Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No.. już niedługo będzie go można na żółte blachy zarejestrować :polew:

Ale i tak takie żółte blachy wciągają nosem 99% aut na drodze...

Nie kwestionuję osiągów tylko wygląd :cool1:

ale smiejesz sie z wieku auta

jak bedzie mialo zolte blachy to juz legalnie softu zrobic nie mozna,

a co mowic o hamulcach czy grillu :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Malik proponuje w niedziele wieczorem jakis wyscig,moze byc z rolki. Ja bede na 17" z pelnym srodkiem. Zebys nie kwestionowal osiagniec siwego, ktory objechaj rs4 b7 cztery razy z rzedu wazac 1610kg ze mna na pokladzie. Przypominam Ci drogi Piotrze,ze rs4 mialo 130KM wiecej a ta baba za kierownica robila czasy RT na poziomie 0.01-0.03...czolowka zawodnikow Polski na 1/4 mili nie ma takiego RT... REASUMUJAC: zrewidujmy na ulicy co potrafi siwy a co reszta czelendzerow...

Opublikowano

Sory Koledzy że przerywam pogaduchy... :embarrassed:

http://moto.allegro.pl/item566341594_audi_a4_b6_steropian_do_bagaznika_kolo_zapasowe.html

Nie pamiętam :mysli: ale ktoś na ostatnim spocie pytał o ten steropian do bagażnika ...Pzdr :hi:

[/

Sory Koledzy że przerywam pogaduchy... :embarrassed:

http://moto.allegro.pl/item566341594_audi_a4_b6_steropian_do_bagaznika_kolo_zapasowe.html

Nie pamiętam :mysli: ale ktoś na ostatnim spocie pytał o ten steropian do bagażnika ...Pzdr :hi:

quote]

Adaho mowil ze nie ma

Opublikowano

Paweł dzięki za pomoc :good: wyśle mu na PW linka pzdr

Opublikowano

Elo ogry :hi:

Opublikowano
  • Autor

Siema :hi:

Malik proponuje w niedziele wieczorem jakis wyscig,moze byc z rolki. Ja bede na 17" z pelnym srodkiem. Zebys nie kwestionowal osiagniec siwego, ktory objechaj rs4 b7 cztery razy z rzedu wazac 1610kg ze mna na pokladzie. Przypominam Ci drogi Piotrze,ze rs4 mialo 130KM wiecej a ta baba za kierownica robila czasy RT na poziomie 0.01-0.03...czolowka zawodnikow Polski na 1/4 mili nie ma takiego RT... REASUMUJAC: zrewidujmy na ulicy co potrafi siwy a co reszta czelendzerow...

może być ciekawie :naughty:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 07:15_________________________________________________

I ta, piekny karbon w srodku, fotele :kox:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6660598

ale ta kratka oddzielająca przestrzeń bagażową, to do zdemontowania :polew:

Opublikowano

Napiszcie tylko kiedy i gdzie. Zobaczymy jak banda dzieciaków wciska gaz w swoich zabawkach. :D

Opublikowano

Panowie powiedzcie mi czy w B5 jest różnica w wielkości kratek w zderzaku przed liftem i poliftowym , bo chce sobie kupic kratki z miejscami na halo ale nigdzie nie moge znaleźć do rocznika 95-99. Wszedzie sa ale tylko 99-01

Opublikowano

Panowie powiedzcie mi czy w B5 jest różnica w wielkości kratek w zderzaku przed liftem i poliftowym , bo chce sobie kupic kratki z miejscami na halo ale nigdzie nie moge znaleźć do rocznika 95-99. Wszedzie sa ale tylko 99-01

wejdą ale małe rezanko będzie potrzebne

Opublikowano

:hi:

Chyba challenger-ów :tongue4::kox:

Pamiętajcie, że trzeba do tego świadków :gwizdanie:

Opublikowano

bede :tongue4:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 08:45_________________________________________________i jeszcze jedno miski Wy moje,nie kupuje RS-a, więc zluzować miednice.

Opublikowano

nie kupuje RS-a

oczywiście, że nie....kupujesz jedyny słuszny samochód :decayed:

Opublikowano

apropos RS 4 który pięęękniejszy,a który nie, to mam wrażenie że lwią część B5- kowiczów jest właśnie za tym modelem,B6-owcy i wyżej są za RS4 B7. Coś w tym jest.

Opublikowano

Ja jestem całym sercem za rs4 B5...to auto z duszą...natomiast rs4 b7 to zabawka dla snobów :gwizdanie: :naughty: Ani to szybkie ani to ładne :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 08:58_________________________________________________Jedyne co ma to znaczek...i do tego 360KM :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

apropos RS 4 który pięęękniejszy,a który nie, to mam wrażenie że lwią część B5- kowiczów jest właśnie za tym modelem,B6-owcy i wyżej są za RS4 B7. Coś w tym jest.

Poprosimy o ankiete. Wtedy sprawdzimy jaki jest stan rzeczy. :>

Opublikowano

Ja jestem całym sercem za rs4 B5...to auto z duszą...natomiast rs4 b7 to zabawka dla snobów :gwizdanie: :naughty: Ani to szybkie ani to ładne :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 08:58_________________________________________________Jedyne co ma to znaczek...i do tego 360KM :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nic dodać nic ująć ... :evil:

Opublikowano

zamknij mordę :naughty:

Opublikowano

Zebys nie kwestionowal osiagniec siwego, ktory objechaj rs4 b7 cztery razy z rzedu wazac 1610kg ze mna na pokladzie.

Ależ oczywiście, że możemy się "ścignąć" :) Tylko co z to ma udowodnić? Że mocno wyżyłowany 1.8 dołoży seryjnej S4? Chyba nikt nie mam nawet wątpliwośći, że dostanę od Ciebie baty miedzy innymi z tego powodu, że na pewno masz większe doświadczenie w takich wyścigach oraz w odpowiednim "przygotowaniu" do nich auta :wink4:

Przypominam Ci drogi Piotrze,ze rs4 mialo 130KM wiecej

Zaraz zaraz... przecież podobno ma tylko 360PS? Więc ile ma Twoje auto? 230? :)

Ja nie kwestionuje osiągów siwego. Czepiam się tylko tego, że to nie było porównanie "jabłka do jabłka". Tak samo można przypomnieć Twoje niechlubne starcie ze Skoda Octavią 1.9 TDI :)

Opublikowano

zamknij mordę :naughty:

heja szmato ... :cool1: