Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cyklistów

:polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spoko, akurat dobry moment na refinasowanie kredytu PL na CHF

dokładnie

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

niezły fetysz...

Opublikowano

Skończta już z tym BRY i BRY. Ktoś zaczął nowy zwyczaj i teraz każdy naśladuje. :decayed:

BTW wy to umiecie pociskać na granicy nerwów.. :D

Dla chcących wiedzieć - w Wawie będę, ale nie wiem czy dam radę na spota dojechać, bo obiad może się przedłużyć... :naughty:

Opublikowano

w Wawie będę, ale nie wiem czy dam radę na spota dojechać, bo obiad może się przedłużyć... :naughty:

Może się przedłużyć do obiadośniadania ? :naughty:

Opublikowano

Może się przedłużyć do obiadośniadania ? :naughty:

Do takiej sytuacji nie można dopuścić :naughty:

Akcja ewakuacja zalecana :cool1:

Opublikowano

Nagra mi ktoś else PL + bazy audi chętnie bym odebrał na spocie , oczywiście zwrócę czystą DVD ??

Opublikowano

Nagra mi ktoś else PL + bazy audi chętnie bym odebrał na spocie , oczywiście zwrócę czystą DVD ??

Czy mógłby mi ktoś przegrać Else PL ..jeśli można to dodatkowo prosiłbym o bazy Audi. Jeśli istnieje taka możliwość odebrałbym na spocie. Oczywiście zwrócę czystą płytę DVD i butelkę dobre wódki :)

W ten sposób może zadziała :decayed::naughty::D

Opublikowano

To spot A4-klub czy Piratebay.org?[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 13:52_________________________________________________

Czy mógłby mi ktoś przegrać Else PL ..jeśli można to dodatkowo prosiłbym o bazy Audi. Jeśli istnieje taka możliwość odebrałbym na spocie. Oczywiście zwrócę czystą płytę DVD i butelkę dobre wódki :)

Oczywiście wielokrotnie bywałem na spotach i bez problemów mnie rozpoznacie :evil:

Opublikowano

szczerze mówiąc to mogę sobie ściągnąć z RS tyle co będę musiał trochę poczekać bo puki co mam tylko 6 stałych ip i żadnego zmiennego, no ale cóż.

Ps. Buteleke wódki chetnie przywioze ale pod warunkiem że wypijemy razem :naughty: oraz że drivera jakiegoś znajdę.

Opublikowano

ci mówie , ta dzisiejsza młodzież , wszystko jak najmniejszym kosztem. a na spota przyjada po płyte , potem znowu pół roku nieobecni zeby za chwile wyskoczyć z jakąś prośbą.

[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 13:57_________________________________________________

Dla chcących wiedzieć - w Wawie będę, ale nie wiem czy dam radę na spota dojechać, bo obiad może się przedłużyć... :naughty:

zastanów sie kto jest ważniejszy koledzy czy nowa przyjaciółka , wybór wbrew pozorom jest baaaardzo trudny

Opublikowano
ci mówie , ta dzisiejsza młodzież , wszystko jak najmniejszym kosztem. a na spota przyjada po płyte , potem znowu pół roku nieobecni zeby za chwile wyskoczyć z jakąś prośbą.

aleś się zawzioł :decayed:

Opublikowano

szczerze mówiąc to mogę sobie ściągnąć z RS tyle co będę musiał trochę poczekać bo puki co mam tylko 6 stałych ip i żadnego zmiennego, no ale cóż.

Ps. Buteleke wódki chetnie przywioze ale pod warunkiem że wypijemy razem :naughty: oraz że drivera jakiegoś znajdę.

Mariooo nie ma sprawy moge byc kierowca ale musisz po mnie wpasc :D
Opublikowano

Mariooo nie ma sprawy moge byc kierowca ale musisz po mnie wpasc :D

Brzmi jak ohydna homo-randka :sick3::polew: :polew:

Opublikowano

Wam tylko świństwa w głowie . . . :confused4:

Opublikowano

Wam tylko świństwa w głowie . . . :confused4:

To Pedro trzaska propozycje :decayed:

Opublikowano

Ragga głodnemu chleb namyśli :tongue4::polew: