Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żywe radary :naughty::tongue4: na te jakoś jammera jeszcze nie widziałem :kox:

noszę zawsze na sobie :gwizdanie: :kox:

Eeee... chyba do szczania zdejmujesz.

:polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

żywe radary :naughty::tongue4: na te jakoś jammera jeszcze nie widziałem :kox:

noszę zawsze na sobie :gwizdanie: :kox:

Eeee... chyba do szczania zdejmujesz.

:polew:

Trzeba być tfardym nie mientkim :polew:

Opublikowano

Pany, nie rozgadujcie się za bardzo, bo dziewczyny z A3 kontrolują nasz wątek. Chyba nie chcecie, żeby się przestraszyły. :decayed:

Opublikowano

Panowie mam wielką prośbe ..może ktoś jutro zabrać na spota pilni/czek do metalu ?

Trza mi bedzie do spiłowania śrubek od przejścia do turbiny...a nie posiadam czegoś takiego w swoim garage :embarrassed:

Opublikowano

Redmond, odebrałem graty dla Ciebie włącznie z uszczelką.

Poza tym mocno się zastanów czy chcesz to zrobić na spocie - kiepsko to widzę.

Opublikowano

Panowie mam wielką prośbe ..może ktoś jutro zabrać na spota pilni/czek do metalu ?

Trza mi bedzie do spiłowania śrubek od przejścia do turbiny...a nie posiadam czegoś takiego w swoim garage :embarrassed:

Powiem Ci tylko z doświadczenia, że lepiej, żebyś wziął ze sobą nowe szpilki, bo mają tendencję do łamania się, obym się pomyliła w Twoim przypadku. :)

Opublikowano

Redmond, odebrałem graty dla Ciebie włącznie z uszczelką.

Poza tym mocno się zastanów czy chcesz to zrobić na spocie - kiepsko to widzę.

Ile wyszło ?

Dlaczego kiepsko to widzisz ? Kurde tak naprawde to nie bede miał kiedy tego zrobić :wallbash:

Ostatnio wydech był odkręcany od turbo wiec powinno pojsc gładko .

Kaśka

:good:

Opublikowano

Rajmund, to brać te linkie? :decayed:

A tak serio to nic się nie martw, bedziem tam stać do oporu - aż odpalisz auto.. :th:

Opublikowano

A tak serio to nic się nie martw, bedziem tam stać do oporu - aż odpalisz auto.. :th:

To zgłoście do kierownictwa Arkadii, że będziecie całą noc i jeszcze w środę :polew:

Opublikowano

środe wielkanocną chyba :decayed::polew:

Opublikowano

Rajmund[/b], to brać te linkie? :decayed

Tomek ..brać :embarrassed:

Kurcze nie to żebym mi sie strasznie paliło ..ale umówiłem sie na jutro na oddanie turbiny ..i tak wyszło.

Ja bede na Arkadii juz od jakiejś 17-18 co by studzić trurbone ..może wywale obudowe filtra powietrza ..co by łatwiej szuszarkę wytargać :mysli:

Opublikowano

Tomek ..brać :embarrassed:

Kurcze nie to żebym mi sie strasznie paliło ..ale umówiłem sie na jutro na oddanie turbiny ..i tak wyszło.

Ja bede na Arkadii juz od jakiejś 17-18

No i dobra, myślę, że i ja wyjątkowo jakoś tak wcześniej się pojawię. Będzie Pan zadowolony... i małżonka będzie zadowolona.. :wink4: :th:

Opublikowano

Dlaczego kiepsko to widzisz ? Kurde tak naprawde to nie bede miał kiedy tego zrobić :wallbash:

na PW zapomnialem napisac o jednej rzeczy ... odkrecenie powrotu oleju od turbo bez kanalu/podnosnika to jak wycinanie migdałkow przez odbyt ...

odpusc temat i znajdz jakis kanal zeby potem nie bylo sraczki ...

Opublikowano

na PW zapomnialem napisac o jednej rzeczy ... odkrecenie powrotu oleju od turbo bez kanalu/podnosnika to jak wycinanie migdałkow przez odbyt ...

Kurfa cały czas o tym myślę pisząc, że kiepsko to widzę.

Opublikowano

Karwa gdzie ja kanał znajde :thumbdown::angry:

wp***u :evil:[br]Dopisany: Październik 27, 2008, 07:40:15 _________________________________________________Nie no nie ...podirytowałem sie ..mimo to bede próbował ..nie mam wyjścia , nie mam nikogo z kanałem w Wawie . :wallbash:

Jak trze bedzie to wyszarpie to turbo zębami :angry:

Opublikowano

Powiem Ci tylko z doświadczenia, że lepiej, żebyś wziął ze sobą nowe szpilki, bo mają tendencję do łamania się, obym się pomyliła w Twoim przypadku.

wow Kate - teraz mi zaimponowałaś :good:[br]Dopisany: 27 Październik 2008, 19:52_________________________________________________

Karwa gdzie ja kanał znajde :thumbdown::angry:

wp***u :evil:[br]Dopisany: Październik 27, 2008, 07:40:15 _________________________________________________Nie no nie ...podirytowałem sie ..mimo to bede próbował ..nie mam wyjścia , nie mam nikogo z kanałem w Wawie . :wallbash:

Jak trze bedzie to wyszarpie to turbo zębami :angry:

Raguś, nerwusie - u mnie na parking jest podjazd - bez problemu bedziesz miał dostęp do silnika od spodu, góry itd..

jak chcesz to daj znac pogadam z cieciem żeby Cię wpuścił...tyle że Spota na moim parking raczej nie zrobimy :kwasny:

Opublikowano

adaho

Kurna Adaś byłbym dozgonnie wdzięczny ..tylko wraz potrzebuje ręców do pomocy .. :embarrassed:

Zobacze jak nie da rady wyrwać jej od góry to bedziem modziś od dołu :good:

Trza by było jakoś za dnia działać po później to ciemnica :thumbdown:

Opublikowano

Koledzy moskal i kokos, jutro będę na spocie, więc od moskala poproszę smycz, którą zamawiałem, a od kokosa naklejki pod magnes. :>

A oprócz tego: Czy ma ktoś dwie czarne, płaskie naklejki klubowe na zbyciu? Chętnie odkupię.

W tym sajgonie żeby być zauważonym to już trzeba zmieniać kolor czcionki... :decayed:

Opublikowano

Ja poroszę Moskala o moją stalową linke :wink4:

Opublikowano

adaho

Kurna Adaś byłbym dozgonnie wdzięczny ..tylko wraz potrzebuje ręców do pomocy .. :embarrassed:

Zobacze jak nie da rady wyrwać jej od góry to bedziem modziś od dołu :good:

Trza by było jakoś za dnia działać po później to ciemnica :thumbdown:

żaden problem ..

a chcesz to sam robić ? może lepiej wbić się do jakiegoś mechaniora żeby to raz dwa podmienił - może Rogal będzie miał kogoś wolnego ??

albo w VTG na tyłach BP - za wymienę chcą chyba 300 pln