AdamRysiek Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Helo ? Wróciliśmy do żywych, co wtorek Arkadia, a jak pogoda jest ok to stadion, Wpadajcie ?
Michu1996 Opublikowano 15 Lipca 2021 Opublikowano 15 Lipca 2021 W dniu 14.07.2021 o 09:41, Kolkov napisał: Dzięki za spota
AdamRysiek Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Helo, Nie zapominajcie, że spoty są rulegularnie co wtorek ? Widzimy się pod Stadionem 1
black_edition Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Od 19 czy 20 najlepiej przyjechać ? Chętnie bym przyjechał w godzinach wieczornych
TOM77 Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 (edytowane) Cześć, Dawno tu nie zaglądałem, minęło już trochę czasu kiedy byłem ostatni raz na spocie. Starsi klubowicze dobrze mnie kojarzą, za dobrych czasów nie było wtorku, żebym odpuścił spot. Chciałem przypomnieć o swojej działalności i mieć do Was prośbę o wysyłanie zapytań dotyczących części do Waszych furek. Obecnie mogę zaproponować naprawdę super ceny, nie zależy mi marży.. Chcę po prostu robić to co lubię najbardziej, mieć stały kontakt z ludźmi, by nie myśleć o tym co mi się przytrafiło.. Kilka osób wie mniej więcej o czym mówię.. Także podsyłajcie zapytania a ja postaram się zrobić dobrą ofertę. Oczywiście mogę dostarczyć części na spota (jeśli będzie) lub w umówione wcześniej miejsce. Pozdrawiam Tomek Edytowane 23 Września 2021 przez TOM77 błędy 1
black_edition Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 5 minut temu, TOM77 napisał: Cześć, Dawno tu nie zaglądałem, minęło już trochę czasu kiedy byłem ostatni raz na spocie. Starsi klubowicze dobrze mnie kojarzą, za dobrych czasów nie było wtorku, żebym odpuścił spot. Chciałem przypomnieć o swojej działalności i mieć do Was prośbę o wysyłanie zapytań dotyczących części do Waszych furek. Obecnie mogę zaproponować naprawdę super ceny, nie zależy mi marży.. Chcę po prostu robić to co lubię najbardziej, mieć stały kontakt z ludźmi, by nie myśleć o schorzeniu które mi się przytrafiło.. Kilka osób wie mniej więcej o czym mówię.. Nie funkcjonuję może na 100 % procent, ale spokojnie daje radę, także jak tylko będzie coś potrzebne piszcie.. Nie oczekuję współczucia, chcę po prostu coś robić aż do momentu operacji, która jest niezbędna by normalnie funkcjonować. Pozdrawiam Tomek Poszukuję tuleje do zawieszenia lemfordera. O ile części kiedyś z tej firmy miało zeszlifowane logo audi , co teraz znaleźć w hurtowni takie części graniczy z cudem , bo jakieś podróbki gdzie padają od razu .. Może podaj numer telefonu i gdzie można odebrać części
black_edition Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 Potrzebuje tuleje do wachacza przód , tylna tuleja , która łączy nadwozie . Lewa i prawa strona . A4 b6 na początek
Dev Opublikowano 6 Września 2021 Opublikowano 6 Września 2021 11 godzin temu, black_edition napisał: Potrzebuje tuleje do wachacza przód , tylna tuleja , która łączy nadwozie . Lewa i prawa strona . A4 b6 na początek na początek to daj VIN
TOM77 Opublikowano 7 Września 2021 Opublikowano 7 Września 2021 W dniu 6.09.2021 o 08:56, Dev napisał: na początek to daj VIN Kolego co tak agresywnie wchodzisz w temat, pytanie nie było do Ciebie?? Ja pier..... co tu się dzieje
dliwski Opublikowano 19 Listopada 2021 Opublikowano 19 Listopada 2021 Wybaczcie Kokedzy, że tutaj, ale to najlepsze miejsce na takie pytanie, bo wszyscy z okolicy... Gdzie w Warszawie wymienię opony niskoprofilowe nie bojąc się, że uszkodzą lakier na rancie felgi?
gorycka18 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Czy ktoś mógłby mi ogarnąć START/STOP tak żeby przy włączaniu silnika był wyłaczony?
gorycka18 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Opublikowano 18 Stycznia 2022 W dniu 16.01.2022 o 21:18, gorycka18 napisał: Czy ktoś mógłby mi ogarnąć START/STOP tak żeby przy włączaniu silnika był wyłaczony? czy ktoś byłby w s tanie zrobić?
Kolkov Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2022 W dniu 18.01.2022 o 19:20, gorycka18 napisał: czy ktoś byłby w s tanie zrobić? Wpadnij jutro na spota. Być może ktoś będzie w stanie to ogarnąć.
gorycka18 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Opublikowano 24 Stycznia 2022 3 godziny temu, Kolkov napisał: Wpadnij jutro na spota. Być może ktoś będzie w stanie to ogarnąć. hej jutro nie dam rady, ale za 2 tygodnie się pojawię
PIXI Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Może byście się po Świętach ruszyli na spota ?
Rekomendowane odpowiedzi