Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zaraz się pojawią jakieś niedociągnięcia:whistling:

to sie pojawia nawet bez kombinacji Buba , pewnych rzeczy nie przeskoczysz , tez kazdego nie uratujesz w karetce :wink::grin:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie nikt nie umiera:-)presja na ta autostradw jest tak duza ze zrobia wszystko zebyvotworzyc a to moze sie przelozyc na jakosc. Moze tak nie bedzie ale to tylko nasze realia

Opublikowano
presja na ta autostradw jest tak duza ze zrobia wszystko zebyvotworzyc a to moze sie przelozyc na jakosc.

Rychu nie wybudowali jeszcze drogi , która nie wymagałaby poprawek po skonczeniu.

Opublikowano
coś czuje że zakombinowali żeby skończyć przed euro i zaraz się pojawią jakieś niedociągnięcia:whistling:

Skandal ! Mialo sie nie udac, Niemcy do Warszawy mieli jechac przez kartoflisko, a tu "rudy zdrajca narodu" dokonczyl budowe przed EURO !!!

Nikt i nic nas nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Na 100% to jest jakiś szwindel. Asfalt lali bezpośrednio na glinę! Kumpel siostry mojego szwagra mi mówił. I pani w kiosku rano też. Sprawdzone źródła!

Jak im się k**wa mogło to udać? Przecież wiadomo było już, że się nie uda. A tu taka niemiła niespodzianka :kwasny:

To może ogłośmy żałobę narodową z powodu dokończenia A2.

Filmy pokazujące zwieńczenie tego partactwa:

Ostatni szew między Warszawą a Berlinem. Trwa walka z czasem. :: Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad - Serwis informacyjny

W tle widać brzozę a w trzeciej minucie słychać strzały! Powołamy komisję śledczą!

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
coś czuje że zakombinowali żeby skończyć przed euro i zaraz się pojawią jakieś niedociągnięcia:whistling:

Skandal ! Mialo sie nie udac, Niemcy do Warszawy mieli jechac przez kartoflisko, a tu "rudy zdrajca narodu" dokonczyl budowe przed EURO !!!

Nikt i nic nas nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Na 100% to jest jakiś szwindel. Asfalt lali bezpośrednio na glinę! Kumpel siostry mojego szwagra mi mówił. I pani w kiosku rano też. Sprawdzone źródła!

Jak im się k**wa mogło to udać? Przecież wiadomo było już, że się nie uda. A tu taka niemiła niespodzianka :kwasny:

To może ogłośmy żałobę narodową z powodu dokończenia A2.

Filmy pokazujące zwieńczenie tego partactwa:

Ostatni szew między Warszawą a Berlinem. Trwa walka z czasem. :: Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad - Serwis informacyjny

W tle widać brzozę a w trzeciej minucie słychać strzały! Powołamy komisję śledczą!

:wtf:

Opublikowano

Bez sensu z tą autostradą , też miałem nadzieje że h*j z tego wyjdzie , dobrze że przynajmniej podwykonawców udało się wyruchać na kasę . :P

Opublikowano

Kolejne ZŁE wiadomości z frontu! Otworzą w czwartek Dźwigową !!! No ja pier**le, idzie się pociąć! :facepalm:

Trzeba chyba nocą wysłać sprawdzonych dywersantów Hofmanna i Kempę żeby tam jakąś bombę podrzucili to uratujemy i nie zdążą przed EURO :naughty:

SkyscraperCity - View Single Post - [Warszawa] Infrastruktura drogowa

Opublikowano

malik, WTF ????

masz legitymacje PEACE z numerem 0002 ?? :doh:

Opublikowano

Kamyk, wręcz odwrotnie. Poczytaj od paru stron wstecz to zrozumiesz ironię.

Opublikowano

Ja słyszałem że po euro dźwigowa będzie zamknięta :decayed: Patrząc na umiejscowienie studzienek, to za rok będzie już trzeba wprawić się w slalomie by je omijać :kwasny:

Bardzo duży plus, że w końcu będzie ścieżka rowerowa :slina:

A tak w ogóle to ktoś dzisiaj ? Może uda mi się podjechać na chwilkę, jak wyciągnę betoniarkę :decayed:

Opublikowano

Malik nie denerwuj się. Chodzi mi o to że cały czas była mowa że się nie wyrobią a tutaj nagle w ostatniej chwili wielkie otwarcie. Ja się bardzo cieszę że otworzyli tą i robią wiele innych dróg bo może w końcu będzie się normalnie jeździć. Zastanawiam się czy to czasem nie na siłę i na szybko właśnie dla udowodnienia że się wyrobili. Po przykładach innych odcinków równie entuzjastycznie otwieranych mam po prostu obawy że zaraz będą pisać że asfalt się rozjeb'ał i się nie da jeździć. Obym się mylił ale to tylko nasze realia

Peace men:wink:

---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ----------

podobno u mustiego byli:

Największa fabryka narkotyków w Polsce zlikwidowana

:decayed:

Opublikowano
Malik nie denerwuj się. Chodzi mi o to że cały czas była mowa że się nie wyrobią a tutaj nagle w ostatniej chwili wielkie otwarcie. Ja się bardzo cieszę że otworzyli tą i robią wiele innych dróg bo może w końcu będzie się normalnie jeździć. Zastanawiam się czy to czasem nie na siłę i na szybko właśnie dla udowodnienia że się wyrobili. Po przykładach innych odcinków równie entuzjastycznie otwieranych mam po prostu obawy że zaraz będą pisać że asfalt się rozjeb'ał i się nie da jeździć. Obym się mylił ale to tylko nasze realia

Peace men:wink:

---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ----------

podobno u mustiego byli:

Największa fabryka narkotyków w Polsce zlikwidowana

:decayed:

Buba, ale ja się nie denerwuję tylko zastanawiam się skąd Ty bierzesz rewelacyjne informacje o tym rzekomym partactwie.

Dziesięciokrotnie wklejałem linki do forum SSC gdzie masz wszystko dokładnie i pięknie obfotografowane i opisane przez pasjonatów. Kolesi którzy siedzą tam niemalże non stop.

Każdy z nich dokładnie przygląda się tej inwestycji i żaden nie ma wątpliwośći co do jakości prac. Dlatego dziwię się Twojej podejrzliwości, wątpliwościom i ogólnemu malkontenctwu.

Nie zrobili - źle!

Zrobili - jeszcze k**wa gorzej!

Opublikowano

a ja słyszałem, ze Dźwigową to tylko dla autobusów otworzą na euro aby ja przetestować

Zdjęcie z forum SSC przedstawiające moją była działkę (prawie 16000m2 którą mi "zabrał" rząd peace:cry:), prawie na całej leżą elementy przyszłego wiaduktu nad Puławską:

http://img205.imageshack.us/img205/3812/43593159.png

Opublikowano

Kamyk , a gdzie Ciebie wywiało że nie zdążyłeś ? Wyprowadziłeś się ?

---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------

Karwa ale spot :kox: tyle samochodów na raz nie widziałem :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------

I teraz nie wiem czy to sarkazm czy nie :D

Opublikowano

Malik gdzie napisalemze mam informacje o partactwie?

Opublikowano

:grin: pewnie że polew ...... na początku było (2 moto i 3 furmanki ) - później się rozkręciło (2 moto pojechały i dwie furmanki dojechały ) :polew:

Nie wiem o co kaman , ale jak tak dalej będzie to z gołą d*pą trzeba będzie chyba latać żeby frekwencja dopisała :facepalm: albo ze starą za rączkę na spacerki wtorkowe chodzić :thumbdown:

.... gdzie te czasy co na spocie było 15/ 20 aut ?????

Opublikowano

:grin: pewnie że polew ...... na początku było (2 moto i 3 furmanki ) - później się rozkręciło (2 moto pojechały i dwie furmanki dojechały ) :polew:

Nie wiem o co kaman , ale jak tak dalej będzie to z gołą d*pą trzeba będzie chyba latać żeby frekwencja dopisała :facepalm: albo ze starą za rączkę na spacerki wtorkowe chodzić :thumbdown:

.... gdzie te czasy co na spocie było 15/ 20 aut ?????

Chyba bez dodatkowych atrakcji się nie obejdzie :lol: - tak jak mówisz, goła d*pa lub jakieś inne gratisy coby ludzi przyciągnąć...

Ja co tydzień być nie mogę przez robotę ale będę się starał wpadać jak najczęściej. :D

Opublikowano

Łukasz spoko :thumbup1: