Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Słownictwo jak słownictwo..ale zburaczona zazdrość, porównania do diesli..jakieś gorzkie żale :facepalm:
Chciałbym Ciebie usłyszeć w takiej sytuacji, napierdalałbyś epickie wywody czy jak?

Ależ ja piszę o komentarzach dzieci internetu pod filmikiem z YouTube :wink:

Coś Ty się Norbiaszczy tak na mnie pospinał?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hehe to sorki winetou :grin:

Opublikowano

Tak moskal teoretycznie masz racje , ale przez takie akcje budowy tak długo trwają , każdy zwala winę na innego , podwykonawca na GW , GW na inwestora na projektanta itd , znam to . Ja akurat już dawno sie nauczyłem że lepiej jest mieć bezpośredni kontakt z inwestorem i załatwiać temat "od ręki" , przecież można zorganizować naradę na której możecie ustalać rożne problemy na bieżąco , wiadomo że nikomu się nie chce , projektant ma wyjebane , GW tym bardziej , a inwestor ( urzędnik ) chce mieć wypłatę i spać spokojnie , trzeba jednak do tego dążyć przez co inwestycja będzie szybciej , lepiej i taniej zrealizowana . Możliwe że specyfika twojej branży jest inna niż moja , ale standardy i rozwiązania powinny być podobne .

Opublikowano

Mądrego to i warto posłuchać :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
(...)

Laików w tym temacie prosze o niezabieranie głosu :grin::facepalm:

Protestuję.

Lajkoniki mają zawsze najwięcej do powiedzenia.

A ja nie zamierzam siedzieć cicho :decayed:

Opublikowano

Się stara gwardia rozbisurmaniła :bicz:

do roboty darmozjady!

Opublikowano
(...)

Laików w tym temacie prosze o niezabieranie głosu :grin::facepalm:

Protestuję.

Lajkoniki mają zawsze najwięcej do powiedzenia.

A ja nie zamierzam siedzieć cicho :decayed:

Bardzo chciałbym coś napisać ale nie wiem co :grin:

A tak na serio, to miałem takich speców od robienia wszystkiego "zgodnie z projektem" u mnie w domu. Gniazdka elektryczne na ścianie pozasłaniali mi grzejnikami. Nieważne, że było masę miejsca z drugiej strony. Wystarczyło odwrócić grzejnik i zamontować go w drugą stronę. Pomieszczenia też nie jakieś specjalnie wrażliwe na taką zmianę bo: garaż i kotłownia. Żaden się nawet w głowę nie podrapał i nie zadzwonił do mnie jak sobie z tym w ciężkim problemem poradzić. Zrobili po prostu zgodnie z projektem i c**j!

Opublikowano
Tak moskal teoretycznie masz racje , ale przez takie akcje budowy tak długo trwają , każdy zwala winę na innego , podwykonawca na GW , GW na inwestora na projektanta itd , znam to . Ja akurat już dawno sie nauczyłem że lepiej jest mieć bezpośredni kontakt z inwestorem i załatwiać temat "od ręki" , przecież można zorganizować naradę na której możecie ustalać rożne problemy na bieżąco , wiadomo że nikomu się nie chce , projektant ma wyjebane , GW tym bardziej , a inwestor ( urzędnik ) chce mieć wypłatę i spać spokojnie , trzeba jednak do tego dążyć przez co inwestycja będzie szybciej , lepiej i taniej zrealizowana . Możliwe że specyfika twojej branży jest inna niż moja , ale standardy i rozwiązania powinny być podobne .

ad.1 Inwestorem jest GDDKiA , z nia ma kontak tylko i wyłacznie GW , wszystki tematy wychodza osd nas do GW i on pcha dalej , nie ma innej opcji

ad.2 Narady (bezowocne) sa raz w tygodniu

Problem lezy w olewającym wszystko GW konic kropka

---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ----------

A tak na serio, to miałem takich speców od robienia wszystkiego "zgodnie z projektem" u mnie w domu. Gniazdka elektryczne na ścianie pozasłaniali mi grzejnikami. Nieważne, że było masę miejsca z drugiej strony. Wystarczyło odwrócić grzejnik i zamontować go w drugą stronę. Pomieszczenia też nie jakieś specjalnie wrażliwe na taką zmianę bo: garaż i kotłownia. Żaden się nawet w głowę nie podrapał i nie zadzwonił do mnie jak sobie z tym w ciężkim problemem poradzić. Zrobili po prostu zgodnie z projektem i c**j!

Malik nie porównuj budowy domu do rozbudowy drogi na odcinku 40km , tłumacze ci jak abel krowie , ze za kazdą rzecz zrobiona niezgodnie z projektem nie dostajesz pieniędzy , i nie jest to gniazdko elektryczne za 23pln tylko wykop i studnie za dziesiątki tysięcy pln.

Dostajesz zjebany projekt , zgłaszasz błedy do GW a on to olewa i budzi sie tydzien przed końcem terminu w momencie gdy juz lezy nawierzchnia itp , gdzie mozna to było poprawić na etapie wytyczenia w terenie , ale to brocha GW a nie PW.

Opublikowano

Moskal , nie chce mi sie pisać :D Kiedyś ci opowiem jak to u nas działa , i uwierz mi działa i da sie to zrobić :)

Opublikowano
da sie to zrobić :)

u ciebie mozliwe ze tak , u nas nie.

Opublikowano

Zapewne , to widać po naszych drogach i autostradach :D

Opublikowano
Zapewne , to widać po naszych drogach i autostradach :D

nie tylko po tym , kazda inwestycja oparta na FIDIC-u tak ma.

Opublikowano

Witam,

Pany znacie może to auto?

Audi A4, 1999r., 1781cm3, 180 KM - otomoto.pl

sprzedawca napisał w ogłoszeniu: "Auto sprawdzone, podoba się klubowiczom A4"

może był na jakimś spocie u was:wink:

Opublikowano

Nie przesadzaj , nie jest tak źle , jakieś 3 lata temu robiłem temat w Szczecinie , dzięki FIDIC GW latał jak pojebany żeby ogarnąć cały temat i wszystkie papiery , w rezultacie wy***ali GW z umowy przez co wszystkie kary i gwarancje przeszły na rzecz PW . Ale racja że FIDIC czasem bardziej komplikuje niż pomaga . Tak czy tak mamy piątek i trzeba sie najebać :D

Opublikowano

Siema byki :hi::decayed:

Gdzie w Wawie sprawdzać furę? Jakieś ASO VW godne uwagi? Czy jechać gdzie indziej (jakaś szopa i mistrz mechanik?)? Polecacie coś?

Pozdr!

Opublikowano
GW latał jak pojebany żeby ogarnąć cały temat i wszystkie papiery

widzisz , a u nas jest troche inaczej.

Opublikowano

Nie ma co się kłócić - drogi jak były c**j...e tak są i będą :facepalm:

Opublikowano
(...) tłumacze ci jak abel krowie (...)

:shock3:

Kuuuur*wa...

Co krowie tłumaczył Abel???

Opublikowano