tomi790 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Pogode to macie na torwar:kox: może być i torwar tylko gorzej z żarciem
troudyl Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 No to kiełbacha "gryll" i piwo bezalkoholowe
tomi790 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 No to kiełbacha "gryll" i piwo bezalkoholowe My wolimy śmieciowe żarcie
troudyl Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 no prob, kupujemy w biedrze te "hamburgiery" jakąś bułe keczap i na "grylla" albo robimy grube zamówienie i do pobliskiego fast fooda i z głowy
malik Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Chyba czas zmienić spoty na Promkę. Nawet zacznę bywać
hornet Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Chyba czas zmienić spoty na Promkę. Nawet zacznę bywać a ten Twój autobus nie zawadzi o belkę przy wjeździe na górę ?? z tego co pamiętam to tam takie coś kiedyś wisiało.....
troudyl Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Dobra panowie sądzę, że warto ustalić gdzie w tym tygodniu się spotkamy , szczerze, dla mnie promenada to słowo nie kojarzące się z żadnym miejscem, także w razie co poproszę jakiś namiar gdzie to jest i jak tam najlepiej dojechać omijając korki
PIXI Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Siema Malik , pisałem nawet PW do Lukasa ..... nie ma odzewu niestety (może urlop miał ) . Troudyl będziesz miał mapkę dojazdu jak zmieni się lokalizacja (post na samej górze) .
Rooney1990 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Siema Malik , pisałem nawet PW do Lukasa ..... nie ma odzewu niestety (może urlop miał ) . Troudyl będziesz miał mapkę dojazdu jak zmieni się lokalizacja (post na samej górze) . Czekamy
poziek Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Czyli jednak Torwar, wreszcie Podjechać po Ciebie czy Ty podjedziesz po mnie ?
troudyl Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 z tego co widzę to nadal jest arkadia zresztą pogoda jedynie pasuje na parking kryty
malik Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Chyba czas zmienić spoty na Promkę. Nawet zacznę bywać a ten Twój autobus nie zawadzi o belkę przy wjeździe na górę ?? z tego co pamiętam to tam takie coś kiedyś wisiało..... Włączam sobie na pneumatyce "Dynamic" i mi się zawiecha obniża o 10cm
Norbi Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Jak ma Ci się tak obniżyć to muszę to zobaczyć, jutro jestem!!! Góral czytasz ?
Rekomendowane odpowiedzi