Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

19 :> I to z opóźnieniem na początku :tongue4:

16.977 sek.

:sick3:

:embarrassed:

:polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kotś się tu chwalił że ma 23cm w zwisie :gwizdanie:

To pewnie człowiek legenda :decayed:

Ale dżuuuma .. zaraz usnę :cool1:

Opublikowano

Widze że u ciebie to samo co u mnie... Nuda Nuda Nuda i nuda.

Opublikowano

Ragga a wiadomości na gg czytałeś[oglądałeś] :naughty:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 17:01_________________________________________________robię oT; panowie gdzie mogę kupić coś takiego:

normal_688874.jpg

normal_688875.jpg

Opublikowano

Widze że u ciebie to samo co u mnie... Nuda Nuda Nuda i nuda.

No ..mało że nuda to jeszcze sie Bluejebanyconnect wiesza :evil:

Krzyniu ..ja dziś byłem na GG..jakieś 8 sekund.. nie miałem czasu rano :( Dziś zobacze co tam za d*py wysłałeś :naughty:

Opublikowano

Masakra u mnie nikt sie nawet nie rucha ( czyt kręci ) po sklepie... ;(

Krzyniek a co to takiego ?

Opublikowano

Masakra u mnie nikt sie nawet nie rucha ( czyt kręci ) po sklepie... ;(

Tu to sie jeszcze kręcia parę osób...ale nikt sie nie pyta .. nie ma z kogo poziać ..nikt sie dawno nie potknął o podest..ooo Pani zahaczyła obcasem .. :tongue4:

Aby do 20 : 30 :wallbash: Dziś to chyba przechylę butelkę czerownego półwytrawnego .. :kox:

Opublikowano

Ja ewentualnie coś czystego czterdziestoprocentowego albo posiedze z Jackiem Danielsem i lodem :decayed:

Przyszła maszyneria do tipsów dla mojej dziewczyny to pewnie będzie zajęta a ja w tym czasie będe myślał jak włożyć mojego GTRSa i FMICa które narazie leża w pokoju i pachna :kox:

Opublikowano

Krzyniek a co to takiego ?

nie bardzo wiem jak to się nazywa fachowo... opisze to tak: to się montuje do ramy a na tym się montuje koło.

Opublikowano

posiedze z Jackiem Danielsem i lodem :decayed:

..dobre towarzystwo :naughty: ..zaproś jeszcze Grandsa a sam obudzisz sie z tipsami :D

Przyszła maszynka do tipsów dla mojej dziewczyny to pewnie będzie zajęta a ja w tym czasie będe myślał jak włożyć mojego GTRSa i FMICa które narazie leża w pokoju i pachna :kox:

O stary ..kozak jesteś :polew:

Ciekawe czy kobieta odczuje różnice jak zza zderzaka będzie wystawać srebrny kaloryfer :decayed::kox:

Opublikowano

Naszczescie mam w rodzinie inne auta którymi może jezdzić, poki co pożyczam jej a4re ale powiedziałem, ze po założeniu tego wszystkiego ma kategoryczny zakaz jeżdżenia autem :gwizdanie: po tym jak kiedyś mi powiedziała że moja była coupeta na rondzie weszla lekko bokiem :decayed:

Mam jeszcze SPIRYTajta i jakiegos meksykanina o nozwisku Tequilla :kox:

P.S.

Srebrny kaloryfer wyląduje zaraz po tym jak znajde gdzieś kolanko aluminiowe 90 stopni fi50, bo narazie jestem skazany na re5pect :confused4:

Opublikowano

Moja kobietka nawet sie nie tyka mojego pociska :decayed: Nawet nie chce :wink4:

Kolanka ? Idz do sklepu metalowego kup kawałek rurki i poproś o wygięcie ..sa nawet specjalne zakłady które sie tym zajmują :naughty:

Na re5pect to troszkę przeginają z cenami ... :disgust:

Opublikowano

Nie w Opolu mój drogi :wallbash: u nas jest nawet problem ze zrobieniem weży w metalowym oplocie... PORAŻKA! A dostałem od Poziowskiego wizytówke jakiegos zakładu ( hydrocostam ) w wawie bo raz na miesiąc bywam u was, to chyba gdzieś zgubiłem... :kwasny:Będe musial mu napisać jeszcze raz jak wróci do PL...

Ja jestem zdania że auto to auto mam AutoCasco wiec co mi tam :good: Tyle że ona ma za małe umiejętności żeby śmigac autem które ma ponad 200 koni i Quattro... :decayed:

Opublikowano

Tyle że ona ma za małe umiejętności żeby śmigac autem które ma ponad 200 koni i Quattro... :decayed:

To juz taka stadnina sie uzbierała ? :naughty::kox:

Nie w Opolu mój drogi :wallbash:

..ale hydraulików macie ? :wink4: Oni przeważnie mają giętarki do rur... u mnie w rodzinnym miasteczku ( mała wichura :P ) jest taki zakład metalowy ..gdzie dotaczają różne pierdoły, spawają ...i mają dobry sprzęt do gięcia rurek :kox: :kox:

Podobno gdzieś w obi swego czasu były rury na poręcze ..chromowe ..na metry można było kupić :wink4: ..ale zwiedziłem Warszawskie Obi i nic ... za to wyczaiłem gdzie kolesie mają stal do zrobienia wydechów 3 cale ..coś jakoś 30 zł / metr :kox:

Opublikowano

Co do mikołaja to 14.857 sek. :evil: :evil: :evil:

Ciekawe kto lepszy.

Opublikowano

Co do mikołaja to 14.857 sek. :evil: :evil: :evil:

Ciekawe kto lepszy.

Wyrobiona łapa :polew:

Opublikowano

coś nudą tu wieje :gwizdanie:

http://www.dziennik.pl/auto/article276376/Oto_raj_dla_twoich_oczu_.html?gallerySeq=2#top

niestety Audi się nie popisało http://www.dziennik.pl/auto/article276376/Oto_raj_dla_twoich_oczu_.html?gallerySeq=8#top

na nadchodzący nowy rok: http://www.dziennik.pl/auto/article269085/Piekna_Polka_w_kalendarzu_Pirelli_2009.html

a teraz lekki OTjak już sobie pooglądaliście i :slina:: kto ma dojście do ETKI? muszę zakupić klocki i tarcze i powoli robi mi się mętlik co pasuje do mojej Q :mysli:

Opublikowano

kto ma dojście do ETKI?

Każdy ... www.vagcat.com :kox:

Opublikowano

Pany, jest temat. Zróbmy najbliższego spota w Radomiu, bo nie chce mi się jechać do Wawy... :decayed:

Opublikowano

Jak zbierzesz powyżej 10 osób, to jestem za tym żeby jechać :gwizdanie: