Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
góral Ty sie najpierw nauczy poprawnie pisać :P:P:P :naughty:

Ty się ciesz, że ten ochlej trafia w klawiaturę. To już jest sukces...

hehehe grubo Panie grubo :thankyou2:a poza ty to :takiego::grin::grin::grin::grin:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czapka... :hi::bry:

Dawno już chyba tyle autek nie było co wczoraj to mówie wrzucę... :whistling::banan: ...żeby Maniek żałował :buahaha::buhaha::evil2:

spot.jpg

Opublikowano

ładnie :wink:

Opublikowano

kurde chyba suli tam się czai

Opublikowano

niemozliwe , Suli aktualnie siedzi przypiety łancuchem do akacji w Dolinie Rospudy :wink:

Opublikowano

nooooooo :grin::grin:

Opublikowano

Jezus jaki on jest już stary i brzydki :shock3:

Gdyby nie to, że jest z PISu i ma napchaną kabzę, to chyba by chłopak nigdy nie umoczył :naughty::kox:

Opublikowano

Gdyby nie to, że jest z PISu i ma napchaną kabzę, to chyba by chłopak nigdy nie umoczył :naughty::kox:

Jechalismy 2 lata temu na Bukowine to nie mogłem sie nadziwic , ze taki stary , taki brzydki a jednak se dziewuche znalazł ...

Opublikowano

Jechalismy 2 lata temu na Bukowine to nie mogłem sie nadziwic , ze taki stary , taki brzydki a jednak se dziewuche znalazł ...

Moim zdaniem zaimponował jej intelektem.

Aaaalbo wielkim pytongiem.

Na bank jedno z tych dwóch.

:kox:

Opublikowano

Dawno już chyba tyle autek nie było co wczoraj to mówie wrzucę... :whistling::banan: ...żeby Maniek żałował :buahaha::buhaha::evil2:

http://s24.postimage.org/7j2hhz36p/spot.jpg

Jaro Ty mnie tutaj prosze ja Ciebie nie stresuj ! :P nastepny spot powinienem już być :P:decayed:

Opublikowano

Witam

Mam pytanko gdzie w wawie regeneracja turbiny jakieś sprawdzone miejsce?? Ktoś wie jaki koszt??

Opublikowano

http://s24.postimage.org/7j2hhz36p/spot.jpg

Jaro Ty mnie tutaj prosze ja Ciebie nie stresuj ! :P nastepny spot powinienem już być :P:decayed:

To ja się nie pokazuje :strachliwy::bicz::polew: :polew: :polew:

---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ----------

Ooooo jarko mi "JUŻ" ramki wysłał :banan:

Opublikowano

a to specjalnie dla Jarka :P z czasów kiedy jeszcze go nie było nawet na forum co by żałował że tak późno dołączył :P:P:P :grin::grin::grin::polew::polew::polew:

<a  href=ad1e237299d41b16med.jpg' alt='ad1e237299

Opublikowano
a to specjalnie dla Jarka :P z czasów kiedy jeszcze go nie było nawet na forum co by żałował że tak późno dołączył :P:P:P :grin::grin::grin::polew::polew::polew:

http://images41.fotosik.pl/1976/ad1e237299d41b16med.jpg

:dziura:

Opublikowano

a>

:shocked::sick3::sad::beksa:

Opublikowano

a>

:grin: oko za oko spot za spot :polew::polew::polew:

Jarek pozdro :hi:

Opublikowano

a>

I wszystko jasne :wink:

Opublikowano

a>

I wszystko jasne :wink:

:wink::wink::wink::naughty:

Opublikowano

niemozliwe , Suli aktualnie siedzi przypiety łancuchem do akacji w Dolinie Rospudy :wink:

Moskal masz nieaktulane informacje :no4:- obecnie wyganiam rolników z działek :baseball:przejętych pod budowę wariantu alternatywnego obwodnicy Augustowa, która jakiś czas temu ruszyła :cicho::polew:

Nosferski - jak zwykle wszystko pomyliłeś :no::fool::wallbash::unknown:

:tongue4::tongue4:

Zupełnie jak w dowcipie - Pytanie do Radia Erewań:

- czy to prawda, że w Moskwie, na Placu Czerwonym rozdają Wołgi?

- w zasadzie tak - z tym, że nie w Moskwie a w Petersburgu, nie na Placu Czerwonym a na Prospekcie Newskim, nie Wołgi tylko rowery i nie rozdają a kradną:grin::grin::grin:

Tak więc prostując Twoją nieścisłą wypowiedź:cool1:

- nie stary i brzydki a piękny:grzywa: i młody (ale dojrzały :kox::naughty:)

- nie z PiSu a... powiedzmy z innej partii... bez szczegółów (bo obecnie też co raz bardziej wstyd się do niej przyznawać :doh::facepalm::facepalm:)

- i bez wypchanej kabzy, niestety :sorry::embarrassed::smutas::beksa:- jak to człowiek żonaty:whistling::whistling::naughty::wink4:

Moim zdaniem zaimponował jej intelektem.

Aaaalbo wielkim pytongiem.

Na bank jedno z tych dwóch.

:grzywa:Oprócz obu powyższych mam jeszcze szereg innych zalet :naughty::naughty:, ale przez skromność nie będę się rozpisywał:whistling:

:decayed:

Opublikowano

kiedyś miałeś eSe a teraz klekota 2.5 więc wykreśl to z tej listy :wink: