Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Angela, Sławek :good: :oklaski: :thumbup:

:drinks::beer1: :drinks: :drinks: :drunk:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pracuje ktoś może w firmie SKF, lub może wie czy gdzieś w wawie jest ich jakiś sklep firmowy ? [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 15:18_________________________________________________na drugą część pytania mam już odp. :wink4:

Opublikowano

raggaman Rozumiem ze to do szkoly na jakies zaliczenie? Projektowalem duzo mebli do swojego mieszkania w 3D Studio Max dla stolarza. Moge podrzucic Ci kilka projektow. Pliki w formacie max-a oraz gotowe renderingi w jpg.

Opublikowano

Szef mnie przyłapał jak siedziałem na Naszej Klasie :naughty:

i co ???

Dostałem wstępną propozycję avansu/zmiany stanowiska :decayed:

na kogo ??

Opublikowano

raggaman Rozumiem ze to do szkoly na jakies zaliczenie? Projektowalem duzo mebli do swojego mieszkania w 3D Studio Max dla stolarza. Moge podrzucic Ci kilka projektow. Pliki w formacie max-a oraz gotowe renderingi w jpg.

Powiem szczerze , że to nie dla mnie .. Dla mojej kobiety .. :embarrassed:

Jeśli masz coś takiego ..i mógłbyś podrzucić ..( nie muszą być to projekty profi ) to bylibyśmy wdzięczni :hi:

Resztę Ci wyjaśnie na PW. :wink4:[br]Dopisany: Grudzień 10, 2008, 03:26:30 _________________________________________________

na kogo ??

Główny opierdalacz...tylko że za biurkiem ;)

..ale znając moje popierdykane szczęście to nic z tego nie wyjdzie :disgust:..czekam do wtorku na odpowiedz ..

Opublikowano

pracuje ktoś może w firmie SKF, lub może wie czy gdzieś w wawie jest ich jakiś sklep firmowy

www.prema.com.pl

Opublikowano
  • Autor

Sławeq Angela moje gratulacje :oczko:

Opublikowano

Za co gratulujecie?

Opublikowano

nie no... :polew:

Ah trochę spóźnione, ale gratki dla Angeli i Slawqa... :good:

Angela, Sławek :good: :oklaski: :thumbup:

:drinks::beer1: :drinks: :drinks: :drunk:

Dzieki bardzo wszystkim :wink4::hi:

Opublikowano

... listwy rzucili

:decayed:

Opublikowano

Ja tez dziekuje wszystkim :):notworthy:

Opublikowano

Za co gratulujecie?

Sławek wkońcu oświadczył sie Angeli ..po tym jak jego pokojówka Aloiza ..przespała sie z nadwornym kucharzem Malika gdzie Poziek miał oficjalnie praktyki .. Cały fakt byłby do zaakceptowania gdyby nie sytuacja w której Nosfer rozbił auto Angeli o pobliskie drzewo którego posadzenie zlecił Lukas ..gdy Sławek i Angela byli na oficjalnej kolacji w nowej posiadłości niejakiej Bryńskiey..gdzie głównym parkingowym był Suli.. który miał romans z siotrą brata szwagra od strony ciotki byłej kobiety Łukasza Ry..która pewnej pamiętnej nocy skróciła jego przyrodzenie by nie obijał nim wszystkich pobliskich latarni i nie szargał tymże przyrodzeniem po chodnikach i parkanach ..wtedy główny inspektor sanitarny Norbi dokonał zamachu na stan cywilny Sławka i.... Angela i Sławek będa mieli dzidziusia :good: :good: :hi: :hi:

Opublikowano

Za co gratulujecie?

Przybedzie nam maly klubowicz lub klubowiczka :decayed::wink4:

Opublikowano

Za co gratulujecie?

Przybedzie nam maly klubowicz lub klubowiczka :decayed::wink4:

Ja sie pociłem co by tekst zredagować ...a Ty tak w paru słowach :polew: :polew:

Opublikowano

no kurde ale historia sam bym tego lepiej nie wymyślił

Opublikowano

Za co gratulujecie?

Sławek wkońcu oświadczył sie Angeli ..po tym jak jego pokojówka Aloiza ..przespała sie z nadwornym kucharzem Malika gdzie Poziek miał oficjalnie praktyki .. Cały fakt byłby do zaakceptowania gdyby nie sytuacja w której Nosfer rozbił auto Angeli o pobliskie drzewo którego posadzenie zlecił Lukas ..gdy Sławek i Angela byli na oficjalnej kolacji w nowej posiadłości niejakiej Bryńskiey..gdzie głównym parkingowym był Suli.. który miał romans z siotrą brata szwagra od strony ciotki byłej kobiety Łukasza Ry..która pewnej pamiętnej nocy skróciła jego przyrodzenie by nie obijał nim wszystkich pobliskich latarni i nie szargał tymże przyrodzeniem po chodnikach i parkanach ..wtedy główny inspektor sanitarny Norbi dokonał zamachu na stan cywilny Sławka i.... Angela i Sławek będa mieli dzidziusia :good: :good: :hi: :hi:

Ragga :shocked::notworthy::polew: :polew:

Opublikowano

Ja sie pociłem co by tekst zredagować ...a Ty tak w paru słowach :polew: :polew:

Piekny tekst Raggamanie :naughty::decayed:

Ja bym tego tak nie wymyslila :tongue4::polew:

Opublikowano

tylko szkoda ze Boberka w nim zabrakło ;P :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Za co gratulujecie?

Na prawdę myślicie że Żwirek kręci z Muchomorkiem?

Gratulacje :good: