo mu się nie chce U żony w Yarisie słabo działa ręczny i z jednej strony coś się popsuło przy regulacji świateł a tak to wszystko gra jak trzeba w 12-letnim ori japońcu (tylko silnik mógłby spuchnąć bo litr to dobry jest na stole a nie pod maską)
Opublikowano 21 Października 201114 l Jask nie masz gdzie to w Grodzisku jest dobry przegląd , na bank przejdziesz. tylko kawał drogi od Ursynowa
Opublikowano 21 Października 201114 l W Lesznie mam stację w której robię Q i dostawczaka także w ostateczności będę tam musiał podjechać. Ale nie powinno być problemu, najwyżej gość lekko naciągnie ręczny bo bierze wysoko a ja jutro go popuszczę