Miszka82 Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 mada faka Co tam Ojciec ? :polew: pozdro Poziu [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:27_________________________________________________ thx za wtorkowego spota, może nie ze wszystkimi udało się pogadać ale cóż takie uroki na obcym terenie , za tydzień też powinienem wpaść Spoko , kilka razy przyjedziesz i poznasz wszystkich a i będzie czas żeby ze wszystkimi pogadać raczej już nie będę wpadał - jestem na szkoleniu w W-wie i wracam w przyszły piątek a wszystkich znam w Katowicach to moje rodzime spoty
m@riucha Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Przegląd zrobiony, gostek policzył sobie dodatkowo dwie dychy za regulację świateł i wymianę żarówki trzeciego stopu; sonda lambda coś szwankuje i miałem bez badań gaśnicę. Pogadaliśmy sobie o życiu i przy okazji wytłumaczył jak robione jest badanie hamulcy w Quattro: jedna strona kręci się do przodu a druga do tyłu i teoretycznie w takim przypadku nic nie powinno się stać pomimo że druga oska nie stoi na rolkach.
PIXI Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 taraaaaaaaaa Nareszcie zapewne chodzi o "łykend" Krzyniu , to też .... ale bardziej chodziło że forum bangla
hornet Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 miałem bez badań gaśnicę. Nigdzie w kodeksie nie jest napisane, że gaśnica ma mieć ważność. Ma być i już. Nawet policjant nie sprawdza ważności bo nie ma takiego obowiązku a jak coś się zmieniło to niech ktoś przedstawi taki zapis mówiący o ważności.
HeresR32 Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 miałem bez badań gaśnicę. Nigdzie w kodeksie nie jest napisane, że gaśnica ma mieć ważność. Ma być i już. Nawet policjant nie sprawdza ważności bo nie ma takiego obowiązku a jak coś się zmieniło to niech ktoś przedstawi taki zapis mówiący o ważności. :polew: po cos jest data
hornet Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 miałem bez badań gaśnicę. Nigdzie w kodeksie nie jest napisane, że gaśnica ma mieć ważność. Ma być i już. Nawet policjant nie sprawdza ważności bo nie ma takiego obowiązku a jak coś się zmieniło to niech ktoś przedstawi taki zapis mówiący o ważności. :polew: po cos jest data Mi ostatnio jeden młody sprawdzał i mówi że ważność się skończyła.... więc powiedziałem że nie mam nigdzie napisane w KD że musi być ważna a on że mam rację i rozstaliśmy się. Dlatego wiem Proszę przykład http://www.v10.pl/prawo/Czy,policjant,moze,sprawdzic,date,waznosci,gasnicy,w,samochodzie,294.html http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=96313 Pierwsze w brzegu
HeresR32 Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 j**ana menda kiedys mi wlepila 100 za niewazna gasnice to pederasty....
hornet Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 j**ana menda kiedys mi wlepila 100 za niewazna gasnice to pederasty.... :polew: :polew: :polew: :polew: Ignorantia iuris nocet :gwizdanie:
musti Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 siemanderrro cześć brzydalu co dziś działasz
Italiano Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 miałem bez badań gaśnicę. Nigdzie w kodeksie nie jest napisane, że gaśnica ma mieć ważność. Ma być i już. Nawet policjant nie sprawdza ważności bo nie ma takiego obowiązku a jak coś się zmieniło to niech ktoś przedstawi taki zapis mówiący o ważności. Z tego co wiem to gaśnica nie musi być ważna ale musi być sprawna. A gaśnicę trzeba mieć z ważną datą, jeżeli jeździ się zawodowo. Np. taki taksiarz czy kierowca rajdowy musi taką mieć.
kileeer Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Pamietaj alkohol to największe zło...
moskal Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 oszkurwa :sick3: :sick3: osh qr..... chyba jakas epidemia
Rekomendowane odpowiedzi