Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BUM :kox:

co BUM?

Też mi się wydaje, że BUM. :gwizdanie:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy spotkania przy Promenadzie to już taka niezmienna tradycja?

Okrutnie nie po drodze mi ta Promenada :confused4:

Opublikowano

Czy spotkania przy Promenadzie to już taka niezmienna tradycja?

Okrutnie nie po drodze mi ta Promenada :confused4:

W okresie zimowym w Forcie Wola sa spociki :naughty:

A do Promenady polowa z nas ma do pokonania cala wawe......a jednak dajemy rade :decayed:

Opublikowano

Ok, to w przyszłym tygodniu przyjadę - to jest ostatnia szansa przed ślubem - później żona mnie nie puści :gwizdanie:

Opublikowano

Ok, to w przyszłym tygodniu przyjadę - to jest ostatnia szansa przed ślubem - później żona mnie nie puści :gwizdanie:

Chłopie przemyśl to wszstko i najlepiej nie żeń się :punish:

Małżeństwo to pierwszy krok do rozwodu :nabijasie:

Opublikowano

Monogamia to najgorszy, najbardziej okrutny pomysł szatana !! Skurczybyk myślał, myślał i wymyślił :ranting1:

Jedno słowo.. Jedno !! I tak nas Panowie udupił !! No udupił nas po uszy :foch::bicz2:

:decayed:

Opublikowano

Eee tam, młodzi jeszcze jesteście, głupoty opowiadacie :)

Moja dziewczyna jest idealna - testy przedślubne trwały 10 lat, więc wiem co mówię :>

A na spoty i zloty to pewnie będzie ze mną przyjeżdżała, taka jest fajna!

Opublikowano

Kobieta Cię usidliła, a ty nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy :no:

:mysli: Tak Cię urządziła biedaku... Ona to dopiero jest geniuszem zła :evil:

:kox:

Opublikowano

trzyfx... witam kolege z branzy :>

//w ;)

Opublikowano

Kobieta Cię usidliła, a ty nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy :no:

:mysli: Tak Cię urządziła biedaku... Ona to dopiero jest geniuszem zła :evil:

:kox:

Nosfer ty nie podskakuj bo kilka przedstawicielek płci przeciwnej też masz na forum. :evil: :evil:

Opublikowano

I wiem co mówię :decayed:

Ale co Ja się śmieję moja K. to dopiero jest przebiegły Lis :ok2:

Opublikowano

trzyfx... witam kolege z branzy :>

//w ;)

Ale ten internet jest mały :)

Na //w w topicu o brykach jeszcze się nie chwaliłem - najpierw muszę odpicować moją Audisię - tam każdą ryskę zauważą i wyjdzie na to nie potrafię w Photoshopie zdjęć poprawiać :decayed:

Opublikowano

Moja dziewczyna jest idealna - testy przedślubne trwały 10 lat, więc wiem co mówię :>

"A teraz patrzy mi przez ramię i choćbym chciał, to i tak nic innego niż wazeliniarstwo nie napiszę" :D

Żartowałem, tymbardziej, że:

MOJA KOBIETA TEŻ JEST IDEALNA, NA WSZYSTKO MI POZWALA, A TO ŻE ROBIĘ WSZYSTKO CO MI KAŻE TO DLATEGO ZE SAM TAK CHCĘ. A! I TO ŻE ONA ŹLE GOTUJE TO WIERUTNE KŁAMSTWO, BO WCALE MI NIE GOTUJE. :hi:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A jak to się mówi: "Do ślubu Kobieta ma na oczach ciemne okulary, a po ślubie diabeł je Jej zdejmuje.." :gwizdanie:

Opublikowano

:palacz:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: Dokładnie :naughty: :naughty:
Opublikowano

Przepraszam, że teraz użyję tylko emotek:

1. śmieję się nie do Ciebie tylko, że tak się dajesz nabierać:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

2. przyjedź na spota, a wytłumaczymy Tobie żebyś się nie żenił w ten sposób (inny nie wchodzi w grę, bo nie zrozumiesz):

:bicz: :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz2: :bicz2: :fool: :fool: :baseball: :baseball: :punish: :punish:

3. Co Ciebie czeka:

teraz jest pięknie: Ty :kwiatek:, mówisz, że ją :giveheart:. Ona też mówi, że Ciebie :giveheart: i jeszcze przed ślubem dostajesz za to :sexinbed: i :sex:. Możesz w każdej chwili zaproponować jej :ssij: i jest git :banan2:. Po dobrym :seksiasty: obydwoje jesteście :heat:, bo wymagało to wysiłku i było :ok2:. Jest fajnie, dajecie sobie :buziak:, nawzajem się :pociesz:, wyjeżdżacie na wakacje :JC_fan:, odpoczywacie :beach: i generalnie jest :dance2:. Masz pełen luz: z chłopakami wychodzisz na :drunk:, razem chodzicie na :dance:, ona :boobs:. Jesteście już na takim etapie znajomości, że w jej towarzystwie pozwalasz sobie nawet na :piroman::pierdzioch:, a ona to akceptuje :hahaha:. Wszyscy patrzą na Was :this: i myślą: super para :good: i biją :oklaski:.

Niestety, przychodzi czas na ślub no i niestety, kolej rzeczy jest taka: kończą się koledzy z Klubu :a4fan:, nie ma wychodzenia na :drunk: i :dance:. Ona zaczyna coraz częściej strzelać :foch:, są ostrzejsze :rtfm:, a Ty niepotrzebnie się :rant:. Patrzysz na nią i myślisz, że coś tu jest nie tak :think2::no4:. Coraz częściej reagujesz :zemdlal:, drażni Ciebie jej :bla:, bo ciągle Tobie rozkazuje :rtfm:. Przynoszenie :kwiatek: coś jeszcze daje, ale to na krótką metę :nose:. Myślisz sobie, że miało być inaczej :pilot:. Jeżeli coś pójdzie nie po jej myśli to :baseball: i przychodzisz do pracy :vava: i :lol1:, a ona ma niezły :hahaha:.

Niby jesteś :paker: i prawdziwym mężczyzną, ale w końcu siadasz i :co:, że coś tu jednak jest nie tak i chyba :friends: z Klubu A4 mieli trochę racji. Mija trochę czasu, a Ty znowu :bicz: i ponownie idziesz do pracy z :vava: i koledzy się z Ciebie :this:. Udaje się Tobie wyrwać na spota, opowiadasz co się dzieje, a my :punish::fool:. Stoisz i :beksa: więc pocieszamy Ciebie jak możemy :pociesz:. Suli mówił, że małżeństwo to pierwszy krok do rozwodu, ale Ty nie chciałeś słuchać :no4:, bo miałeś :bag: i nie widziałeś co się święci. Pytasz się :wtf: więc my mówimy żebyś :closed: to małżeństwo. Podoba Ci się nasz pomysł :radocha:, jesteś uradowany i nam :brawo:. Jest rozwód, ale niestety Twoja żona zabiera Tobie to co kochasz najbardziej, czyli :a4fan:. Jesteś ;( :wallbash: ;(, no ale nie masz wyjścia. Rozwód mija i wracają piękne czasy: :drunk: z kolegami, :sexinbed: świeżego mięska, :travolta: i :palacz:. Masz totalny luz :guma:, robisz co chcesz - odpoczywasz po trudnym okresie Twojego życia :beach:. Są :boobs: i inne rozrywki, a Ty nauczony przez :friends: z Klubu A4 wiesz już, że nie wolno się żenić, bo to :fool:. Tak więc pomyśl, zanim ktoś zamydli Tobie oczy i przyjedź na spota to zdejmiemy Tobie klapki z oczu ...

Opublikowano

....kurfa padlem :polew:

Opublikowano

lukaszr masakra.. :kox::polew:

Opublikowano

To teraz niech lukasz powie skad ten tekst skopiowal... :tongue4: