Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(...)

Misiu jakie :silacz::blink: Nie myl mnie z Adasiem :cool1: Ja od wakacji bardzo regularnie chodz? na :travolta: sals? i dobrze wiem, ?e J. te? chcia?aby ?eby? chocia? troszk? potrafi? :dance: ale ty wolisz :read: lub :pali: a gdybys nawet poszed? z ni? na :banan2: to i tak po chwili z racji wieku by?by? :heat::lazy: z przem?czenia

Wi?c nie przekr?caj faktów :cool1: bo :banned:

Adaś organoleptycznie, ale wszyscy wiedzą, ze mentalnie w prężeniu "muskułów" nie masz na Forum równego :D

Fajnie, że chodzisz na taniec brzucha - jeszcze 2 lata i może adamoo z Tobą na jakimś weselu zatańczy - czyje się tam nam kroi :mysli::decayed:

A J w odróżnieniu od Q nie musi uczyć swojego faceta nowych sztuczek. Że sparafrazuję to co kiedyś oniak powiedział : Poź - ty po prostu jesteś niedoinwestowany :tongue4::D

Ale nie przejmuj się - perfekcja przychodzi z czasem. Ty będziesz go z pewnością potrzebował znacznie więcej, ale z pewnością masz na doskonałość szansę :wink4:[br]Dopisany: 22 Październik 2008, 18:05:43_________________________________________________A co do faktów - nigdy ich (w odróżnieniu od niedoinwestowanych) nie przekręcam, ja jedynie wykorzystuję je do własnych celów :D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Adaś organoleptycznie, ale wszyscy wiedzą, ze mentalnie w prężeniu "muskułów" nie masz na Forum równego :D

Wiciu mentalnie wydaje ci się, że jesteś młodzieniaszkiem :naughty: Czas zrewidować ten pogląd :gwizdanie: Ale rozumiem tak jak wyborowy samiec tak i na forum znaczysz swoje terytorium :pierdzioch:

Fajnie, że chodzisz na taniec brzucha - jeszcze 2 lata i może adamoo z Tobą na jakimś weselu zatańczy - czyje się tam nam kroi :mysli: :decayed

Pierwsza część twojej wypowiedzi jest cyniczna i prześmiewcza co wynika z faktu iż jesteś zazdrosny o salsę ( nie o taniec z Adasiem, żeby nie było). Tak, tak wiem będziesz zaprzeczał ale niepotrzebnie :tongue4:

A J w odróżnieniu od Q nie musi uczyć swojego faceta nowych sztuczek

Ten fakt należy interpretować inaczej, mianowicie ty nie masz w sobie już energii na tego typu aktywności...z tego też względu twoja J. chodzi sama w czwartki do Enklawy :dziura::naughty:

Że sparafrazuję to co kiedyś oniak powiedział

Fakt kiedyś powiedział ale to były inne czasy, teraz w jego życiu nastały zmiany :decayed: Zmienił się, sam ? :cool1:

Ale nie przejmuj się - perfekcja przychodzi z czasem

Jedyna teza, z którą się zgodzę w tej całej wymianie poglądów :wink4:

ale z pewnością masz na doskonałość szansę :wink4

tutaj się zwyczajnie w świece podlizujesz i kokietujesz...dorosły chłopa a takimi sztuczkami się posługuje :rolleyes: :rolleyes:

co do faktów - nigdy ich (w odróżnieniu od niedoinwestowanych) nie przekręcam, ja jedynie wykorzystuję je do własnych celów :D

To jest manipulacja. Wciąż się tego od Ciebie uczę :naughty::tongue4:

Opublikowano

Dziś i młodostan i starsze pryki wspięły się na wyżyny swych możliwości. Umierłem czytając wasze pościki :polew:

Opublikowano

Dziś i młodostan i starsze pryki wspięły się na wyżyny swych możliwości. Umierłem czytając wasze pościki :polew:

Spoko loko :wink4: Gdyby ktoś nie rozumiał o co w tym wszystkim chodzi tłumaczę:

Wiciu przeżywa kryzys wieku średniego. Pomagajmy mu wszyscy. sami widzicie, co się z nim dzieje. Tak się zakręcił w tym wszystkim co pisał. :kox::polew:

Opublikowano

:OMG: Ciekawe czy znajdzie się taki, co przeczyta ten wątek od deski do deski. :mysli:

Słuchajcie, trzebaby pomyśleć o jakimś syntezatorze mowy, który będzie nam czytał te wszystkie wyprodukowane przez nas posty, bo inaczej to marnie skończą nasze oczy.

Opublikowano

czwartki do Enklawy :dziura: :naughty

W czwartki sa nauki Salsy chyba ? :mysli: Moja ex jest tam barmanką i coś mie przebąkiwała :gwizdanie:

To jeszcze nie były wyżyny :decayed:

Opublikowano
Fakt kiedyś powiedział ale to były inne czasy, teraz w jego życiu nastały zmiany

Taaa ? :polew:

Opublikowano
Na spotach się nie pojawiacie a tu masa nowych atrakcji

tylko hamer, a kurna wcześniej tam czerwona strzała była i nikt!... zdjęcia nie zrobił!!! :bicz3: :decayed:

Opublikowano

O KURRR, słyszeliście? :shocked: Wszędzie trąbią o tym, że terroryści zablokowali cieśninę Malakka, przez którą pociskają tankowce z ropą i w związku z tym ceny paliw w ciągu kilku dni mają wzrosnąć nawet trzykrotnie. Nie wiem jak wy, ale ja to jadę robić zapasy...

Opublikowano

no cóż - nawet własnej pupie nie można ufać :chytry:

na szczescie alcantara łatwo sie czyści :)

Opublikowano

O KURRR, słyszeliście? :shocked: Wszędzie trąbią o tym, że terroryści zablokowali cieśninę Malakka, przez którą pociskają tankowce z ropą i w związku z tym ceny paliw w ciągu kilku dni mają wzrosnąć nawet trzykrotnie. Nie wiem jak wy, ale ja to jadę robić zapasy...

Jakas sciema :decayed:

Opublikowano

Jakas sciema :decayed:

Baaardzo szybko byliby zupełnie martwymi terrorystami :evil: W mgnieniu oka :baseball:

Zapewnienie bezpieczeństwa energetycznego to sprawa priorytetowa.

Opublikowano

jeb***em gościowi z liścia :gwizdanie: i mniej więcej wyglądało to podobnie jak tu

http://pl.youtube.com/watch?v=ceIqNH0-x-Y

Opublikowano

Wspólnie z moderatorem z A3 Club postanowiliśmy się trochę zintergrować dlatego

Zapraszamy na wspólny spot - musi nas być jak najwięcej, bo A3 Club zbiera się w mocnej grupie.

a4ka3cspot.jpg

Opublikowano

świetny pomysł :good: kiedyś na akp gadałem z klubowiczką z a3 ale nic nie udało się zorganizować.

dawno nie byłem więc ja będę na 100% :kox:

Opublikowano

a4ka3cspot.jpg

Ta ładna pani też będzie? :naughty:

Opublikowano

Ja jestem co tydzień, więc tera też wpadne :decayed:

Opublikowano

(...)

:D

Żuczku.

Norrmalnie jeszcze nigdy się tak rozpaczliwie nie broniłeś.

Komentarz do każdego mojego zdania :good:

Ale wyluzuj, bo jeszcze ze dwa posty i Ci żyłka gdzieś z ciśnienia pęknie :polew:

I nawet mój wiek Ci nie pomoże :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ta ładna pani też będzie? :naughty:

Specjalnie dla Ciebie zaprosimy :naughty:

Opublikowano

Ja jestem co tydzień, więc tera też wpadne :decayed:

A ja zwyczajowo Stilakiem - Helmut jedzie do sanatorium :>