Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale jednak ta warszawa to okropna jest :( zalamka :facepalm: we Wrocławiu jak jedziesz na spota to co trzeci ma vaga i z chęcią pomaga każdemu , bo po to jest forum żeby pomagać a nie zdzierać , bo zdzierać to możesz jak masz warsztat takich którzy mają gdzieś czym jeżdżą a forumowicze to chyba inny kaliber ludzi nie ? :) chyba musze sobie łyknąć glenfiddicha na uspokojenie :P

Dluga historia, bylo pare osob, ktore vagowaly, ale wpadala masa osob na 1-2 spoty tylko dla tego celu... bo za friko mieli diagnoze.

Czasem nawet zwyklego c**jowego "dziekuje" brakowalo.

Jest spore grono osob w wawie, ktore sobie pomaga poza spotami od paru ladnych lat.

U nas też tak kilka razy miałem. Ja już vaga nie targam.. kolega trafił bo ziomek jeden miał.. tak to skończyło się vagowanie na pierwszym spocie :decayed: Fly zapewniam Cię, że u nas też takie sytuacje są... wpada gość nawet się dobrze nie przywita i pada pytanie kto ma kompa bo chce auto sprawdzić...:facepalm: Brygada, która się trzyma i jest stali bywalce to nawet w nocy o północy zadzwonisz i ktoś pomoże. Trzeba się pojawiać integrować, pić wódę, chadzać na dziwki a będzie pomoc :decayed::grin:

---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ----------

ale jednak ta warszawa to okropna jest :( zalamka :facepalm: we Wrocławiu jak jedziesz na spota to co trzeci ma vaga i z chęcią pomaga każdemu , bo po to jest forum żeby pomagać a nie zdzierać , bo zdzierać to możesz jak masz warsztat takich którzy mają gdzieś czym jeżdżą a forumowicze to chyba inny kaliber ludzi nie ? :) chyba musze sobie łyknąć glenfiddicha na uspokojenie :P

Byłeś u rogala ?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Trzeba się pojawiać integrować, pić wódę, chadzać na dziwki ... :decayed::grin:

?

resztę wykasowałem bo jest bez znaczenia zostawiłem co najważniejsze :kox:

Opublikowano
Trzeba się pojawiać integrować, pić wódę, chadzać na dziwki ... :decayed::grin:

?

resztę wykasowałem bo jest bez znaczenia zostawiłem co najważniejsze :kox:

:grin::dancing:

Opublikowano

Dluga historia, bylo pare osob, ktore vagowaly, ale wpadala masa osob na 1-2 spoty tylko dla tego celu... bo za friko mieli diagnoze.

Czasem nawet zwyklego c**jowego "dziekuje" brakowalo.

Jest spore grono osob w wawie, ktore sobie pomaga poza spotami od paru ladnych lat.

Dokładnie, ja na początku też chodziłem i prosiłem o vaga (pamiętam że chyba boberka i makarona). Później sam się nauczyłem i pomagałem innym ale faktycznie wkurwiające się robi jak ktoś przyjedzie tylko po to żeby zaoszczędzić 50-100zł i nigdy więcej się nie pojawia i nawet słowem sie nie odezwie

Tylko Poziek i oniak (dobre i chętne zawsze do pomocy chłopy) zostali i zawsze pomagają

Opublikowano

no tak macie racje ale ja nie prosilem o zvagowanie bo miałem taki kaprys i chciałem zobaczyc czy wszystko jest cacy tylko konkretnie wtedy jak mi wywaliła kontrolka silnika i troche to wzbudziło niepokój. w warszawie sie nie mogłem nikogo doprosić , we WrocLOVE w niedziele za pierwszym podejściem kolega sprawdził , zczytaliśmy błedy , hornet dostał numer błędu i od razu powiedział o co chodzi i co to za błąd ... i wydaje mi się że to jest jak najbardziej prawidłowy obraz spota , a kto obserwuje i jeździ to widzi że odkąd sie zarejestrowałem na forum to nie opuściłem żadnego spota (w wawie) we Wrocku zależy czy wracam na Weekend

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ----------

Hornet kup dziecku sanki !!! nie żałuj - sam sie ślizgasz (wozem :P) a dziecku ni dasz poszaleć ? :thumbdown:

Opublikowano

no widzisz ty przyjeżdzasz ale ile jest takich którzy tylko piszą o vaga i nigdy więcej się nie pojawiaja. tutaj tkwi problem i stąd niechęć do vagowania:wink:

Opublikowano
no tak macie racje ale ja nie prosilem o zvagowanie bo miałem taki kaprys i chciałem zobaczyc czy wszystko jest cacy tylko konkretnie wtedy jak mi wywaliła kontrolka silnika i troche to wzbudziło niepokój. w warszawie sie nie mogłem nikogo doprosić , we WrocLOVE w niedziele za pierwszym podejściem kolega sprawdził , zczytaliśmy błedy , hornet dostał numer błędu i od razu powiedział o co chodzi i co to za błąd ... i wydaje mi się że to jest jak najbardziej prawidłowy obraz spota , a kto obserwuje i jeździ to widzi że odkąd sie zarejestrowałem na forum to nie opuściłem żadnego spota (w wawie) we Wrocku zależy czy wracam na Weekend

masz 100% racji, ja tylko opisalem Ci jak to wygladalo u nas... :wink:

:shock3: nie wierzę

a Ty kolego to juz sie nie udzielaj nawet... odkad pamietam przyjezdzasz tylko na spoty zeby ktos Ci szczytal bledy, cos tam wyrezal, kabelki polutowal... a sam NIC, ZERO.

Jeszcze widzialem, ze w weekend trollowales u Boberka w garazu.

:decayed:

Opublikowano

I ściąga norbiaka z pruszkowa na ursynów żeby mu poduszki skasował:facepalm:

Opublikowano

a Ty kolego to juz sie nie udzielaj nawet... odkad pamietam przyjezdzasz tylko na spoty zeby ktos Ci szczytal bledy, cos tam wyrezal, kabelki polutowal... a sam NIC, ZERO.

Jeszcze widzialem, ze w weekend trollowales u Boberka w garazu.

kurfa myślałem że się nie wyda :facepalm::facepalm: :doh:

:disgust::embarrassed::embarrassed:

Opublikowano

to jak już przeglądam to napisze tutaj , koledzy Ci bardziej doświadczeni - gdzie w warszawie polecacie założyć alarm do mojej b6? i raczej nie pod kluczyk tylko z osobnym pilotem ? bedziemy rezac z dominem rns-a a to już bedzie kusiło oko wiec trzeba założyć wyjke :)

Opublikowano

Ja z Norbim Ci założymy. Za 1L JD.

Opublikowano
Ja z Norbim Ci założymy. Za 1L JD.

:thumbup1::thumbup1:

chopin - Tylko sobie weź kup ze 3-4 paczki bezpieczników :grin::grin:

Opublikowano

lepiej lawete zamów :grin:

Opublikowano

Ja do Norbiaka podjadę, to go na lince zaciągnę. :thumbup1:

Bezproblemowo :) Z resztą Kali jakoś sam odjechał.. bez wycieraczek, świateł, klaksonu i z owartym bagażnikiem ale odjechał :polew:

Opublikowano

to było B5

B6 jest bardziej awaryjne i lepiej dmuchać na zimne:decayed:

Opublikowano
Ja do Norbiaka podjadę, to go na lince zaciągnę. :thumbup1:

Bezproblemowo :) Z resztą Kali jakoś sam odjechał.. bez wycieraczek, świateł, klaksonu i z owartym bagażnikiem ale odjechał :polew:

:polew::polew::polew: jak dorzucisz szklanki JD to myślę, że jeszcze Ci TT zamontują :polew:

Opublikowano

Od pewnego czasu poszerzyliśmy z Norbim zakres naszej pomocy o ustawiania modułu BT :kox:

Opublikowano
Od pewnego czasu poszerzyliśmy z Norbim zakres naszej pomocy o ustawiania modułu BT :kox:

łączy się bezpośrednio z kremlem ??

Opublikowano

To kiedy wpadasz kolego :decayed:

---------- Post dopisany at 13:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ----------

Co do Górala, to fakt nie mogłem się powstrzymać i musiałem napisać, samolub wykorzystujący porządnych forumowiczów!

Precz z napływową chołotą!!!

Opublikowano

no bede dzisiaj na spociku :D przyjeżdżajcie , porezamy i JD wypijemy :P

---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

Poziek jak kurna pisałem do Ciebie w sprawie BT to żeś nawet kropki nie odpisał ! i w końcu Domin zaproponował pomoc , a teraz taki chetny :facepalm:

---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ----------

to w końcu gdzie ten alarm montować w wawie ? macie jakiś zaufanych ludzi ? podpowiedzcie proszę :hi:

---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ----------

Flyer już odpisał - dzięki :)