Opublikowano 2 Stycznia 20197 l 6 minut temu, raben napisał: Cześć, Koledzy poleci ktoś mechaniora z mazowieckiego - najlepiej okolice Wawy/Grodziska/Zyrardowa, który pomoże w ogarnięciu problemu z lewym xenonem w b8. Błąd 01534 v48. Mechanicy, ktorych znam rozkladaja rece ? Z góry dzięki za pomoc!? Na początku 2018, byłem kilka razy w Arkadi swoją B7 na siedemnastkach z a5 - może ktoś kojarzy Co prawda uciekłem już z Wawy oraz przesiadlem się do B8 ale musze koniecznie znowu odwiedzić arkadie, w którys wtorek! ? Cześć, Jestem z Grodziska i jak coś to pisz w razie coś ale najpierw zerknij w temat poniżej może pomoże
Opublikowano 4 Stycznia 20197 l Siemanko, koledzy podrzuci ktoś jakiś namiar na mechanika co ogarnie mi wspomaganie? Prawdopodobnie do wymiany maglownica. Z góry dzięki za pomoc
Opublikowano 7 Stycznia 20197 l Ruszyły zapisy na Ogólnopolski Zlot Zimowy w Bukowinie Tatrzańskiej . Kto się wybiera od nas ? Tylko na zlot czy na dłużej ? Przypominam, że jak co roku będę robił gadżety z logo forum np ( koszulki ze swoim nickiem i logo forumowym , polary , ręczniki i zestawy do saun ) . Proszę o wcześniejsze zgłaszanie się do mnie w celu zamówień !!!
Opublikowano 7 Stycznia 20197 l My lecimy na pewno w czwartek. Zobaczymy czy nie w środę. Jeszcze nie wiemy w ile samochodów ale zapewne absolutne minimum to 3 auta. Jak w roku poprzednim będziemy chcieli zacząć od sauenek w Chochołowie.. Szczegóły wspólnego przejazdu są na FB. Edytowane 7 Stycznia 20197 l przez Kosmita
Opublikowano 7 Stycznia 20197 l Hey, Odnośnie wyjazdu na zlot obgadamy temat na spocie we wtorek. Chyba najlepiej wyruszyć w czwartek rano. Popołudniem sauny/relax a w piątek na zlot. Ustalimy czy w tym roku lecieć na Chochołów czy od razu (w czwartek) do Bukowiny i tam zrobić termy bukowińskie albo Białkę, Pozdrawiam
Opublikowano 10 Stycznia 20197 l Siema ja się zdecydowałem i w tym roku na 99% też lece Dawno mnie tam nie było, czas zobaczyć czy coś się pozmieniało i obadać nowe twarze Raczej będę ruszał w piątek rano bo znając życie nie dostane 2 dni od tak wolnego w robocie xD Tak więc w piątek mogę się z kimś zgadać i lecieć
Opublikowano 11 Stycznia 20197 l No my lecimy w czwartek większą grupą. Ale w piątek zapewne też ktoś poleci..
Opublikowano 12 Stycznia 20197 l 23 godziny temu, musti napisał: My też lecimy w czwartek Lecicie z nami do Chochołowa i do pensjonatu obok? W czwartek rano na 4-7 aut bedziemy ruszac..
Opublikowano 12 Stycznia 20197 l 3 godziny temu, Kosmita napisał: Lecicie z nami do Chochołowa i do pensjonatu obok? W czwartek rano na 4-7 aut bedziemy ruszac.. Możemy się zgadać i zobaczymy co i jak , ale myślę że tak
Opublikowano 13 Stycznia 20197 l Ja jeszcze pomyślę, jak robota mi pozwoli to może też w czwartek pojade ale bardziej odstawiam piątek Z ciekawości ktoś w piątek będzie ruszał z Warszawy?
Opublikowano 14 Stycznia 20197 l 16 godzin temu, reikeb napisał: Ja jeszcze pomyślę, jak robota mi pozwoli to może też w czwartek pojade ale bardziej odstawiam piątek Z ciekawości ktoś w piątek będzie ruszał z Warszawy? Jak nam się lista zamknie kto może w czwartek (większość jedzie z nami w czwartek) to pozostała część pewnie pojedzie w piątek
Opublikowano 14 Stycznia 20197 l 18 godzin temu, reikeb napisał: Ja jeszcze pomyślę, jak robota mi pozwoli to może też w czwartek pojade ale bardziej odstawiam piątek Z ciekawości ktoś w piątek będzie ruszał z Warszawy? Załatwiaj i jedziemy od czwartku
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l 11 godzin temu, reikeb napisał: Jeszcze trochę czasu jest pomyślę tylko nocleg trzeba by ogarnąć Ja ogarniam wszystko. Tylko muszę mieć ostateczną liczbę osób
Opublikowano 25 Stycznia 20197 l Siema, jak by ktoś szukał gotowego zestawu kompletnego hamulców do b8 to mam do sprzedania ten co szykowałem dla siebie bo niestety się nie zmieścił pod moje felgi a nie ma nawet jak się ratować dystansami bo koła są na równo z nadkolem... Tak więc jak ktoś zainteresowany zapraszam na pw , chce sprzedać ze tyle co w nie wsadziłem żeby wyjść na 0 i kupić zwykłe od s4 z którymi nie powinno być problemu. Potem pewnie wstawię je do działu sprzedam.
Opublikowano 4 Lutego 20197 l W dniu 13.01.2019 o 20:21, reikeb napisał: Ja jeszcze pomyślę, jak robota mi pozwoli to może też w czwartek pojade ale bardziej odstawiam piątek Z ciekawości ktoś w piątek będzie ruszał z Warszawy? Prawdopodobnie ja będę ?
Opublikowano 4 Lutego 20197 l Teraz, Kodzak33 napisał: Prawdopodobnie ja będę ? Ja na 100% będę ruszał w piątek bo nie dostane aż 2 dni wolnych tak o Tak więc trzeba też zebrać ekipę na piątek i gdzieś się ugadać i polecieć razem