Opublikowano 10 Stycznia 200917 l Dajta spokój, przecież każdy orze jak może... ale nie po trupach wielu z nas mialo przygode ze pojechalo po bezwypadkowe auto a okazalo sie smieciem... what ever zmienmy temat odwilż. nie ma się gdzie poślizgać
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l To czemu fałszować? I wciskać komuś kity? Lepiej powiedzieć prawdę i skulić ogon.
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l To czemu fałszować? I wciskać komuś kity? Lepiej powiedzieć prawdę i skulić ogon. Adecneo niektórzy tego niezrozumieją...
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l Brakuje takiej emotki: 'nie karm trola/don't feed the troll' Dokładnie.. Ostastnio mamy mały wysyp trolli Na prędce mogę naliczyć trzech.. :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l Ktoś chce kupić sekretarkę ? Nie bita , dwie poduchy , ciemna skóra , ssanie ręczne
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l Ktoś chce kupić sekretarkę ? Nie bita , dwie poduchy , ciemna skóra , ssanie ręczne brakowało Ciebie.. znowu o d*pach
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l brakowało Ciebie.. No ..ja też tęskniłem za sobą znowu o d*pach Temat nieśmiertelny i zawsze na czasie
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l Ktoś chce kupić sekretarkę ? Nie bita , dwie poduchy , ciemna skóra , ssanie ręczne brakowało Ciebie.. znowu o d*pach Mając do wyboru ... Wolę o d*pach :drool:
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l Licz glosno... Jednemu ciągle coś robią na samochód Drugi jest miszczem Trzeci ma już nawet swój fanclub Btw - chyba sobie stworzę taką małą listę w ... notatniku :polew: Muszę zacząć na nich zwracać uwagę..
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l Licz glosno... nie podjudzaj zielony tylko lepiej wstaw listę kto kogo ignoruje ...bedzie wtedy :> [br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 22:38_________________________________________________ Jednemu ciągle coś robią na samochód Drugi jest miszczem Trzeci ma już nawet swój fanclub lista zacna ale... rozczaruję Cię gdyż jeden z faworytów nie da już wiecej uciechy gawiedzi :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 200917 l Jednemu ciągle coś robią na samochód Drugi jest miszczem Trzeci ma już nawet swój fanclub Pierwszego to znam, bo to mój idol. Ale drugi i trzeci to nie wiem, może zdradzisz coś więcej.