Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...a jak rozwiążą na A2 już istniejącej a zarządzanej przez Autostrady Wielkopolskie to będzie odwrotnie. Znam jakie są możliwości, po prostu chciałem wiedzieć jak tu będzie:decayed: A ogladając film z linku Malika to oprócz bólu głowy po falującym obrazie to za bardzo się tego nie dowiedziałem. Musze przeszukać sieć...

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Przed euro otworzą a po zamkną i znowu wróci ślimacze tempo prac bo trzeba będzie gdzie indziej nadgonić robotę. Teraz wszystkie ekipy robią A2 a reszta dróg stoi (patrz węzeł koło lotniska gdzie od długiego czasu może jest ze 2-3 pracowników na budowie).

Ciekawe jaka będzie jakość takiej expresowej roboty:eusathink:

Czy ktoś wie jak będzie rozwiązany system opłat? Bramki będą na wjazdach czy wyjazdach? Ja będę głównie korzystał do dojazdów do Błonia czyli na bardzo krótkim odcinku (jak skończą S2 z Ursynowa) więc wolałbym na wyjazdach.

A tak w ogóle może być niezłe pośmiewisko na turnieju: Grożą oszukanym przy budowie autostrad przedsiębiorcom, że zaleją ich betonem - Wiadomości - WP.PL

to budują różne firmy.

do Błonia a nawet dalej A2 będzie za darmo na zawsze.

Nigdy nie było ślimaczego tempa budowy, to raczej błędy inwestorów wychodzą po czasie.

Opublikowano

Trochę mnie rozczarowali zamknięciem w piz*u po Euro :kwasny:

Opublikowano

a kiedy mieli dokończyc ??? nocami robic ?? ^^

---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

Nigdy nie było ślimaczego tempa budowy, to raczej błędy inwestorów wychodzą po czasie.

pracuje przy S8 Mszczonów - Rawa pod firmą bilfinger-Berger , co to sa k**wa za jełopy to zal pisać , sami szewcy/malarze/tynkarze itp :doh:

---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

pracuje przy S8 Mszczonów - Rawa pod firmą bilfinger-Berger , co to sa k**wa za jełopy to zal pisać , sami szewcy/malarze/tynkarze itp :doh:

Opublikowano

Droga nię będzie zamknięta po euro.

co do BB to skoro tak piszesz to tak jest, ale ile razy jest tak ze jest przetarg a potem okazuje się, że w jakimś miejscu robota nie idzie, bo brak projektu..

a BB coraz gorsze się robi.

Opublikowano

a BB coraz gorsze się robi.

koordynatorem robót kanaliza/wodociąg/rowy/elektryka jest chłopak , który wziął to stanowisko tylko dlatego ze był dobry hajs , auto słuzbowe no i nie było innego chętnego itp , zero , zero pojecia o robocie

---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ----------

np w zeszłym roku koło kwietnia zaczeły sie akcje z róznicami w projekcie , tyczyli nam studnie , my stawialismy zgodznie z projektem , studnie wychodziły w krawedzi jezdni lub czesciowo w jezdni. Temat lezał do wczoraj , wczoraj sie obudzili ze cos z tym trzeba zrobić bo nie odbiora im roboty , a termin za 9 dni :doh:

Opublikowano

co za młotki

Opublikowano

---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

(...)

A niech robią kiedy chcą.

Mnie jako finalnego użytkownika interesuje, żeby jak najszybciej było dostępne.

Dodatkowo jestem zdaje się jeszcze inwestorem - bo to zdaje się z moich podatków.

Jeśli się nie mylę ....

:decayed:

Opublikowano

(...)

Dodatkowo jestem zdaje się jeszcze inwestorem - bo to zdaje się z moich podatków.

Jeśli się nie mylę ....

Przecież Ty na czarno tyrasz :decayed:

Opublikowano

Jeśli się nie mylę ....

troche krzywe myslenie , najlepiej jeszcze jakby robili wszystko smigłowcami , wozili towar itp , aby broń boze nie zmieniali organizacji ruchu i nie było korków :doh:

---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ----------

Jeśli się nie mylę ....

naszych podatków to jest 5% , reszta z zewnątrz :grin:

---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ----------

Jeśli się nie mylę ....

naszych podatków to jest 5% , reszta z zewnątrz :grin:

Opublikowano
Dawajcie Torwar we wtorek :git:

Estam za!!!

Nasi na Unlimie doj**ali ruskim :))

Przejazd Stana z Nikoloasem na pokładzie :)

Stan 650kuca, ruski 700:grin:

Komentarze jak zwykle na etapie 1 klasy gimnazjum :facepalm:

Opublikowano

Siemka wszystkim :hi:

Ragga :grin: nie spodziewał bym się czegoś innego .... nasze słownictwo jest takie ubogie :whistling:

Opublikowano

Słownictwo jak słownictwo..ale zburaczona zazdrość, porównania do diesli..jakieś gorzkie żale :facepalm:

Opublikowano
Słownictwo jak słownictwo..ale zburaczona zazdrość, porównania do diesli..jakieś gorzkie żale :facepalm:
Chciałbym Ciebie usłyszeć w takiej sytuacji, napierdalałbyś epickie wywody czy jak?
Opublikowano

I potem przez moskala spotykamy lampę na środku ścieżki rowerowej ( bo tak było w projekcie k**wa ) hahahahah :D

Norbi , raga by powiedział : och , ale ich wyprzedziliśmy . :D

Opublikowano
Chciałbym Ciebie usłyszeć w takiej sytuacji, napierdalałbyś epickie wywody czy jak?

rogg... jest na swój styl artystą w tym co robi (szyje całkiem nieźle :kox:), a do opisania sytuacji pewnie użył by wierszowanej wypowiedzi opartej na rymie łamanym tworząc ekscentryczny intonacyjno-semantyczny efekt wypowiedzi swej :kox::kox:

---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

I potem przez moskala spotykamy lampę na środku ścieżki rowerowej ( bo tak było w projekcie k**wa ) hahahahah :D

:facepalm:

:polew::polew:

Opublikowano

To jeszcze pól biedy, ale na 10 , 5 lat temu polecieli zakręt na całej długości i szerokości tą maszyną co "gryzie asfalt" i zostawia rowki po tym zabiegu, tylkopoto by ludzie zwolnili przed zakrętem, i w zakręcie,:decayed: Jedzie się i nagle prawie asfaltu brak :)

Opublikowano

Takie sprawy to broszka GW a nie podwykonawcy , powinienes o tym dobrze wiedzieć Oniak i nie świruj mi tu pawiana :grin:

Gdybys np przesunął studzienke tak zeby była równiutko przy kraweżniku (tam gdzie normalnie powinna sie znajdować) byłaby wykonana niezgodnie z projektem i wykonawca jej nie sprzeda , wszelkie problemy z projektem uzgadnia GW a nie PW a , ze oni to olewaja to mi koło c**ja lata , ja mam tak jak w projekcie , kasa w kieszeni i nq

tą maszyną co "gryzie asfalt" i zostawia rowki po tym zabiegu,

Frezarka to sie nazywa

Laików w tym temacie prosze o niezabieranie głosu :grin::facepalm:

Opublikowano

Frezarka to sie nazywa

Oj tam odrazu laików :wink: brakowało mi tego słowa, gdzies się na końcu języka zawieruszyło:grin: :kox:

---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:33 ----------

Frezarka to sie nazywa

Oj tam odrazu laików :wink: brakowało mi tego słowa, gdzies się na końcu języka zawieruszyło:grin: :kox: